ללמוד לחשוב חיובי

../images/Emo26.gif ללמוד לחשוב חיובי ../images/Emo36.gif

משהו שקראתי באיזשהוא עיתון, ואני מביאה לכם לפה.
אופטימיות וחשיבה חיובית יכולות לסייע להתגבר על מחלות ולהגשים מטרות,אבל מעל הכל, לאפשר חיים שלמים, מלאים ומאושרים יותר. אז הנה כמה עובדות על החצי המלאה של הכוס
*אהבה עצמית- היכולת של אדם לאהוב את עצמו ולראות את עצמו בצורה חיובית משפיעה על תפישת עולמו, על מצב רוחו,על יחס החברה אליו ועל הצלחתו להגשים את מטרותיו. אם תמצא/י את החלקים החיוביים אצלך,אם תציג´י אותם, ותתמקדי בהם ותרחיבי אותם, ייראו אותם גם האחרים סביבך. אדם הרואה את הטוב בעצמו מצליח להפקיד הנאה רבה יותר גם מסביבתו. הנאה זו גורמת לו להיות נעים יותר,אהבו יותר,וכשנסגר המעגל=לשוב ולאהוב את עצמו יותר. *הורדת הילוך- מצבי לחץ הם חלק מהשיגרה שלנו,ולחשיבה חיבוית צפקיד מפתח בהתמודדות איתם. אפשר להפוך את החדרה לידידותית ע"י חשיבה חיובית. ע"י אפשרות של הורדת הילוך,ולעצירה של חשבון נפש, ואולי גם לבחירות חדשות בחיים, עשוייה לסייע, ובעזרת חשיבה חיובית משבר כזה יכול להפוך להזדמנות לשינוי. *התמודדות פעילה- אנשים אופטימים עוסקים לעשות למען המטרה, לא כמו הלא אופטימים שרק מדברים על זה. האופטימים נוטים להתמודד עם בעיה בעיה ספציפית באופן כללי,ואילו הלא אופטימים מתמודדים עם הכל על הכל. *אהבת שינויים- אנשים אופטימים מתייחסים לשינויים כאל דבר הכרחי,חיובי,מאתגר ומעניין. כיוון שהעולם משתנה ללא הרף, ומי שמסתגל טוב יותר לשינויים מצליח יותר בחייו. * פתיחות לדרכים נוספות- אדם אופטימי יוצא מתוך הנחה שהדרך המוכרת לו אינה הדרך האחת והיחידה לבצע דבים או לפתור בעיות. ההנחה שקיימות דרכים אחרות ואפשרויות נוספות שהוא טרם ניסה תרומת למציאת הדרך הטובה ביותר ולהקלה עצומה בכל תחומי החיים. * הומור ושיתוף- אנשים אופטימיפ נעזרים בהומור כבדרך התמודדות התורמת להנאתם,לבריאותם ולחשובה החיובית הכללית שלהם. הם גם נוהגים לשתף אחרים בבעיות שלהם,כשבעיות נשארות בפנים,הפחד מהן הוא גדול יותר. כשמשתפים קל יותר להתמודד ולמצוא פתרונות. השאלה באמת אם ניתן לשנות?"אז כן, זה כמו ספורט, כשמתחילים הכל קשה וחורק, ואחרי אימון הכל גמיש ונגיש יותר. *המערכה החיסונית- אנשים המורגלים בחשיבה חיבוית נהנים ממערכת חיסונית משופרת, וכתוצאה מכך גם מבריאות טובה יותר. *התמודדות עם כשלונות- רוב האנשים מתמשים בתרוצים לכשלון. אך שתדעו הצלחה מגיעה במקרים רבים לאחרהתמודדות עם כשלונות חוזרים. היכולת לראות בכל כשלון הזדמנות ואתגר, ההימנעותמעיסוק בתחושות של תבוסה-כל אלה ישפיעו על העתיד לטוב יותר. *הכוח לשנות- הכל נמצא בראש שלנוף ואנשים אופטימים יכולים לשנות את המחשבות וכל לגרום לעצמם לשנות את מה שלא טוב לטוב. * חרדת בחינות- חרדה היא נבואה שמגשימה את עצמה, זאת אומרת שהאדם מראש אומר לעצמו שהוא לא יצליח וזה המון חומר וכו.. חשיבה חיובית מלמדת לשלוט בדמיון ולהפחית את רמת הדאגה מהעתיד. * ילדות אופטימית- זה מתחיל מהילדות, ולכן זה להורים מביננו: ניתן לפתח גישה חיובית אצל ילדים באמצעות הסברים ודוגמא אישית. הורים צריכים להשתדל להציג את המחשבות שלהם בצור חיובית ביותר. *האושר זה פה-"בעת שתתעורר בבוקר, חשוב על הזכות היקרה לחיות-לנשום,לחשוב,להינות,לאהוב." *הרגלי חשיבה-באמצעות חשיבה חיובית אפשר לשנות הרגשוץ. לשלוט על עצמנו דרך התת מודע. *קשב ולמידה- יש לנו את הכוחות הפנימיים לשנות דברים ולעשות אותם אחרת. וזה אומר שהבחירה בידינו. אפשר לחיות מתוך חולשה וליקוי-שכך חיים הפסימים, או, לחיות ממקום של חוזק ועוצמה-שנגרמת ע"י חשיבה חיובית. *התרחקות מגישה שלילית- ברגע שמגיעה מחשבה שלילית במהירות להתרחק ממנה, ובמקומה להכניס חיובי , וזה יכול להעשות ע"י דברים שגרומים לנו טוב, למשל..לזמזם מנגינה שאנחנו אוהבים, להתרחק מאנשים שמביעים רגשות שלילים ועוד... *סוד האושר-יכולת לבטא את עצמנו בחופשיות,להעז לומר מה בדיוק ברצוננו להשיג ולהשיגו"הכל אפשרי ומותר", צריך להשתחרר מעכבות והלרגיש חופשיים, וזה ניתן רק ע"י גישה חיובית. רק מזה שקראתי את זה, זה כבר נתן לי הרגשה יותר טובה, מקווה שגם לכם... בשבילכם .... באהבה.....
חוקרת

shely2

New member
וואי.... ../images/Emo140.gif

זה משקף בדיוק את דרך החיים שאני מנסה לסגל לעצמי..... תודה- שלי.

alomm

New member
אז ככה......

אני אלון וזאת הודעה ראשונה שלי פה. הכוונה שלי תבוא לעזור לאנשים וסתם לקרוא הודעות וזאת ממש ממש הודעה שאהבתי. ח"ח על ההשקעה

.]]]]]]]

אחלה הודעה! אני מנסה בזמן האחרון לחשוב חיובי והכל.. אבל לא כל הזמן אני מרגיש ככה, המצבי רוח משתנים, אבל בשבוע האחרון פשוט אני התחלתי להרגיש שמח! ושטוב לי איך שאני! וזה למה? תקראו את ההודעה שלי, ואני מאחל לכללללללללללללללללללללללללללללללללללל מי שיש לו בעיות שיילך לו וייצליח לו וכל שאר הברכות האלה. .]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

../images/Emo42.gifאיזה יופי../images/Emo70.gif

זו כבר הודעה שנייה שאני קוראת בפורום שמצליחה לעודד אותי ולהעלות לי חיוך על הפנים! (הראשונה נמצאת אי- שם למטה...) תודה לך חוקרת! אני מקווה שגם את חייה את חייך שאופטימיות כמו שאתה מעודדת אותנו לחיות אותם! בשבילך-
!

shely2

New member
חחחחחחחחחח אנה!

ההודעה הראשונה שהעלתה לך את מצב הרוח הייתה שלי! ראית? עכשיו את העלית לי את מצב הרוח מזה שהצלחתי להעלות לך וזה מתחיל להסתבך...... שלך- שלי.

למה מסתבך../images/Emo35.gif

להפך, עכשיו שנינו הולכות עם חיוך מרוח לנו על הפנים...
חחח......

kit kat 1

New member
חתולה את לא היחידה...

חמוד... אבל לא עוזר במיוחד... בכלל... קיט קט

מוקוש

New member
גם לי זה לא עזר../images/Emo4.gif

זה לא אומר איך לחשוב חיובי, זה אומר מה חשיבה חיובית נותנת... וגם ידעתי את כל מה שכתוב שם

זה אמור לתת חומר למחשבה

ולאו דווקא עזרה, זה מראה על כיוון קצת שונה אולי ממה שרגילים...... לחשוב על זה, ולהפנים חוקרת

flika

New member
לחשוב חיובי - האם זה חיובי?

לי זה עוזר לפעמים לחשוב חיובי אבל אני מפחדת לחשוב יותר מידי חיובי ו"לתפוס תחת", מה אתם אומרים?

../images/Emo13.gifאני תומכת בכל מילה של המאמר הזה

ואמן וזה נתקע לי עמוק בתת מודע וככה אני ימשיך לחיות...הרי אופטימיות זאת הדרך באמת הכי טובה שיש בשביל לעבור בכיף את החיים

למעלה