איך אפשר לחזק את מכורה לקפה

א י ו ש י

New member
../images/Emo26.gifאיך אפשר לחזק את מכורה לקפה

שלנו... ותסלח לי גלית על ההודעה בלי רשותה אבל אני ממש דואגת פה! אחרי שכל החג אני מנסה לאתר אותה ואת אחותה התקשרה אלי היום ואמרה שאחותה (האישה הנכה ממודיעין) מאושפזת מאז ליל הסדר ולא יודעים מתי תשוחרר. אחותה לבד בבית החולים, מכורה לקפה לבד וצריכה לעזור לה ובמקביל לדאוג לבתה שגם חולה. איילת ודני, פנינה מישהו... אני מבקשת את עזרתכם לתמוך ברגע כזה קשה של האחיות (כמובן שאבקרה בבית חולים אישית ועוד) אבל אני חושבת שהפורום הזה שהוא באמת בית עבורה יכול לתמוך. תעזרו לי???

נירה63

New member
איושי דברתי עם חברה שלי ממודיעין

היא תקפוץ אל האישה , רק אמרי לי בבקשה היכן היא נמצאת? ומה עוד אפשר לעזור?

א י ו ש י

New member
היא לא בבית. היא מאושפזת בהדסה

עין כרם בירושלים כל החג
אין לי מושג מה היא צריכה אני צריכה לקפוץ לשם בעצמי אבל אני כן יודעת שהיא לבד ושאחותה מכורה לקפה גם בקשיים

אז אני הגעתח לפני כשעה הביתה

אני לא אכנס כאן לבעיה הרפואית של אחותי (במסרים אפרט יותר למעוניינים) אחותי במצב לא טוב, היא ביחידה לטיפול נמרץ במחלקה בהדסה עין כרם מלפני החג והיום הודיעו לה שיש לפחות לעוד שבוע וחצי במקרה הטוב. האמת שאני מתמוטתת. הנסיעות אחרי יום עבודה, הבת שלי עם פיברומיאלגיה מעבר למחלת הבלוטה, עד יום העצמאות אני חייבת כבר לעבור כי לא יכולה יותר למשוך, והגב שלי שמאותת שצריכה להוריד פרופיל... הבאתי לאחותי תשבצים, לאישה לקריאה, תחתונים ח"פ ורגילים. לא עולה לי בראש כרגע מה עוד אפשרי... חברים יקרים לא פעם אמרתי שאתם כמו המשפחה שלי, כרגע אני הולכת לישון כי אני כבר תשושה, אבל תודה רבה רבה עם הכל, איה, תודההההההה אוהבת אותכם מאוד מאוד גלית

א י ו ש י

New member
de nada../images/Emo24.gifמקווה לנסוע היום!!

לבקר ולראות מה איתה ומה עוד צריך!! תחזיקו מעמד!! אשמח לעזור בכל מה שאוכל רק בריאות
לכולכן איה

א י ו ש י

New member
יקירתי, הייתי אתמול בבית החולים

ואני שמחה על הביקור. אמשיך להיות כאן בשבילך ובשבילה תמיד!! נהיה בקשר כבר בטלפון ומסרים....

למעלה