היכשפות

Phoebe again

New member
../images/Emo26.gif היכשפות ../images/Emo36.gif

הייתם אמורים להגיש את המשימה אתמול. מכיוון שרובכם שכחו, יש לכם עד היום בערב להגיש את המשימה, ולשרשר אותה לשרשור הזה.. אז בהצלחה!

Adrienne

New member
ואם ביום שישי, לא בא לי?

לא שלחת? קבלת הארכה! לא נראה לכם כבר שצריך להפסיק להאריך דברים? מי ששלח שיקבל ניקוד ומי שלא בעיה שלו! אני לא משחק אבל אתם כל הזמן דוחים ודוחים וזה רע ולא פייר לגבי האחרים ששלחו כבר, יותם לא היה עושה דברים כאלו.

Charmed Gal

New member
עד כמה שזה מוזר...../images/Emo56.gif

אני לגמרי מסכים עם איתמר, הוא אמר עכשיו דברים מאד מאד נכונים!!!!!!!!! נאמס כבר! אני אמרתי ליעל והוגו באי סי קיו מלא פעמים כבר! דיי לתת להם הארכות! סם אמר שהוא שלח וזה לא נשלח אז זה בסדר אבל מי שלא זה לא בסדר! נמאס כבר אני חשבתי בהתחלה לפרוש ולא עבדתי על המשימה אבל חזרתי ביום רביעי הביתה והחלטתי שאני לא פורש ישבתי וגמרתי את המשימה ושלחתי בזמן! אני חושב שמי ששלח בזמן(וסם כי זה לא נשלח לו פשוט) צריכים לקבל איזה חסינות או לא יודע מה!

Adrienne

New member
שאלה קטנה, ובלי לריב, למה אתה תמיד

נשמע כועס בהודעות שלך כאילו אתה צועק כאן על כולם? היית יכול להעביר בדיוק את אותו מסר בלי "!" וכאלו, ככה גם היו מתייחסים לזה יותר. לאנשים יש נטייה לא להקשיב למי שצועק עליהם.

Charmed Gal

New member
אני לא "כועס" בהודעות...../images/Emo56.gif

שלי. אני פשוט נורא אוהב סימני קריאה וסימני שאלה
ואני פה אולי דווקא קצת כעסתי כי כבר פעם קודמת זה קרה זה קורה שוב עכשיו. וכמו שאתה אמרת זה באמת "אם ביום שישי לא בא לי? מקבלים הארכה" ואצל יותם זה גם לא היה קורה. וזה גם מרגיז שאני ביום רביעי באתי החלטתי שאני לא פורש וישבתי איזה שעתיים וגמרתי את המשימה כדי לשלוח בזמן
אז אני חושב שאנחנו צריכים לקבל חסינות או משהו או שאלה שלא ישלחו יקבלו איזה "עונש" או לא יודע מה. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ הודעה זאת לא נכתבה בטון כועס אלה בטון של מנהיגות(כן בטח!)

Phoebe again

New member
טוב תראו, אני לא יותם, וגם הוגו לא.

נתנו הארכה, כי נראה שאי אפשר לבחור מנצח מבין שלושה אנשים שהגישו. זה מאוד בעייתי. נמאס לי להיות ה"רעה", ולנקוט בשיטות של גנון, כמו הורדת נקודות, קבלת נקודות, חסינות, וכאלה. אני לא שוטרת של אף אחד, ואני פשוט אומרת חד וחלק, שמי שלא יגיש עד הערב, יועף מהמשחק. באמת, זה לא הוגן כלפיי המשתתפים האחרים, שכן טרחו ועבדו קשה כדי להגיש בזמן. אז אלה שלא הגישו בזמן (סם לא נחשב..), כדי שתתחילו לעבוד על המשימה לשכם, כי יש לכם עד הערב. מה אתם אומרים, מספיק יותם בשבילכם? (לא משהו אישי יותם, אני פשוט מבהירה פה איזה נקודה.
)

Adrienne

New member
אני לא אמרתי שתהי יותם, יש לנו יותם

אחד. התכוונתי שהמשחק זה לפי החוקים של יותם ואתם כל הזמן מכופפים אותם, אם במשחק של יותם(המשחק שעבר) מישהו לא היה מגיש אז פשוט היה לו סיכוי יותר גדול להיות מועף מהמשחק. ועכשיו בקשר להעפות את יותר מדי תקיפה, כאילו אם לא יגישו עד היום אז תצטרכי להעיף את כולם חוץ מ 4 אנשים ואז יהיה לך משחק של 4 אנשים וזה לא שווה, את פשוט צריכה להשאר עם לוח הזמנים שלך, מי שלא מגיש- בעיה שלו.

Phoebe again

New member
כן, אבל זה לא באמת משנה...

סביר להניח שמי שלא יגיש את המשימה, יועף בכל מקרה, בהצבעה. אז אנשים שמשחקים-תתחילו להגיש.

Phoebe again

New member
אני מאוד מאוד בונה על זה, שאנשים לא

כל כך להוטים לעוף מהמשחק, ויגישו את המשימה עד היום בערב. ועוד משהו, הייתי שמחה אם המנהל השני של המשחק, יראה סימן לרוח חיים.

HuGo Hell

New member
אנשים תקשיבו!!../images/Emo1.gif

במילה אחת בעצם - תשתקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לא לקחת אישית) אני חושב שיעל בסדר שהיא נתנה הארכה. ומי שלא מרגיש עד הערב מופרש אוטומטית. יש להגיש עד - 20:00 אחרי שמונה מי שלא הגיש מופרש. המשחקים - אופל - שלחה. יותם - לא שלח ולא נראה לי שהוא יגיש עד השעה
. סם - הולך לשלוח. נדב - תשלח. אור - הוא לא בפורום. ככה שבטח הוא אחד מאלה שיצאו. גל - שלח. תום - שלח. אלה אם בחרת לצאת מהמשחק בלי ידיעתינו.
אופיר - שלחה. ליאל - תשלחי. (אין לי מושג מה איתך) יש לכם עד 20:00 ומהרגע הזה אין יותר הארכות זמן. (מדברים על זה. מה עם המשחק של סם?)

HuGo Hell

New member
תום (כהן) לא משחק.../images/Emo1.gif

עכשיו הוא אמר לי שהוא הופרש.

Woogyman

New member
למה? ארג´. ../images/Emo110.gif

זה לא כיף שאנשים מפרישים את עצמם. בכל אופן, אופיר, אני שלחתי (בטח רשמת את ההודעה לפני זה...). והמשחק שלי? מה איתו? שאלה טובה.

Cole cohen

New member
כשלא הגדשתי ת´משימה הראשונה את רשמת

מי כן משתתף ואני לא הייתי שם.. מזה הבנתי שאני מופרש מהמשחק!

למעלה