שאלון לקראת העונה החדשה של על טבעי

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo256.gifשאלון לקראת העונה החדשה של על טבעי../images/Emo190.gif

אז בעקבות העונה החדשה שקרבה ובאה אלינו, חשבתי לעשות שאלון. אז יאלה לשאלות.
מהי העונה הכי אהובה עליך?
מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל עונה?
מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל העונות?
דין או סאם לפי עונות (כלומר אתם צריכים לכתוב על כל עונה עם אהבתם יותר את דין או סאם)?
הצייד האהוב עליכן/ם שהוא לא סאם או דין?
השד האהוב עליכן/ם?
המלאך האהוב עליכן/ם?
הייצור אהוב עליכן/ם?
הפרק שהכי הצחיק אותכן/ם?
הפרק שהכי הפחיד אותכן/ם?
הפרק שהכי ריגש אותכן/ם?
הפרק שהכי נהנתן/ם בו, מכל סיבה שהיא?
המוות שהכי העציב אותכן/ם של דמות כלשהיא?
סיום העונה אהוב עליכן/ם?
פתיחת העונה הכי אהובה עליכן/ם?
שחקן שהייתם רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלושה שחקנים)
השחקנית שהייתה רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלוש שחקניות)
דמות שהייתם רוצות/ים לראות עוד פעם? (אפשר לבחור עד שלושה דמויות)
דרגו את העונות מהטובה לפחות טובה? (כי אין עונות גרועות בעל טבעי, רק טובות וטובות יותר)
סכמו את הציפיה שלכן/ם מהעונה החדשה ב - 6 מילים - מקווה שתהנו מהשאלון. רואי.

lilith93

New member
עונה...

מהי העונה הכי אהובה עליך?חייבת להגיד שהעונה הראשונה, היא גם הכי מתחה אותי והייתה בתולית כזאת, לפני שדין ניהייה בכיין וסם מכור, מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל עונה? לא לפי סדר הפרק הראשון בעונה הראשונה, התחלה חדשה, סדרה חדשה ,אני יכולה לצפות בפרק הזה מיליון פעם הפרק בלאד וולנטיים הפרק האחרון בעונה האחרונה ... מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל העונות?הפרק הראשון דין או סאם לפי עונות (כלומר אתם צריכים לכתוב על כל עונה עם אהבתם יותר את דין או סאם)? עונה ראשנה :סאם שנייה:דין שלישית :סאם רביעית:סאם חמישית שניהם, הצייד האהוב עליכן/ם שהוא לא סאם או דין?וואו, או ג'ון או ההוא שצד ערפדים ואז נהפך לערפד... מה שמו? השד האהוב עליכן/ם?השד צהוב העיניים, כי לפחות היה לו פוענטה והוא אשקרה עשה משהו המלאך האהוב עליכן/ם?קאסטיאל הייצור אהוב עליכן/ם?אממ.. דרקולה :p הפרק שהכי הצחיק אותכן/ם?הפרק שהטריקסטר שם אותם בסדרות טלוויזיה... הפרק שהכי הפחיד אותכן/ם?הפרק אם בלאדי מארי הפרק שהכי ריגש אותכן/ם?הפרק האחרון הפרק שהכי נהנתן/ם בו, מכל סיבה שהיא?אממ... הפרק הראשון אם רובי הראשונה, כי היה שם המון דם ואקשן ואני מתה על דברים כאלה המוות שהכי העציב אותכן/ם של דמות כלשהיא?המוות של ג'ו, כי היה שם כל כך הרבה עוד לעשות בינה לבין דין, וגם כי זאת אלונה סיום העונה אהוב עליכן/ם?העונה האחרונה, אחרי שראיתי את הפרק הייתי חייבת להתקשר לחברה שלי שגם רואה את הסדרה ורציתי להפציץ אותה בספוילרים אבל לא יכולתי, פתיחת העונה הכי אהובה עליכן/ם?העונה הראשונה, כי היה שם משהוא תמים יחסית שחקן שהייתם רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלושה שחקנים)ריצ'ארד דין אנדרסון, ג'ייק ג'ילנהול וג'ארד לטו השחקנית שהייתה רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלוש שחקניות))אממ.. יהיה מצחיק לראות את השחקנית ששיחקה את רורי בנות גילמור. אמנדה טאפינג דמות שהייתם רוצות/ים לראות עוד פעם? (אפשר לבחור עד שלושה דמויות)ג'ו, ג'ון ואש דרגו את העונות מהטובה לפחות טובה? (כי אין עונות גרועות בעל טבעי, רק טובות וטובות יותר) העונה הראשונה,החמישית, השלישית, השנייה והרבעית סכמו את הציפיה שלכן/ם מהעונה החדשה ב - 6 מילים , אני כ"כ אבל כ"כ רוצמה לראות את העונה החדשה (כן יותר מ6 מילים, מה תעשו תשרפו אותי אם אש ומלח??)

Ayelet 363

New member
תשובוצ

מהי העונה הכי אהובה עליך? 2 ו-5. מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל עונה? 1- הפיילוט, 2- האחרון, 3- Mystery Spot, מהעונה הרביעית- The Monster at the End of this Book, מהעונה החמישית- Changing Channels והאחרוןץ מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל העונות? קשה לי להחליו. דין או סאם לפי עונות (כלומר אתם צריכים לכתוב על כל עונה עם אהבתם יותר את דין או סאם)? תמיד דין, למרות שכשרק התחלתי לצפות בסדרה זה היה בגלל ג'נסן, ולא בגלל דין עצמו (התחלתי לצפות בסדרה בעקבות הערצה לג'נסן, אלרח צפייה ב"Dark Angel)/ הצייד האהוב עליכן/ם שהוא לא סאם או דין? ג'ו. השד האהוב עליכן/ם? אין. המלאך האהוב עליכן/ם? קאס. הייצור אהוב עליכן/ם? אדם זאב- בגלל הפרק המדהים עם מדיסון. הפרק שהכי הצחיק אותכן/ם? Changing Channels. הפרק שהכי הפחיד אותכן/ם? בלאדי מרי. פחדתי להסתכל על מראות הרבה זמן אחרי שראיתי אותו לראשונה... הפרק שהכי ריגש אותכן/ם? האחרון. הפרק שהכי נהנתן/ם בו, מכל סיבה שהיא? Changing Channels, כי הוא מצחיק, ו-Hollywood Babylon, בגלל האזכור של בנות גילמור. המוות שהכי העציב אותכן/ם של דמות כלשהיא? המוות של ג'ו ואלן. סיום העונה אהוב עליכן/ם? הסיום של העונה החמישית. פתיחת העונה הכי אהובה עליכן/ם? הפתיחה של העונה הראשונה והרביעית שחקן שהייתם רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלושה שחקנים): יו ג'קמן (חשבתי גם על אחרים, אבל הם לא נראים לי כל-כך מתאימים...). השחקנית שהייתה רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלוש שחקניות): ג'יסקה אלבה, כנ"ל. דמות שהייתם רוצות/ים לראות עוד פעם? (אפשר לבחור עד שלושה דמויות): ג'ו, ג'ו וג'ו. דרגו את העונות מהטובה לפחות טובה? (כי אין עונות גרועות בעל טבעי, רק טובות וטובות יותר): 3, 4, 1, 2, 5- הכי. סכמו את הציפיה שלכן/ם מהעונה החדשה ב - 6 מילים - מקווה שהסדרה תישאר טובה כמו שהיא.

משי22

New member
אני אוהבת כאלה ../images/Emo13.gif

מהי העונה הכי אהובה עליך? העונה השלישית, ובתחרות קשה גם העונה השנייה. כבר כתבתי פה כמה פעמים, אבל לא אכפת לי לכתוב שוב, שבעיני כעונה, השלישית הכי מושלמת, מבחינת התפתחות הדמויות והעלילה, ודין וסאם שניהם פשוט מקסימים שם. אבל בעונה השנייה יש הכי הרבה פרקים בודדים מצויינים. מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל עונה? אוקיי: מהעונה הראשונה- Something Wicked ובתחרות קשה גם Faith מהעונה השנייה- ממש ממש קשה לבחור בין כל כך הרבה מושלמים, אבל אם בכל זאת, אז הפרק הראשון In My Time Of Dying מהעונה השלישית- Dream a Little Dream of Me בתיקו יחד עם פרק הסיום No Rest For The Wicked מהעונה הרביעית- קשהההה אבל The Monster At The End Of This Book ומהעונה החמישית- הכי קל, The End. מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל העונות? שוב, זה קל. מכל הפרקים האהובים עלי, הפרק שראיתי הכי הרבה פעמים, הפרק שלא מפסיק לרגש אותי, הפרק המושלם מתחילתו ועד סופו: The End!!! דין או סאם לפי עונות (כלומר אתם צריכים לכתוב על כל עונה עם אהבתם יותר את דין או סאם)? יופי, אחלה שאלה!
עונה ראשונה- בהתחלה בהתחלה אהבתי יותר את סאם כי לא ממש קלטתי את דין. אבל מפרק 6 בערך זה התהפך ודין הפך לדמות האהובה עלי.
עונה שנייה- דין מלךךך! סאם מעצבן שם בתסבוכים עמוקים ובחוסר יציבות.
עונה שלישית- סאם חמוד נורא בעונה הזאת, אבל אין מה לעשות- דין לוקח אותו בענק, בעיקר בפרקי הסיום של העונה, שם הוא פשוט מדהים ואז הוא הפך רשמית להיות הדמות הבדיונית האהובה עלי ביותר.
עונה רביעית- שניהם עוברים משבר בעונה הזאת, אבל דין קצת יותר כנה ונחמד לאח שלו מאשר סאם השושואיסט והשקרן, לכן, שוב, דין לוקח.
עונה חמישית- מהפכה! דווקא בעונה הזאת סאם משחק אותה. מדכדוך ודיכאון עמוק בהתחלה הוא מתגבר לאט לאט ונהיה הרבה יותר יציב מדין, הוא זה שמציע להיפרד בהתחלה כשהוא חושש שהוא עדיין לא מוכן לחזור לצוד, והוא זה שלוחץ על דין לחזור כשהוא מבין שהם חזקים יותר ביחד. הוא זה שנותן לין כוחות לא להישבר, וכשדין רוצה להיכנע הוא היחיד שמצליח לגרום לו לשנות אותו. למרות הלחץ, למרות רגשות האשמה, למרות ההאשמות שניתכות עליו מכל צד- לאורך כל העונה הוא החזק והבוגר מבין שניהם. בסיום נהדר, שמגיע לו- הוא לוקח על עצמו אתגר לא פשוט בכלל ועומד בו בגבורה, מציל את המצב ואת אחיו ומקריב את עצמו כדי לסיים את כל הבלאגן. גו סאמי! הצייד האהוב עליכן/ם שהוא לא סאם או דין? אממ. בובי? אלן? לא רואים שם יותר מידי ציידים, ואלה שכן רואים די מפחידים כמו גורדון או רופוס... ג'ון הוא בלי ספק הצייד הטוב ביותר, אבל אני עוד מעוצבנת על שהוא ברח מהילדים שלו בלי להגיד להם מה קורה איתו. השד האהוב עליכן/ם? לא קיים כזה. המלאך האהוב עליכן/ם? שוב, אין מבחר גול כל כך. קסטיאל. או אתם יודעים מה, ג'ושוע. חבבתי אותו. הייצור אהוב עליכן/ם? אין לי מושג. הפרק שהכי הצחיק אותכן/ם? אני חושבת ש The Real Ghostbusters הפרק שהכי הפחיד אותכן/ם? Provenance מהעונה הראשונה. ואני זוכרת שהתחלתי לראות אותו לפני שבת ולא הספקתי לסיים, והייתי במתח נוראי כל השבת. התמונה המפחידה ההיא פשוט רדפה אותי... הפרק שהכי ריגש אותכן/ם? No Rest For The Wicked דין מת
הפרק שהכי נהנתן/ם בו, מכל סיבה שהיא? נראה לי ש The Real Ghostbusters, כי הוא היה כל כך מצחיק... נהנתי מאוד גם מ- Route 666 מהעונה הראשונה. להבדיל מהרבה אנשים פה, אני דווקא מחבבת את קאסי. המוות שהכי העציב אותכן/ם של דמות כלשהיא? של דין, ואחר כך של סאם. חוץ מהם- המוות של ג'ו ואלן. ושל אש. סיום העונה אהוב עליכן/ם? סיום העונה השנייה- הסיום המושלם!!! גם דין מקריב את עצמו בשביל סאם, גם הורגים סוף סוף את הYED, גם רואים שוב לרגע את ג'ון... המשפט סיום של סאם: "Guess I gotta save your ass for a change" פשוט אדיר. פתיחת העונה הכי אהובה עליכן/ם? שוב העונה השנייה, בגלל שזה גם הפרק האהוב עלי מהעונה הזאת- דין גוסס בבית חולים וג'ון מוכר את עצמו כדי להציל אותו. אז זה עוד היה הפעם הראשונה שעשו עסקה כזאת, לא ידעתי שאחר כך זה יהפוך למנהג קבוע. גם תחילת העונה הרביעית, שדין יוצא מתוך הקבר, ממש חזקה. שחקן שהייתם רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלושה שחקנים) : אין מצב, לא מכירה שחקנים. השחקנית שהייתה רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלוש שחקניות): וגם לא שחקניות. דמות שהייתם רוצות/ים לראות עוד פעם? (אפשר לבחור עד שלושה דמויות): ג'ו, ברור. וגם ג'ון, אני די מתגעגעת אליו. ואפשר גם את אלן. דרגו את העונות מהטובה לפחות טובה? (כי אין עונות גרועות בעל טבעי, רק טובות וטובות יותר): נכון! אוקיי, הדירוג שלי: 1. עונה שלישית 2. עונה שנייה 3. עונה ראשונה 4. עונה רביעית 5. עונה חמישית--- צר לי, היו יותר מידי פרקים מיותרים בעונה הזאת, והרבה קצוות פתוחים נשארו בסוף. סכמו את הציפיה שלכן/ם מהעונה החדשה ב - 6 מילים: כמה שפחות פילרים זה יותר טוב.

../images/Emo2.gif איך אפשר לאהוב ת'דבר הזאת?!

לא ראיתי את הפרק בכלל בגלל שאני שונאת אותה
(כמובן על זה שהיא היתה איתו ולא מגיע לה..שחקנית סוג ז'..

משי22

New member
לא ראית את הפרק? ../images/Emo2.gif

זה פרק ממש טוב גם בלי קשר אליה. חוץ מזה, עזבי שחקנית, אהבתי את הדמות שלה בסדרה. עד שג'ו הגיעה ממש רציתי שדין יחזור אליה.

G Baby

New member
האמת שזה בין הפרקים שאני פחות אוהבת..

לא אהבתי את הרוח הזאת..לא יודעת, לא היתה מגניבה מספיק לטעמי.. לגביי קאסי זה היה קצת יותר מסובך- מצד אחד כאילו רציתי שתשאר כי זה היה נחמד לראות דין שונה, רגיש יותר..שיכול לפתח רגשות. ואם הוא מאושר, אז גם אני.
מצד שני, הדמות עצמה קצת עיצבנה אותי, ונראה לי שהיא עיצבנה אותי כי פרק לפני הוא פגש בלילה, שהיתה חולה ואהבתי את האינטרקציה ביניהם..אז ממש עצבן אותי שהוא כביכול שכח ממנה כזה מהר..

אני לא מסוגלת לראות ת'סצינה הזאת..

רק מחלקים קטנים שראיתי בסרטונים שאנשים עשו חטפתי עצבים שהיא נוגעת בו
ולפי מה שאני זוכרת שקראתי את עלילת הפרק לא נראה לי שזה עניין אותי..מעבר לפרק הזה יש עוד כמה פרקים שלא ראיתי בעונה הראשונה..התחלתי לראות באדיקות רק מהשניה.

משי22

New member
דנה! ../images/Emo2.gif

אני מגלה עלייך דברים שלא ידעתי! יש פרקים ב"על טבעי" שלא ראית? איזה מן מעריצה את???

חחחח אכן..

כבר הזכרתי את זה בעבר..הייתי מעריצה של ג'נס מדארק ושהוא התחיל את על טבעי עניין אותי מצד אחד לראות אותו אבל די סלדתי מזה שזה אימה..כי אני לא אוהבת אימה ודברים מגעילים..אז לקח לי הרבה זמן עד שהחלטתי להתחיל לראות..(בעונה השניה) מהעונה הראשונה ראיתי סרטונים של חלקים מפרקים בעיקר..זה עדיין מוזר אגב, שאני לא סובלת אימה אבל אני רואה SN..אבל פשוט למדתי את התבנית ואני צופה מתי יהיה קטע מגעיל ולא מסתכלת..הסידרה הזאת יותר מדיי מדהימה כדי שאני אפסיד אותה בגלל גועל

משי22

New member
באמת?

אני ממש אהבתי אותו. כי דין מאוהב זה כזה חמוד! אהבתי ממש גם את הפרק שלפני כן, אבל מה שהיה בין לילה לדין לא היה ממש רציני (מה גם שהיא במיילא גססה...). ובפרק הזה ראו ממש טוב את האופי של דין וסאם. נגיד יש שם משפט- סאם: "איך אני מתגעגע לימים הפשוטים של פעם." דין: "טוב, אז בקשר לטנדר הרצחני הזה..." סאם: "איך אני מתגעגע לימים בהם משפטים לא היו מתחילים במילים "הטנדר הרצחני הזה"... XD זה כזה סאם-תמים של העונה הראשונה. וגם דין כזה אומר לקאסי: "אל תצאי מהבית!" אז קאסי אומרת לו: "אל תדבר אלי בסמכותיות" אז דין אומר: "אל תצאי מהבית... בבקשה?" וסאם כולו נקרע מצחוק... הם כאלה חמודים! וסאם שואל את דין בתמימות: "אז איפה היית כל הלילה?" ודין מתעלם ממנו... ועוד מלא קטעים מעלי חיוך כאלה. (סאם:" כשאתה אומר חברה ישנה, אתה מתכוון?.." דין: "חברה שהיא לא חדשה!"
) וכאילו- לסאם היה את ג'סיקה וממש ממש רציתי שתהיה מישהי גם לדין, וכמו שאמרת- שדין שמח גם אני שמחה. וקאסי באופן כללי היא אחלה בחורה בשביל דין- היא עצמאית כזאת, אמיצה, עומדת על שלה מול ראש העיר/ השוטרים או מול דין לצורך העניין. למרות שכשהיא אמרה לדין בסוף הפרק "אני לא חושבת שזה יעבוד בנינו", רציתי להרוג אותה- איך את מוותרת על מישהו כזה??? אבל התשובה של דין הייתה פשוט מושלמת: "כבר ראיתי דברים מוזרים מזה"
אני פשוט מאוהבת בדין של העונה הראשונה, שלפני הרגשות אשם והעסקות עם שדים וכל זה. אז נכון, זאת לא הרוח הכי מתוחכמת שיש, אבל עדיין יש לי רגשות חמים לפרק הזה

G Baby

New member
טוב השתכנעתי...

הזכרת לי כל כך הרבה קטעים טובים בו

G Baby

New member
שאלון קשה ../images/Emo3.gif

נשתדל לענות הכי טוב שאפשר..
מהי העונה הכי אהובה עליך? עונה שנייה. נראה לי תמיד היא תהיה ה-עונה בשבילי
מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל עונה? עונה 1 - Hell House - זה היה כל כך מגניב פתאום לראות פרק מלא הומור..עשה לי את העונה
וגם המוסיקה היתה מגניבה.. עונה 2 - פרק סיום העונה. איך אפשר לא לאהוב את הפרק בו חוסל עזאזל?? עונה 3 - פרק 11- Mystery Spot עונה 4 - זה תיקו. בין פרק 8 - wishful thinking, כי אני מתה על הדוב המדבר הזה
ופרק 18 כשהנביא צ'אק מופיע בפעם הראשונה עונה 5 - פרק 4 - The End
מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל העונות? The End
דין או סאם לפי עונות (כלומר אתם צריכים לכתוב על כל עונה עם אהבתם יותר את דין או סאם)? עונה 1 - דין! אמנם התחלתי לראות את הסדרה כי הכרתי את ג'ארד. אבל דין כל כך תפס אותי, עם היכולת שלו לשלב הומור, רצינות ונאמנות למשפחה. מעורר הערצה! עונה 2 - קשה..אבל עדיין דין.. הבנאדם סגר מעגל בשבילם אחרי כל כך הרבה שנים כשהוא הרג את עזאזל. גו דין!
עונה 3 - ללא שום ספק סאם. מה שהבחור עבר בעונה הזאת- לנסות להציל את דין כל כך הרבה פעמים ולא לוותר עליו, לנסות כל דרך אפשרית כדי למנוע מדין את הגורל האכזר בגיהנום, שלא לדבר על הפרק של חג המולד שראינו שסאם הוא זה שהביא לדין את השרשרת. אהבת אחים אמיתית
עונה 4 - דין חוזר ובגדול. הבחור היה בגיהנום למען השם. ברור שמגיע לו התואר
וחוץ מזה שלא אהבתי את סאם המיוסר שאיבד את אחיו ויחד איתו כל צלם אנוש, מתחבר לצד המרושע שבו, שוכב עם רובי
מעלה את לוציפר מהגיהנום (אמנם לא בכוונה אבל עדיין..). כבר לא סאם הטוב והמוכר. עונה 5 - האמת שכמה שהיה קשה לי, סאם לוקח את העונה הזאת. הוא השתנה לחלוטין מהעונה הקודמת. לקח אחריות על המעשים שלו, החזיק את דין שפוי, והכי חשוב- הקריב את עצמו כדי לתקן את מה שעשה.
הצייד האהוב עליכן/ם שהוא לא סאם או דין? זה יותר אהבתי לשנוא, אבל גורדון היה אחד הציידים!! למרות שהוא קצת לא אנושי..חבל שהוא ירד מהפסים ככה
השד האהוב עליכן/ם? דהה לוציפר
המלאך האהוב עליכן/ם? אנה..לפני שהיא רצתה להרוג את סאם.
הייצור אהוב עליכן/ם? shapeshifter. איך התלהבתי ממנו!
הפרק שהכי הצחיק אתכן/ם? תחרות קשה..אבל נראה לי Tall Tales לוקח אצלי. סאם עם הבלה בלה בלה בלה
הפרק שהכי הפחיד אתכן/ם? וואי האמת שזה ישן. בפרק 17 בעונה הראשונה - Provenance, הילדה בתמונה פשוט צימררה אותי, שלא לדבר על הסצינה שהראש של הסבתא הזאת נופל...אחד הפרקים!
הפרק שהכי ריגש אתכן/ם? What Is And What Should Never Be. יותר מדיי פרקים, ואני בטוח לא זוכרת את כולם, אבל הפרק הזה היה כל כך מרגש, כמעט (רק כמעט) רציתי שדין יישאר בעולם הלא אמיתי הזה כדי שיהיה מאושר..
הפרק שהכי נהנתן/ם בו, מכל סיבה שהיא? The Real Ghostbusters
המוות שהכי העציב אתכן/ם של דמות כלשהיא? מישהו פה זוכר את אנדי?
כל כך לא רציתי שהוא ימות. כזה אדם תמים וחמוד
שנאתי את האנה באותו רגע..
סיום העונה אהוב עליכן/ם? עונה שנייה! אהבתי שזה לא היה כזה קליפהאנגר ונגמר ב(סוג של) טוב
פתיחת העונה הכי אהובה עליכן/ם? עונה רביעית! Dean is Alive..Alive!
שחקן שהייתן/ם רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלושה שחקנים) וואי אין לי מושג..אולי מאט בומר?
השחקנית שהייתן/ם רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלוש שחקניות) 1. קריסטן בל
2. נועה תשבי
דמות שהייתם רוצות/ים לראות עוד פעם? (אפשר לבחור עד שלושה דמויות) 1. ג'ון 2. ג'ו 3. מיזורי מוזלי (הסייקיק מהעונה הראשונה..)
דרגו את העונות מהטובה לפחות טובה? (כי אין עונות גרועות בעל טבעי, רק טובות וטובות יותר) 1. עונה שנייה 2. עונה ראשונה 3. עונה שלישית 4. עונה חמישית 5. עונה רביעית - סאם שותה דם השדים ביאס לי את כל העונה
סכמו את הציפיה שלכן/ם מהעונה החדשה ב - 6 מילים - שלא תהיה מופרכת ותלושה מהמציאות..מדיי

coralll

New member
עונה-

מהי העונה הכי אהובה עליך? השלישית מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל עונה? עונה 1 - Hell House עונה 2 -Tall Tales עונה 3 - Mystery Spot עונה 4 - Wishful Thinking עונה 5 - Swan Song ו- Changing Channels מהו הפרק האהוב עליכן/ם מכל העונות? כל כך הרבה יש... דין או סאם לפי עונות (כלומר אתם צריכים לכתוב על כל עונה עם אהבתם יותר את דין או סאם)? עונה 1 עונה 2 עונה 3 עונה 4 בכל העונות האלה את דין אבל בעונה 5 את סאם יותר הצייד האהוב עליכן/ם שהוא לא סאם או דין? ג'ון השד האהוב עליכן/ם? רובי הראשונה המלאך האהוב עליכן/ם? קאס הייצור אהוב עליכן/ם? shapeshifter הפרק שהכי הצחיק אותכן/ם? וואי זה קרב צמוד ביןTall Tales ל- Changing Channels הפרק שהכי הפחיד אותכן/ם? לא היה אחד כזה שהפחיד אותי אולי Asylum הפרק שהכי ריגש אותכן/ם? Devil's Trap הפרק שהכי נהנתן/ם בו, מכל סיבה שהיא? עונה 1 Pilot משם הכל התחיל כל הציפייה והרצון לעוד פרק ועוד עונה :) המוות שהכי העציב אותכן/ם של דמות כלשהיא? ג'ו ואש (למרות שלא ראו את המוות שלו) סיום העונה אהוב עליכן/ם? עונה 5 ו4 פתיחת העונה הכי אהובה עליכן/ם? עונה 4 שחקן שהייתם רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלושה שחקנים)הייתי רוצה לראות את מייקל רוזנבאום (לקס מסמולוויל) איך היה משתלב XP השחקנית שהייתה רוצות/ים לראות בעל טבעי? (אפשר לבחור עד שלוש שחקניות) ג'סיקה אלבה אולי דמות שהייתם רוצות/ים לראות עוד פעם? (אפשר לבחור עד שלושה דמויות) ג'ון ג'ו אש (XP ואת רובי הישנה ו"המקורית" התגעגעתי לביצ'יות שלה) דרגו את העונות מהטובה לפחות טובה? (כי אין עונות גרועות בעל טבעי, רק טובות וטובות יותר) עונה 2 ו3 באותו מקום אחריהם עונה 1 עונה 5 ואז 4 סכמו את הציפיה שלכן/ם מהעונה החדשה ב - 6 מילים - ששרה גאמבל לא תהרוס את הסדרה (אני חושבת שיהיה לה קשה לתפוס את המקום של אריק) נ.ב. אני זאת 0coral0 פשוא כמו דפוקה שכחתי את הסיסמא

G Baby

New member
אהבתי את הציפיה שלך! ../images/Emo9.gif

וואי ובאמת יכול להיות מגניב לראות את מייקל משתלב בסדרה..

משי22

New member
טכנית, לוציפר הוא לא שד, הוא מלאך...

וואו, יש לנו מלא דברים אותו דבר! מגניב
בקשר ליצור- גם אני רציתי לכתוב בהתחלה שאפ-שיפטר, אבל אז נזכרתי כמה צרות הוא עשה לבנים עד שהם הצליחו להרוג אותו, בעיקר בפרק בעונה השנייה, ורחמתי עליהם... אז החלטתי לא לבחור בו.

G Baby

New member
:O מה יש לי..

ברור שלוצי מלאך.. טוב נו אז מג..
חחחח דווקא בחרתי שייפשיפטר כי חשבתי על הצד המסכן שלו, שהוא כזה חריג ואף אחד לא רצה להתקרב אליו..
וחוץ מזה שזה מגניב שאתה יכול להחליף צורה.. כן! גם אני חשבתי על זה..ועוד עם הפרק של Provenance (שהוא בכלל 19 ולא 17 כמו שרשמתי
) לא קראתי אף הודעה לפני כי לא רציתי שהתשובות שלכם ישפיעו עליי, מסתבר שזה קרה בכל מקרה

to the end1

New member
../images/Emo252.gifאיך אתם זוכרות הכול?!

אני ניסיתי לזכור אבל התייאשתי באמצע..

למעלה