ארוכה מסכמת למרתון ברלין

../images/Emo26.gifארוכה מסכמת למרתון ברלין../images/Emo36.gif

שלום לקוראי הפורום, מי שמתאמן למרתון ברלין נמצא כעת לפני הארוכה האחרונה והמסכמת שלו (יש גם כאלו שיסחבו עוד שבוע, אבל עדיין נמצאים בשיא האימונים). גם מי שמזיע לקראת חוצה ארץ 60 מתמקם בטווח הארוכה הדומה. לכן חשבנו בקומונת יש אומרים לעשות ריצה משותפת מסכמת של 36 ק"מ +-. המקום הטבעי לאימון הוא הפארק. העיתוי - בשבת הקרובה. הזמן - 4:30 בארקפה (מינימום שמש קופחת). המסלול - לאורך הירקון עד לנמל, צפונה בטיילת לתל ברוך, חזרה וירידה בטיילת עד סוף הטיילת של יפו, וחזרה כל הדרך לארקפה. הקצבים - מ 5+ משתנה עד 6+ כנראה שממקס ברנר חזרה יצטרפו מאספים לק"מ האחרונים. הזדמנות מצוינת לרוץ את הריצה הארוכה עם עוד אנשים שחלקם בקצב דומה. אצלנו יש כבר כ - 7 רצים מתוכננים. בסיום, נעשה פריסה בארקפה ואפשר גם לסגור תאומים על הנסיעה או בכלל לספר חויות מהקייץ המתיש. נא שרשרו אם בכוונתכם להגיע, לכמה, ובאיזה קצב משוער.

boaztam

New member
באיזו שעה אתם צפויים להגיע למקס ברנר בחזור?

אני מתכנן אר קפה - ים וחזרה ואוכל "לאסוף" אתכם ממקס ברנר בחזור.

נתן.ל

New member
אני בהחלט חושב להצטרף אליכם שם ../images/Emo45.gif

אבל 4:30 לפנות בוקר נשמע לי טיפה מוקדם מידי. אני אצא בשעה 5:00 מאותו המקום. מה שכן, ריצה של שלוש שעות בלבד, כמה שיצא. כמובן שהשאיפה היא לקצב מרתון אז ככה שאיזור 35-36 קילומטרים בהחלט בא בחשבון(בטוח יצא יותר מ34). נפגש אחרי הריצה בשעה 8:00 בבוקר כולם לקפה, מאפה ושיחות על המרתון העתידי. המתכננים על 3:30 במרתון מוזמנים להצטרף אלי.

liraz102

New member
אני שם, קצב ממוצע צפוי 5:35-5:40

מתחילה בקצב 5:50, סיום 5:30 (אם ילך כמתוכנן...)

נתן.ל

New member
הפארק מלא בבירזיות

בחוף תל ברוך בצפון ובגן צ'ארלס קלור בדרום יש אפילו בירזיות עם מים קרים ומרעננים במיוחד.

squash13

New member
אשמח להצטרף רק שלא יודע איפה זה ארקפה

אם משהו יעזור לי וכמובן -430 נשמע מצויין.

mdagan

New member
דורון אתה יודע על רצים מהירים יותר בעניין?

מישאל

devorri

New member
קצת שקט בבית

אנחנו רק אורחים
עקרונית:
אף אחד לא ירוץ לבד. אין חיה כזו. כולל גם אתה יקירי ואלופי אדון אבא על שתיים ו/או מ.דגן הצה"לי, כך שאין תכלית בשאלות קצבים. נתחיל כולם ביחד. נסיים על הדשא בארוחת שחיתות ביחד. כולם מחכים לכולם, ולא משאירים רצים לבד. המינימום- זוגות.
בענייני אוכל של אחרי - אין "להביא את האוכל שלך"- מביאים ככה וככה מה שרוצים, וחולקים בכיף.
נדמה לי שקצת עברנו את הגבול כאן - אז, אנא, נדמה לי שהמקום לשאלות ספציפיות הוא בקומונה של "יש אומרים".
רצי הארוכה זקוקים מאוד למלווים לכל מרחק ובכל שעה. נשמח מאוד מאוד למצטרפים לחלק מהדרך, ובעיקר לסוף, אופנים/מטוסים/מסק"רים/רצי קצרות/רצי בינוניות/הלכים בקצב 03:46/זוחלים אינדיאנים/חלזונות/שבלולים (זו אני) ולוחמי קרבות מנוסים -
בואו וברוכים תהיו בבואכם
.

mdagan

New member
תודה. מאמין שנתראה כך או כך ותגיד לסמי שאני

רוצה אותו לידי עם איך שהוא נראה בחודש האחרון באיצטדיון בוינגייט.

למעלה