אירוחים בתפוז אנשים

../images/Emo26.gifאירוחים בתפוז אנשים../images/Emo17.gif

עפר שכטר Live
בשעה 18:30, מיד אחרי השידור החי הראשון של אקזיט, עפר שכטר יתארח LIVE ב- blogTV של תפוז אנשים ויענה על שאלות הגולשים http://www.tapuz.co.il/exit/?h=1
מנהיג מודח Live
הערב, בתום הפרק השני בסדרת הטלוויזיה "דרוש מנהיג" ייפגש המתמודד/ת שנאלץ/ה לעזוב את התוכנית עם יעל בן דב Live ב- BlogTv http://www.tapuz.co.il/manhig/
כל הג'אז הזה
בשעה 20:00, יתארח בפורום ג'אז ובלוז פרד בולדן, אחיינו של ג´והן הארט ודוד של סקיפ ג´יימס, לציון יום הולדתו של דודו המנוח. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=30633
צוות מכון יעד יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD הערב בשעה 21:00
מכון יעד הוא מכון תרפיות רב תחומי המציע טיפולים באמצעות פסיכודרמה ופסיכותרפיה. מנהלי המכון ומטפליו הם ד"ר יהודית ריבקו, שרה גוברין ועופר זילברברג. צוות מכון יעד יענה על שאלות הגולשים בנושאי טיפול בקשיים רגשיים, התנהגותיים וחברתיים של ילדים, מתבגרים ומבוגרים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=48774204 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

EliranMaor

New member
ה-../images/Emo32.gif הכי לא קשור...שאלון חדש../images/Emo9.gif

לא קשור...אכן אכן... אבל יאללה למי אכפת
כללי
שם:
שם משפחה:
כיתה:
בית ספר:
כינוי:
מי המציא את הכינוי? חיות מחמד (אם אין לכם פשוט דלגו)
שם:
איזה:
כינוי:
למה את/אתה אוהב את חיות המחמד שלך:
מאיפה החיה הגיעה אליך: תחביבים סדרות ועוד
תחביב אהוב:
סדרה אהובה:
ספר אהוב:
זמר אהוב:
זמרת אהובה:
שחקן אהוב:
שחקנית אהובה:
לינדזי לוהאן או הילארי דאף: ארוחות ואוכל
סוג מאכל אהוב:
אצלכם כל אחד אוכל לבד או שכולם ביחד:
איזה ארוחה אהובה עליך ביותר צהריים/בוקר/ערב/ ומדוע:
מה אתם שותים בארוחת בוקר:
מתי אתם אוכלים את ארוחת הבוקר: בית ספר
איך קוראים לבית הספר שלך:
למה את/ה אוהב/ת אותו:
האם עברת אי פעם בית ספר ומאיפה לאן:
מה שם המחנכ/ת שלך:
כמה ילדים אתם בכיתה:
מה המקצוע האהוב עליך:
אלירן.

EliranMaor

New member
עונה../images/Emo9.gif

לא קשור...אכן אכן... אבל יאללה למי אכפת
כללי
שם:אלירן
שם משפחה:מאור
עיר/ישוב/כפר/קיבוץ:נתניה
כיתה:י
בית ספר:טשרניחובסקי
כינוי: EliranMaor
מי המציא את הכינוי?בוא נחשוב
חיות מחמד (אם אין לכם פשוט דלגו)
שם: הכלב שלי שוקו
כמה:1
איזה:כלב מתוקי מתוקי
כינוי:שוקו, מוקה, יפיוף...........
למה את/אתה אוהב את חיות המחמד שלך:כי הוא איתי מאז...המון זמן...
מאיפה החיה הגיעה אליך:דודה שלי
תחביבים סדרות ועוד
תחביב אהוב: מד"א
, מחשב, חברים, לשגע את גלעד [סתם
]
סדרה אהובה:טרו, מכושפות, פלוריסיינטה [אל תשאלו]
ספר אהוב:הארי פוטעעער
זמר אהוב:אין
זמרת אהובה:בריטני, איימי לי
שחקן אהוב: אין
שחקנית אהובה:אנג'לינה ג'ולי
לינדזי לוהאן או הילארי דאף: לינזדי
ארוחות ואוכל
סוג מאכל אהוב:
גלידהההההההה...ופרוזן יוגורט
אצלכם כל אחד אוכל לבד או שכולם ביחד:הכל =]
איזה ארוחה אהובה עליך ביותר צהריים/בוקר/ערב/ ומדוע:בערב...לודע למה
מה אתם שותים בארוחת בוקר: החלב של הקורנפלקס
מתי אתם אוכלים את ארוחת הבוקר:בבוקר
בית ספר
איך קוראים לבית הספר שלך: טשרניחובסקי
למה את/ה אוהב/ת אותו: אני לא. פשוט לא
האם עברת אי פעם בית ספר ומאיפה לאן: לא. חח
מה שם המחנכ/ת שלך: אמא עכברה
כמה ילדים אתם בכיתה:42 אם אני לא טועה
מה המקצוע האהוב עליך: ביולוגיה

Nitzan122

New member
עונה

שם: ניצן שם משפחה: חסוי גיל: 14.5 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ: רעות כיתה: ט בית ספר: מור כינוי: ניצנוץ\ניץ- ואני די שונאת אותם אבל כבר התרגלתי... מי המציא את הכינוי? חברות שלי חיות מחמד (אם אין לכם פשוט דלגו) שם: ג'ימי מין: זכר כמה: 1 איזה: כלב (יש לי גם סי מנקיס אבל אף אחד במילא לא יודע מה זה....) כינוי: הרבה.... למה את/אתה אוהב את חיות המחמד שלך: כי הוא הכלב הכי מתוק וחכם וחמוד ביקום! מאיפה החיה הגיעה אליך: לקחנו אותו מ-אס או אס תחביבים סדרות ועוד תחביב אהוב: רכיבה על סוסים סדרה אהובה: מלאך שחור ומכושפות ספר אהוב: הארי פוטר זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין שחקן אהוב: יש המון... שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה והולי מרי קומבס לינדזי לוהאן או הילארי דאף: ממש לא אכפת לי... ארוחות ואוכל סוג מאכל אהוב: צ'יפס ופיצה אצלכם כל אחד אוכל לבד או שכולם ביחד: תלוי איזה ארוחה ובאיזה יום.... איזה ארוחה אהובה עליך ביותר צהריים/בוקר/ערב/ ומדוע: מזה השאלה התקועה הזאת? מה אתם שותים בארוחת בוקר: שוקו מתי אתם אוכלים את ארוחת הבוקר: בבוקר
בית ספר איך קוראים לבית הספר שלך: לא הייתה כבר השאלה הזאת? למה את/ה אוהב/ת אותו: אם השאלה הייתה למה אני לא אוהבת אותו אז הייתה לי תשובה.... האם עברת אי פעם בית ספר ומאיפה לאן: לא אני גרה כאן מגיל 3 מה שם המחנכ/ת שלך: עדנה כמה ילדים אתם בכיתה: 36 מה המקצוע האהוב עליך: אין. הכי נסבל זה מתמטיקה

Riot Boy

New member
דווקא בא לי איזה 100 שאלות../images/Emo168.gif

אבל... כללי שם: גלעד שם משפחה: חסוי (אלא אם מישהו יודע כבר) גיל: 14 וחצי עיר/ישוב/כפר/קיבוץ: קיבוץ כיתה: ט/2 בית ספר: עמקים כינוי: אין מי המציא את הכינוי? חחחחח חיות מחמד: שם: ג'יני מין: נקבה כמה: 1 איזה: חתולה סיאמית כינוי: אין לה משהו מיוחד למה אתה אוהב את חיות המחמד שלך: כי היא חמודה... מאיפה החיה הגיעה אליך: שכנים תחביבים סדרות ועוד תחביב אהוב: לשמוע מוזיקה סדרה אהובה: יש המון!! ספר אהוב: שונא ספרים!! זמר אהוב: אין זמרת אהובה: כנ"ל אבל להקה - good charlotte שחקן אהוב: לא יודע שחקנית אהובה: קייט ווינסלט, טארה ריד, רוז מגוואן לינדזי לוהאן או הילארי דאף: שאחת מהן תמות... אז אני אעדיף אותה!! בעצם ששתיהן ימותו!!! ארוחות ואוכל סוג מאכל אהוב: מזרחי... מה זה סוג?? איטלקי... מישהו מעדיף אחר?? אצלכם כל אחד אוכל לבד או שכולם ביחד:יופי של שאלה!! איזה ארוחה אהובה עליך ביותר צהריים/בוקר/ערב/ ומדוע: בוקר!! כי אני שותה קפה עם מוזיקה מה אתם שותים בארוחת בוקר: קפה... מתי אתם אוכלים את ארוחת הבוקר: 7 ככה מול המחשב בית ספר איך קוראים לבית הספר שלך: dude! you already asked that!! למה את/ה אוהב/ת אותו: מי אמר שאני אוהב אותו?? האם עברת אי פעם בית ספר ומאיפה לאן: כן אבל מה זה התחקור הזה?? מה שם המחנכ/ת שלך: דובי!!!! אני קונה ממנו נגן MP3 כמה ילדים אתם בכיתה: 30 מה המקצוע האהוב עליך: כאילו שיש... אני אחליף שאלה: מה המקצוע הכי קל? אנגלית

EliranMaor

New member
דובי?

זה שם של מישו מהסיפור שלמדתי למבחן בספרות...מ"תפוחים מן המדבר" אה ואני יודע את השמשפחה שלך
חעחעחע מול המחשב על הבוקר?! דובי!! אה כן...רוז מקגוואן

Riot Boy

New member
בטח! דובי!!../images/Emo168.gif

אני הולך להתקלח ואז בזמן שנשאר לי אני שותה קפה בזמן שאני שומע מוזיקגה מול המחשב

Riot Boy

New member
WTF אמרת כרגע??../images/Emo168.gif

קפה בעעעע????????????????? F U!!!!!!!!!

Misery Of Life

New member
עונה.

כללי שם: קובי שם משפחה: רובין גיל: 14 וחצי עיר/ישוב/כפר/קיבוץ: בת-ים כיתה: ט' בית ספר: תיכון דתי למדעים ע"ש המר כינוי: אין כינוים טובים מי המציא את הכינוי? - תחביבים סדרות ועוד תחביב אהוב: אינטרנט ומחשב. סדרה אהובה: "עקרות בית מיואשות" ספר אהוב: צופן דה וינצ'י זמר אהוב: אין זמרת אהובה: מישל בראנץ' שחקן אהוב: אין שחקנית אהובה: אין לינדזי לוהאן או הילארי דאף: שיחליטו אם הן שרות או משחקות קודם. ארוחות ואוכל סוג מאכל אהוב: אצלכם כל אחד אוכל לבד או שכולם ביחד: תלוי איזה ארוחה אהובה עליך ביותר צהריים/בוקר/ערב/ ומדוע: צהריים מה אתם שותים בארוחת בוקר: מים מתי אתם אוכלים את ארוחת הבוקר: לפעמים קורנפלקס ולפעמים פרוסה עם גבינה לבנה. בית ספר איך קוראים לבית הספר שלך: תיכון למדעים ע"ש המר למה את/ה אוהב/ת אותו: מי אמר שאני אוהב אותו? האם עברת אי פעם בית ספר ומאיפה לאן: לא, רק מיסודי לתיכון מה שם המחנכ/ת שלך: יפה שושן כמה ילדים אתם בכיתה: 22 מה המקצוע האהוב עליך: אנגלית

../images/Emo66.gif

כללי שם:שני שם משפחה:חסוי גיל:15 ורבע עיר/ישוב/כפר/קיבוץ:פ"ת כיתה:י (2) בית ספר:אולפנת דרכי נועם כינוי:שם המשפחה שלי מי המציא את הכינוי? חברות חיות מחמד (אם אין לכם פשוט דלגו) שם:מיצי מין:זכר כמה:1 איזה:חתול כינוי:מיג'ט(כמו המנה חמה רק שלא ידעתי איך אומרים את זה),מוצון. למה את/אתה אוהב את חיות המחמד שלך:כי הוא מ-ה-מ-ם ויפה. מאיפה החיה הגיעה אליך:חברים תחביבים סדרות ועוד תחביב אהוב:מחשב טלוויזיה ללמוד(-אם אני מבינה) חברות קניות(לא דוקא בגדים) סדרה אהובה:מירוץ לאתמול ורוניקה מארס מכושפות ספר אהוב:הארי פוטר (3ו- 5) זמר אהוב:אשר זמרת אהובה:אבריל, ג'וג'ו...ועוד. שחקן אהוב:אין שחקנית אהובה (הדמות):טרו דיוויס לינדזי לוהאן או הילארי דאף:אף אחת מהם! ארוחות ואוכל סוג מאכל אהוב:פיצה של סאברו אצלכם כל אחד אוכל לבד או שכולם ביחד:לחוד איזה ארוחה אהובה עליך ביותר צהריים/בוקר/ערב/ ומדוע:ערב לא יודעת... מה אתם שותים בארוחת בוקר:קפה וניל מתי אתם אוכלים את ארוחת הבוקר:10. ואם החופש אז יותר מאוחר וזה הופך להיות ארוחת צהרים. בית ספר איך קוראים לבית הספר שלך:דרכי נועם למה את/ה אוהב/ת אותו:כי זאת האולפנה הכי טובה שיש!!! האם עברת אי פעם בית ספר ומאיפה לאן:כן מנאות דוד לדרכי נוכם מה שם המחנכ/ת שלך:רוחמי כמה ילדים אתם בכיתה:28 מה המקצוע האהוב עליך:אין..

EliranMaor

New member
מה יש לכולם עם הספר הזה?!

צופן דה וינצ'י השתלט על העולם
האם עברת אי פעם בית ספר ומאיפה לאן: לא, רק מיסודי לתיכון אין לך חטיבה באמצע?

למעלה