ביטול יום שדה

liorp1000

New member
../images/Emo26.gifביטול יום שדה../images/Emo18.gif

יום השדה, שאמור היה להתקיים בתאריך 5/1/05 - נדחה בשל תנאי מזג אוויר לתאריך 17/1/05 בשעה 07:00. המועמדים יוכלו להגיע עם הזימונים שבידיהם, שאלון רפואי וחולצה לבנה - במועד החדש. מקור: חדשות אתר "עולים על מדים".

liorp1000

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה לבנים בעלי פרופיל 72

שאלון ההעדפות ליח"ש שנשלח לחלק מבעלי פרופיל 72 אינו תואם את הנתונים הרפואיים. יש למלא את השאלון שמופיע באתר בלבד. שאלון מתוקן ישלח לביתך במקביל. לשאלון לחץ כאן. הסיסמא, שמופיעה בראש השאלון שנשלח אליך הביתה, תקינה. כמו גם, תאריך ההשבה האחרון. לצורך מילוי השאלון אתה מוזמן להורידו מהאתר, לסמן את העדפותיך ולהקלידו מאוחר יותר באתר בצורה מסודרת. לרשותך קישורים למידע על היחידות בתוך השאלון שבאתר. שים לב, עד מועד ההשבה האחרון תוכל לשנות העדפותיך. השאלון האחרון שייקלט - יהיה הקובע, על כן וודא קבלת מס' אסמכתא לאחר כל הקלדה. מקור: חדשות אתר "עולים על מדים".

Niro85

New member
ואם מחר יהיה שמש?

אז סתם הם דחו יום סיירות כמו מפגרים? ילד שלא יכול לרוץ בדיונות בגשם גם לא יוכל לרוץ על חוף הים בגשם{קומנדו ימי}או איי שם בנגב בניווטים{סיירת מטכ"ל ושלדג}ואפשר להמשיך עד מחר עם הדימויים,הקיצר לפי דעתי בגלל גשם לא צריכים לדחות יום סיירות מה שכן אפשר ללכת לקראת המלשבי"ם מבחינת התוצאות{משום שאחרי הכול בחלק מהמבחנים הגשם מעט-לדוגמא ריצת2000}יש כאלה שדווקא הגשם והקור ממריצים את הגוף אצלם{כמוני}{אז הגוף פחות מתחמם ואנחנו פחות מתנשמים}.

Niro85

New member
מאישיות בכירה בש.13...

היום הוא ראש עיריית נהריה

עישון

New member
לא צריך לענות..

הבנתי... לדעתי, לפני שאתה רושם משפט כזה בחתימה, אתה צריך שהיה לו איזושהי משמעות אמיתית בשבילך

Niro85

New member
ותסביר מה הקשר?

אני חייב להיות קצין בקומנדו בשביל שאני ארשום את המשפט הזה?

eShark18

New member
תגיד... במקרה אמא שלך מורה למתמטיקה

? תענה ברצינות בבקשה.

עישון

New member
לא...

אבל אתה חייב קצת להרגיש את הים באמת, לפני שאתה רושם משפט כזה...

נוב 00

New member
זה בשביל...

שאם תחליק ותשבור את הראש שצה"ל לא יאבד סתם לוחם עוד בכלל לפני שהוא חייל, וגם כדי להימנע מתביעות מיותרות...

S k y H a w k

New member
אחי, כנס בבקשה שניה לאייסיקיו...

אתה יכול בבקשה לעזור לי בכמה דברים?

yehuda18

New member
אני יודע ../images/Emo46.gif

מי נראה לך חזר לבסיס אתמול בשביל הצחוקים.

לצה"ל אסור להריץ

בס"ד בעומס קור מסוים, שמחושב ע"י הטמפ', עוצמת הרוח, והגשם. ברגע שמגיעים לעומס הקור הזה, עוצרים את הפעילות- גם אם יום השדה בעיצומו, ואם צפוי לפי כל הסמנים עומס שכזה, היום נדחה. אמנם צריך לבחון את המועמדים, אבל בלי לפגוע להם בבריאות.

למעלה