שאלון לקראת העונה החדשה של על טבעי

לינה18

New member
עונה

מהי העונה הכי אהובה עליך? שניה מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל עונה? הפרק של הסבתא והנכדה שמשחקת עם רוח רפאים בבית המוזנח בעונה השניה, הפרק שבו סם רואה את דין מת אלף מיתות בעונה השלישית, תחילת עונה רביעית כשדין חי. מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל העונות? הפרק שבו סם מתאהב באישה שהיא אדם זאב. הפרק שבו דין נתקע עם השדה בבית ולא רוצה להרוג אותה. דין או סאם לפי עונות (כלומר אתם צריכים לכתוב על כל עונה עם אהבתם יותר את דין או סאם)? עונה שניה דין, עונה שלישית דין, עונה רביעית סם. עונה חמישית דין. תודה לאל שחזר לעצמו. הצייד האהוב עליכן/ם שהוא לא סאם או דין? בובי עוד מישהו? השד האהוב עליכן/ם? זאת שעוזרת לסם שכחתי את שמה, וזאת שדין נתקע איתה בבית הנטוש. המלאך האהוב עליכן/ם?המלאך הרע זכריאס. הייצור אהוב עליכן/ם? המכשפות מהפרק של שלוש המכשפות. הפרק שהכי הצחיק אותכן/ם? הפרק שבו דין וסם קוראים את הסיפורים שמספרים את הסיפורים שם חוו ומראים לכותב שהם אמיתיים. הפרק שהכי הפחיד אותכן/ם? יותר מדיי. הפרק שהכי ריגש אותכן/ם? הפרק שבו דין פוגש חברה לשעבר וחושב שהבן שלה זה ממנו. הפרק שהכי נהנתן/ם בו, מכל סיבה שהיא? הפרק שדין נתקע עם השדה, הפרק עם שלוש המכשפות היה מדהים, הפרק של דין והגנבת בעונה שלישית כשהם היו בספינה והיתחזו לזוג. המוות שהכי העציב אותכן/ם של דמות כלשהיא? של הבחורה הבלונדינית שאהבה את דין, זאת שאבא שלה היה ידיד של האבא שלהם ומת, לא זוכרת שמות. סיום העונה אהוב עליכן/ם? סיום עונה חמש היה ממש טוב. פתיחת העונה הכי אהובה עליכן/ם? פתיחת עונה ארבע כשדין חי וסם חושב שהוא שד. שחקן שהייתם רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלושה שחקנים) השחקנית שהייתה רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלוש שחקניות) דמות שהייתם רוצות/ים לראות עוד פעם? (אפשר לבחור עד שלושה דמויות) את השדה החברה לשעבר של סם, את הבחורה הבלונדינית שמתה, את האח הצעיר של סם ודין. דרגו את העונות מהטובה לפחות טובה? (כי אין עונות גרועות בעל טבעי, רק טובות וטובות יותר) סכמו את הציפיה שלכן/ם מהעונה החדשה ב - 6 מילים - 10 עונה שניה 10 עונה שלישית 8 עונה חמישית 3 עונה רביעית סכמו את הציפיה שלכן/ם מהעונה החדשה ב - 6 מילים - רוצה שהם ינצחו את השטן

משי22

New member
משלימה לך את השמות החסרים ../images/Emo13.gif

השדה שדין לא רוצה להרוג- קייסי, בפרק 4 בעונה 3 sin city
השדה שעוזרת לסאם- רובי (עלאק עוזרת
)
הפרק בו דין וסאם נפגשים עם הסופר שכותב על החיים שלהם- 4X18, The Monster At The End Of This Book
הגנבת מעונה 3- בלה.
הבחורה הבלונדינית שאהבה את דין- ג'ו.
אח הצעיר של סאם ודין- אדם. וברוכה הבאה!

כרגיל, בדיליי ../images/Emo3.gif

מהי העונה הכי אהובה עליך?
נראה לי ה-5..היו ממש פרקים טובים..יכול להיות שסתם קשה לי להכליל כי הכל בערבוביה..אהבתי גם את ה-2 (כי היה הכי הרבה אלונה) מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל עונה?
מהראשונה-לא ראיתי את כל הפרקים אבל אני זוכרת לטובה את 1X03 עם הילד הג'ינג'י החמוד. מהשניה- הפרק הראשון, 2X06 בגלל שאלונה היתה כל הפרק עם הבנים והיו קטעים ממש חמודים שלה עם דין, והפרק האחרון..עונה שלישית- The Kids Are Alright, Jus in Bello, Mystery Spot, עונה רביעית-הפרק הראשון, 4.03 In The Beginning, Yellow Fever עונה חמישית- The End, The Song Remains The Same מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל העונות?
וואו קשה..לא יכולה לבחור..אני אחשוב על זה.. דין או סאם לפי עונות (כלומר אתם צריכים לכתוב על כל עונה עם אהבתם יותר את דין או סאם)?
תמיד את דין..בלי קשר לזה שהתחלתי לראות ת'סידרה בגלל ג'נס. דין פשוט דמות מעולה יש בו מלא רבדים. אין לי ממש כוח לפרט לפי עונות אז אני אגיד שהסכמתי עם מה שמשי ואיריס כתבו (לא מקורית)
אז תקראו ת'הודעות שלהן! הצייד האהוב עליכן/ם שהוא לא סאם או דין?
ג'ו! השד האהוב עליכן/ם?
רובי הראשונה למרות שהיא כזאת ביצ'! והשד צהוב העיניים בהחלט היה חלק גדול ומשמעותי בסידרה המלאך האהוב עליכן/ם?
ברור שקאס! טוב האמת שגם לא היתה לי בעיה עם אנה בהתחלה עד שהיא נהייתה פסיכית ורצתה להרוג את סאם וג'ון ומרי
הייצור אהוב עליכן/ם?
סורי אבל אני מחשיבה את הטריקסטר בתור ייצור!
לא אכפת לי שהוא בעצם גבריאל המלאך..דמות מעולה, כזה קרציה אבל כל הפרקים איתו מצחיקים.. וSHAPESHIFTER למרות שאין לו ממש צורה אחת מוחשית זה מגניב הפרק שהכי הצחיק אתכם:
2.15 Tall Tales, כמובן Changing channels ו4.06 Yellow Fever הפרק שהכי הפחיד אותכן/ם?
הרבה..בגלל זה אני די באופן קבוע לא מסתכלת בהתחלה של הפרק (כי אז מראים את הרציחות) קרו פעמים שראיתי דברים דוחים ביותר אבל לא זכור לי כרגע, הדחקתי
הפרק שהכי ריגש אותכן/ם?
THE END..סוף עונה שניה..לא ממש זוכרת עוד.. הפרק שהכי נהנתן/ם בו, מכל סיבה שהיא?
YELLOW FEVER, ג'נס פשוט קרע אותי שם..עם הפרצופים שלו וההתנהגות..חולה עליו! המוות שהכי העציב אותכן/ם של דמות כלשהיא?
המוות של סאם בAll Hell Breaks Loose: Part Two..מה זה בכיתי..ג'נס שיחק כ"כ טוב בסצינה הזאת, זה היה נוראי..והמוות של ג'ו
סיום העונה אהוב עליכן/ם?
עונה שניה.. פתיחת העונה הכי אהובה עליכן/ם?
עונה רביעית! דין חוזר מהגיהנום.. שחקן שהייתם רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלושה שחקנים)
טדי דאן, מייקל מיוני (שניהם היו בורוניקה מארס ואני עדיין מצפה לראותם על המסך שוב
) ומייקל רוזנבאום (גנבתי לקורל, מקווה שאת סולחת..לא הייתי נזכרת בו לבד אבל זה באמת יכול להיות מגניב כי נראה לי שהוא חבר טוב של הבנים), השחקנית שהייתה רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלוש שחקניות)
טוב לעולם לא תנחשו אבל קריסטן בל!
ואני יודעת שכנראה הרבה לא יסכימו איתי אבל- דניל..כי מעניין אותי לראות אותה ואת ג'נס משחקים ביחד..ואני אנסה להיות ממש מקורית- בא לי שאליסון סוויני זאתי ששיחקה את אחותו התאומה של ג'נס סאם בימי חיינו תתארח כי זה יהיה מגניב לראות אותם משחקים ביחד אחרי כ"כ הרבה שנים! (היא המנחה של לרדת בגדול למי שרואה) דמות שהייתם רוצות/ים לראות עוד פעם? (אפשר לבחור עד שלושה דמויות)
לגמרי ג'ו..כ"כ הלכה טרם זמנה..ג'ון, בלה דרגו את העונות מהטובה לפחות טובה? (כי אין עונות גרועות בעל טבעי, רק טובות וטובות יותר)
2, 3, 5, 4, 1 (כי לא ראיתי אותה באדיקות). אני לא בטוחה בכלל בדירוג שלי כי קשה לי להכליל עונה שלמה אני מנסה לזכור לפי הכי הרבה פרקים אהובים..חוצמזה שתוך כדי ההודעות שלכם שיניתי את דעתי לגבי עונה 5 כי נזכרתי בעונות קודמות חחח סכמו את הציפיה שלכן/ם מהעונה החדשה ב - 6 מילים -
הרבה אקשן, צחוקים והאפי האנד לסידרה!

משי22

New member
הפי אנד זה חשוב../images/Emo45.gif

אתם קולטים שחוץ מעונה 2, כל העונות נגמרו רע?

Saphiel

New member
עונה! ../images/Emo192.gif

מהי העונה הכי אהובה עליך? - וואי, התלבטות קשה... נלך על החמישית, זוכרת ממנה הכי הרבה פרקים טובים.
מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל עונה? - אוהו...
בואו נראה. מהעונה הראשונה: הכי התרשמתי מ"עור". בכללי את העונה הראשונה ראיתי רק פעם וחצי, אז קשה לשפוט. מהעונה השנייה: וואו, שכחתי כמה פרקים שאהבתי יש בעונה הזאת! אבל אני אציין את הראשון, מבחינתי הוא היה אדיר. מהעונה השלישית: פרק 11, נקודת המיסתורין. לא בגלל שהוא סאדיסטי, אלא בגלל שממש התלהבתי ממנו, ובכמובן בגלל שיש בו את גבריאל. מהעונה הרביעית: פרק 20, עם ג'ימי נובאק, אחת הדמויות האהובות עליי למרות שהוא הופיע רק בפרק הזה. מהעונה החמישית: קשה לבחור. טוב, ניקח את הפרק הרביעי, "הסוף". דין נגד דין זה תמיד מרשים.
מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל העונות? - חייבים לבחור...?
אוקיי, אוקיי, פרק 8 עונה 5 תמיד כייפי לצפייה.
דין או סאם לפי עונות (כלומר אתם צריכים לכתוב על כל עונה עם אהבתם יותר את דין או סאם)? - בכל העונות אהבתי יותר את דין
הצייד האהוב עליכן/ם שהוא לא סאם או דין? - Bobby needs love
השד האהוב עליכן/ם? - אליסטייר, גאון הסאדיסטיות.
המלאך האהוב עליכן/ם? - קאס, ברור!
הייצור אהוב עליכן/ם? - הממ... ג'סי, אם הוא נחשב ייצור (האנטיכרייסט).
הפרק שהכי הצחיק אותכן/ם? - כל הפרקים עם גבריאל
אבל גם Yellow Fever.
הפרק שהכי הפחיד אותכן/ם? - "סאם בהפרעה". באמת חשבתי שסאם ודין השתגעו... (טוב, טכנית, הם כן).
הפרק שהכי ריגש אותכן/ם? - לא זוכרת את העונה או הפרק, אבל הקטע ההוא בו דין מספר על מה שהוא עשה בגיהנום ומתחיל לבכות פשוט עשה את כל הפרק.
הפרק שהכי נהנתן/ם בו, מכל סיבה שהיא? - מציינת שוב את "נקודת המיסתורין". פשוט כיף.
המוות שהכי העציב אותכן/ם של דמות כלשהיא? - ג'ו, אפילו שזה זיכה אותה בנשיקה מדין/ג'נסן
סיום העונה אהוב עליכן/ם? - תיקו בלתי מעורער בין ה-3 ל-5.
פתיחת העונה הכי אהובה עליכן/ם? - ה-4.
שחקן שהייתם רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלושה שחקנים) - אני מסודרת עם הקאסט הנוכחי
ג'נסן, ג'ארד ומישה
השחקנית שהייתה רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלוש שחקניות) - היה נחמד אם אלונה הייתה חוזרת איכשהו. חבל.
דמות שהייתם רוצות/ים לראות עוד פעם? (אפשר לבחור עד שלושה דמויות) - ג'סי, גבריאל.
דרגו את העונות מהטובה לפחות טובה? (כי אין עונות גרועות בעל טבעי, רק טובות וטובות יותר) - 5, 2, 4, 3, 1. הכי חשוב זה שפחות אהבתי את הראשונה.
סכמו את הציפיה שלכן/ם מהעונה החדשה ב - 6 מילים - שתחדש, תצחיק, תרגש ותקפיץ את האנדרנלין. ...פיו, זה היה ארוך

למעלה