מקומון זמן ת"א 20.9.02 עמוד 46: סטטיסטיקה מזוויעה שפורסמה: אונ´ תל אביב השתמשה בעשרות אלפי חיות בניסויי מעבדה בשנת 2001: 22.000 עכברים 4 חתולים כלב 1 350 ארנבות 175 אוגרים 100 חזירים 100 תרנגולות 50 צפרדעים קיראו את הכתבה במלואה: חלק 1חלק 2
השכנה הכי מגעילה שלי (אני קוראת לה פני מחבת) עובדת באוני´ בר-אילן והיא אחראית על הניסויים באוני´ פשוט אישה מגעיל(שנה שעבה היא ביקשה שנפרק את הסוכה כי זה מפריע לדשא!)
אני תלמידה (כיתה י´) והייתי שבוע שעבר ביום עיון באונ´ ת"א-היו לנו 2 הרצאות. ובאחת ההרצאות המרצה התחיל לדבר בלי בושה על הניסויים בבע"ח, ואני עצרתי את כל העצבים והכעס שלי בפנים..
זה היה כל כך מרגיז שהוא מדבר ל זה בכיף, ראילו להרוג בבע"ח זה שום דבר וזה לא מזיק. גועל נפש.
מקומון עיתון תל אביב 20.9.02 עמוד 46: רונלד מקדונלד תלוי מעל איילון אירגון חדש המכנה עצמו:"החזית לשחרור בעלי חיים" היכה השבוע לראשונה. אנשיו חטפו את בובת הליצן ממסעדת "מקדונלד´ס בראשון לציון ותלו אותה מעל נתיבי איילון. "מקדונלד´ס:"הגשנו תלונה במשטרה".
היא כלבת תחש. מאמר קצת ישן - מ 5.2002 : Herald Journal: 24.5.02:
Dachshund adopts litter of kittens Her name, Zsa Zsa isn’t even the most interesting thing about this brown dachshund. Maybe the most intriguing thing about this dashing doxie is that she has become a mother to five tiny kittens. Her journey to cat-motherhood started when Debbie Blau had received a call from her niece, Nikie Falslev. Falslev told Blau that a mother cat had just been killed by a dog near the Falslev farm. The mother cat had five kittens less than two weeks old
Cat Learns Moggy Paddle 2.2002 Miaow´s about that! Custard the cat has amazed his owner... by taking up swimming. The soggy moggy does lengths in a hydrotherapy pool built for DOGS. His sister Rhubarb can’t stand it but he has really taken to it and it seems to have done him a lot of good. For £10, Custard enjoys the 15-minute swimming session, followed by a blow dry.