לאיש שבצד יש יום הולדת היום אז מזל טוב דוד דוב!!!
M Music is my life New member 9/10/02 #7 השלימו החסר: היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל_________ היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל_________ חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת ל_________ מזל טוב
השלימו החסר: היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל_________ היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל_________ חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת ל_________ מזל טוב
ב בל בל New member 9/10/02 #8 אין לי מושג מי זה בסך האיש שהכרטיס האישי שלו נמצא בצד שמאל של המסך כשנכנסים. סתם כתבתי אני לא מכירה אותו בכלל. אתם לא רואים את הכרטיס שלו?
אין לי מושג מי זה בסך האיש שהכרטיס האישי שלו נמצא בצד שמאל של המסך כשנכנסים. סתם כתבתי אני לא מכירה אותו בכלל. אתם לא רואים את הכרטיס שלו?
ב בל בל New member 9/10/02 #10 אני עדין מחפשת לך את השיר עם המסכה אתה בכלל עדיין רוצה אותו או שאני סתם מחפשת לעצמי? נ.ב אמרתי האיש שבצד דוד דב
אני עדין מחפשת לך את השיר עם המסכה אתה בכלל עדיין רוצה אותו או שאני סתם מחפשת לעצמי? נ.ב אמרתי האיש שבצד דוד דב
M Music is my life New member 9/10/02 #11 רוצה גם רוצה ../images/Emo9.gif ודאי שכן ../images/Emo13.gif תודה רבה
O ohadz New member 9/10/02 #12 גם לי היה../images/Emo65.gif../images/Emo72.gif ב29 לספטמבר... חגגתי אותה בוגאס והיה מדהים