היי שמתי לב למשהו....

hgvrycuihnhuyb

New member
../images/Emo26.gifהיי שמתי לב למשהו....

משהו רואה משפחת אוסבורן? תחשבו שאם קורט היה חי הוא היה מזה מתאכזב הרי הוא גדל על בלאק סבת' שהסולן הוא עוזי,ועוד להקות פאנק לראות את העוזי הזקן הסינילי הזה זה באמת מאכזב לפי דעתי הוא עושה מעצמו צחוק הוא בקושי הולך הקיצר..קורט היה חושב לעצמו וואו אני שמעתי את השירים שלו מזה ה**** הזה! (עוד הערה לא קשורה למה המשפחה הזאת אומרת רק fuck בהטיות שונות תגוונו!)

Stillwater

New member
אני לא הייתי מתפלא אם היו עושים...

גם סידרה כזאת על משפחת קוביין. קורט וקורטני הזקנים עם פרנסיס המורדת שהחליטה שהיא רוצה להיות בריטני ספירס. פרנסיס בת 11 זה כבר גיל שאתה כבר שומע דברים שאתה רוצה ולא מה שההורים או שהאחים הגדולים שומעים. מעניין מה היא שומעת, היא בטח אוהבת כל מיני בריטניות כאלה. מעניין מה קורט היה חושב על זה...

hgvrycuihnhuyb

New member
אני די מרחמת עליה...

עם מי היא נשארה עם אמא משוגעת הרי מדובר בקורטני מעניין איך היא מתפקדת כאימא בכל אופן אם היא שומעת בריטני וכאלה רוב הסיכויים שכן אבל לא נראה לי שקורטני אוהבת את העניין...משהו ראה תמונה עדכנית שלה היא דומה לקורט?

Queen of Spells

New member
אוזי אוסבורן לא זמר גרוע

הוא שר די טוב....הבת שלו גורמת לי להקיא....ותכנית בשם משפחת אוסבורן גורמת לי להקיא....מה זה החרא הזה?

tomgavish

New member
זה אנשים בידור, ובידור מוכר

במקרה אני לומד את זה (תלמיד תקשורת), והקטע הוא שזה נקרא Trash TV אם בא לכם אני פעם ישלח לכם סיכום, אבל בדוגרי זה סה"כ, שכמה שיותר מגעיל ומותח קווים לדברים קיצוניים לחברה, מוכר, אנשים אוהבים את זה, לתוכנית רייטינג גבוה, ובגלל זה עושים כאלו תוכניות

ש ו ק ה

New member
חחח.... עוזי...

אני חושבת שהרבה מעריצים מאוכזבים מאוזי... ולא רק בגלל הסדרה הזאת שפותחה על ידי שרון רק כדי למכור המון המון מוצרים שלהם ולהחזיר את אוזי לתודעה שיקנו עוד דיסקים שלו... אלא בעיקר בגלל הבת שלו.. קלי הזאת זמרת פופ מכוערת עם קול מסריח ולא נראה לי שהיא כותבת את השירים של עצמה ובזה היא לא טובה יותר מאווריל ובריטני ודומותיהן!

Queen of Spells

New member
היא לא כותבת היא מחדשת שירים של

מדונה אני שונאת אותה....היא עושה קרירה על חשבון אבא שלה

Runaway Train

New member
הוא לא סגד לבלאק סאבת'

הוא אהב והעריך את המוזיקה! חוצזמה "זקן סנילי" קצת הגזמת..אנשים מזדקנים ודברים כאלו קורים,למה לקלל אותו הוא עשה מוזיקה טובה! ואפילו בהופעות את צריכה לראות אותו הוא מופיע כמו מלך! רץ קופץ ושות'...חבל שאת מחשביה אותו כ"זקן סנילי"...אז זהו הגיע הזמן שלו,והוא התמסחר אין לו כבר מה לעשות הוא מזדקן אפילו כבר מוזיקה לאט לאט הוא מפסיק אז לפחות שירווח כסף מהכלום הזה שהוא עושה...(אני לא בעד זה אבל זה מה יש)

life style

New member
סתם סקרנות...

איזה עוד להקות קורט אהב לשמוע? חוץ מהביטלס שאני יודעת שהוא העריך ורצה שיהיה לו את האומץ לעשות תפנית בקרירה כמוהם למי עוד הוא רצה להידמות בקרירה המוסיקלית?

למעלה