../images/Emo26.gif התייעצות לפני טעות..
אנו עומדים להכנס לדירה שרכשנו, מעוניינים בפלזמה בסלון, ומערכת קולנוע בייתית. מכיוון שהצד האסטתי חשוב, אין סיכוי שיהיו כבלים חיצוניים שעוברים בבית
, אלא שיפוצניק שיחצוב בקירות, יעביר תעלות, יסגור, ישייף וכו'. מצ"ב תמונה שמצאתי באינטרנט, ככה פחות או יותר אני מעוניין שהנושא יראה. 1. האם כדאי קודם לבצע את החציבות, העברת התעלות, סגירתם וכו', ורק לאחר מכן להזמין ולהרכיב את הטלויזה, הרמקולים וכו' (כמובן שאדע מראש מה הגודל של הטלויזיה ושאר המידות), או להיפך ? השאלה היא לא רק ע"מ ללכלך פחות, אלא גם מבחינת נוחות הביצוע, הרי אם הטלויזיה תהיה במקומה, יהיה קשה יותר לחצוב תעלה שמגיעה ממש עד החלק התחתון שלה... 2. אם אני מתכנן מערכת קולנוע בייתי מאוחר יותר, אבל רוצה לסיים עם השיפוץ כעת, אפשר פשוט לומר לשיפוצניק היכן (בקיר שמול הטלויזיה) אמורים להיות 2 רמקולים, והוא ידאג להגיע עם התעלה לשם, ולהשאיר את הפתח פתוח, אני צודק ? 3. מה לגבי חיבור הטלויזיה לחשמל, חיבור הרסיבר/ממיר לטלויזה וכו' ? כיצד אני יכול להגיע למצב כמו בבתמונה, שלא רואים שום כבל מסביב לטלויזיה ?
אנו עומדים להכנס לדירה שרכשנו, מעוניינים בפלזמה בסלון, ומערכת קולנוע בייתית. מכיוון שהצד האסטתי חשוב, אין סיכוי שיהיו כבלים חיצוניים שעוברים בבית