למה השבוע הזה היה טוב
ד דודי 32 New member 30/12/04 #3 אקונה מסכים איתך ../images/Emo45.gif , ../images/Emo99.gif אין כמו אהבה במיוחד כשהיא הדדית ומדהימה.
ש ש ר i נ י New member 30/12/04 #8 כי ... למדתי המון דברים חדשים ...[הלימודים האלו מדהימים במיוחד האנטומיה] ירדתי קילו וחצי במשקל ...וזה אומר שהג'ינס יושב עלי פיגוץ
כי ... למדתי המון דברים חדשים ...[הלימודים האלו מדהימים במיוחד האנטומיה] ירדתי קילו וחצי במשקל ...וזה אומר שהג'ינס יושב עלי פיגוץ
Y yaeli היחידה New member 30/12/04 #9 פיגוץ זה אומר-פיגוז או פיצוץ?? ../images/Emo3.gif וואלה קיצור חדש למילה חדשה
ז זכוכיות New member 30/12/04 #11 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכי...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חזרתי לקשר עם אדם נהדר שנעלם לי לכמה חודשים ונורא התגעגעתי. פגשתי שני חברים טובים שלא ראיתי מלא זמן (את אחד מהם בערך שנתיים) ונורא נהנתי לבלות ולדבר איתם...
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכי...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חזרתי לקשר עם אדם נהדר שנעלם לי לכמה חודשים ונורא התגעגעתי. פגשתי שני חברים טובים שלא ראיתי מלא זמן (את אחד מהם בערך שנתיים) ונורא נהנתי לבלות ולדבר איתם...
ט טלטלונת המקורית New member 31/12/04 #16 כי רגע שניה מי אמר שהוא היה טוב העיקר שמחר כבר יום שישי וזה אומר יום אחרון לעבודה השבוע
S Smile le New member 31/12/04 #19 כי... יש סיכוי טוב שמצאתי עבודה אחרי שכמעט התייאשתי ואדע סופית שבוע הבא. וכי מצאתי כמה אנשים טובים באמצע הדרך וכי דבר שהייתי לחוצה ממנו רצח עבר בשלום וכי לא הייתי מדוכאת ביומהולדת לא מספיק? חחחח
כי... יש סיכוי טוב שמצאתי עבודה אחרי שכמעט התייאשתי ואדע סופית שבוע הבא. וכי מצאתי כמה אנשים טובים באמצע הדרך וכי דבר שהייתי לחוצה ממנו רצח עבר בשלום וכי לא הייתי מדוכאת ביומהולדת לא מספיק? חחחח
bali New member מנהל 31/12/04 #20 כי ביליתי אותו בלונדון, דההההה וגם כי עשיתי מלא שופינג, וגם היה נורא יפה בחוץ בגלל כל קישוטי החג... והאמת - גם כי חזרתי לארץ אחרי שכבר נורא התגעגעתי לחבר שלי ומחר נחגוג ביחד את השנה החדשה האזרחית
כי ביליתי אותו בלונדון, דההההה וגם כי עשיתי מלא שופינג, וגם היה נורא יפה בחוץ בגלל כל קישוטי החג... והאמת - גם כי חזרתי לארץ אחרי שכבר נורא התגעגעתי לחבר שלי ומחר נחגוג ביחד את השנה החדשה האזרחית