בלוג טי וי 15.6.05

טולייצ

New member
../images/Emo26.gifבלוג טי וי 15.6.05../images/Emo36.gif

אז מה היה היום בבלוג?
בראש ובראשונה עמי מודיע אחרי וויכוח קליל עם חבריו שבעוד שבועיים עברי יהיה האורח המיוחד. ואני חשבתי שזו
מה אתם חושבים?
איריס פרחי המקסימה,שכולם קיבלו אותה ב
שרה לנו מס' שירים מחממי
[בעיקר את ליבו של דודי שבעוד 50 דקות חוגג 17,בקרוב אצלי..]
וכמו שכבר ציינתי,מחר חוגגים יום הולדת לחבר הפורום הצעיר [שבועיים לא?] דודי,ולהקת נובה מקדישה לו את השיר `Sunday` בביצוע מרשים ביותר!
נועם,עמי ואיריס שלא הזניחו את הצ'אט הרבו לבקר ולצ'וטט איתנו..
כמה מטרידים שהטרידו בעיקר את בר [שנתקלה בקשיים בכניסה לבלוג..]
דרישת שלום ו
שמסרו לנו באהבה עדיתוש מנהלת הפורום ומיטל עוזרת ההפהקה של הבלוג,שהלכו לייצג את הפורום שלנו בגאווה בכנס מנהלי תפוז וחלוקת תפוח הזהב [למה לא תפוז?
] אגב,למקרה שחשבתם שהן הזניחו אותנו.. עדיתוש דאגה להתקשר כל הזמן ולברר אם אנחנו מרוצים
עמי קרא בשמי ובשם אלה
מה זה היה?
נועם המתוקי ניחם אותי כדי שאני לא אלך [הרגשתי ממש רע בתחילת הבלוג],ובסוף המחשב כבה,כמה אירוני..
רוצים שהכוכב הזה יהיה שלכם? שרשרו את החוויות שלכם מהבלוג
ועד הבלוג הבא,שבוע נפלא

kotegit

New member
נייייייייייייייייייייייייייייייייס!

חחחחח נורא אהבתי.. אמממ..נראה לי הוא קרא בשמות שלכם בגלל משהו שקשור לשיר שרציתם כל אחד שהוא ישיר משהו והוא אמר 3 שמות, את היית השנייה. קיצר היה נחמד מאוד רק עכשיו נפל לי האסימון שזו הייתה איריס פרחי נראה לי היה קליפ שלה היום נראה לי שלשיר קראו "מישהו" אנערף.. קיצרררר, נתראה שבוע הבא שוב בבלוג

טולייצ

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לחן

פעם ראשונה בבלוג! אופטימיות שולטת אגב,גם שבוע הבא תבואי!

kotegit

New member
עוד פעם?!

איזה כיף.. בבוקר ברוכה הבאה עכשיו מזל טוב! יששש! =)

D i s o r d e r

New member
אכן, קוטג'ית,

השיר "מישהו" הוא של איריס. היא טובה, אני אוהבתותה... שמחה לשמוע שנהנית.

kotegit

New member
כן היא בסדר גמור

לזמרות קשה לעבור את הרף אצלי אבל היא אחלה...אני אהבתי את השיר. ד"א, את נחמדה =)

dsol

New member
היה פשוט.........

מדהים ! היום נתנו לי להל את הבלוג והקדישו לי שיר ואיריס פרחי המדהימה הייתה (ורק באמצע הבלוג נזכרתי שאני מכיר אותה וחולה על הקליפ שלה ב 24) היו כמה מציקים אבל לא נורא..... עדית ומיטל היו חסרות..... אני מקווה שלפחות נהניתן בכנס של תפוז כי אני ממש נהייניתי בבלוג היום !

טולייצ

New member
הן ראו את שירי ../images/Emo57.gif מימון

ואנחנו לא חח.. [פורום זיהוי שירים,הריון ולידה,ועוד כמה זכו..] וגם אני הרגשתי שעדית ומיטל חסרות,זה לא טוב [..לא ממלא אותי,רק מרוקן אותי,זה לא טוב..]

kotegit

New member
הפנים שמחייכות הן מראות

מעוקמות! יהליייייייייייי...חחח הייתי חייבת!

היה אחלה לגמרי

כרגיל, נו... עמי הקדיש לי ולעוד 2 בנות חמודמדות שיר (פעם הוא היה מקדיש רק לי
בושה) חוץ מהחברים החראות והסאונד המזוויע היה מעולה...

ברררר

New member
../images/Emo41.gif אני מבקשת!! הוא הקדיש גם לי!!

וכן ה"חתיך בטרנינג" הזה היה מזה מעצבן עם השאלות שלו כמעט תקעתי לו כדור בראשששש!!! חבל שהוא לא הקדיש לנו (לי לטולייצ ולאלוש) את "יותר טוב כלום מכמעט" אםעברי בא עוד שבועיים זה אומר שאנחנו צריכים לסבול את הפורום המסריח שלו איתנו בבלוג? פליז תגידו שלא!!!!!!!!!

ברררר

New member
סווורי:( אבל זה מה שאני חושבת

הם חסמו אותי שם כי לא חשבתי כמוהם! זה נראה לך הוגן ??? והם לכל בנאדם פשוט איכסה (זאת לא קללה)

למעלה