הכפלת המסילה בכיוון כפר סבא

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo26.gifהכפלת המסילה בכיוון כפר סבא

שלום רב, הייתי רוצה לדעת מתי תוכפל המסילה בכפר סבא וכמה רכבות יצאו\יכנסו לתחנת כפר סבא לאחר שינוי זה?

orib44

New member
ארבע רכבות.

שלום רב, הייתי רוצה לדעת מתי תוכפל המסילה בכפר סבא וכמה רכבות יצאו\יכנסו לתחנת כפר סבא לאחר שינוי זה?
ארבע רכבות.
לאחר הכפלת הקטע יוכלו ליסוע ארבע רכבות בשעה. באמת מעניין מתי יוכפל הקטע. השערתי היא שזה לאחר שיוסיפו מסילה באיילון.

תשובה לשאלתך:

תשובה לשאלתך:
סיום הכפלת מסילת הברזל לכפר-סבא: רבעון שלישי 2005 או במילים אחרות התאריך המתוכנן לרגע זה הינו: 15.08.2005 - לא סופי.

ארזS

New member
אני כמובן לא אביתר

אביתר יש לך פרטים על האוטובוס ש
אלה באש בכביש איילון וגם על הרוכבת האופנוע שנהרג בפרדס חנה?
אני כמובן לא אביתר
אבל כתבתי על כך 2 ידיעות בצירוף שני לינקים (ראה בשירשור אחר).

לגבי האוטובוס אני יודע שמדובר

אביתר יש לך פרטים על האוטובוס ש
אלה באש בכביש איילון וגם על הרוכבת האופנוע שנהרג בפרדס חנה?
לגבי האוטובוס אני יודע שמדובר
באוטובוס פרטי. לגבי רוכבת האופניים - אני מנוע מלהגיב. להתראות. אני חייב לרוץ. ביי.

fireman

New member
רק פתחו לכם את התחנה

רק פתחו לכם את התחנה
ואתם כבר רוצים להכפיל?

orib44

New member
כן, רוצים.

רק פתחו לכם את התחנה
ואתם כבר רוצים להכפיל?
כן, רוצים.
כבר פתחו את הקו ואנו כבר רוצים לראות אותו כפול, וכבר לראות את תחנת סוקולוב, וכבר את ההמשך של סוקולוב לכיוון רעננה והרצליה. כמובן בנוסף ולא במקום קווים חשובים אחרים (כמו נתב"ג, ירושלים, אשקלון, הכפלת הקו לבאר שבע ועוד). באיילון יש עומס רכבות והכרחי מסילות נוספות שם. גם בקו לנורדאו יש ביקוש, וכשתוקם תחנת סוקולוב, היא תהיה במרכז כפר סבא והיא תהיה קרובה עוד יותר להוד השרון, ואז יהיה די הכרחי להכפיל את הקו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה