סכמ"ש לאמצע/סוף חודש אוגוסט

../images/Emo256.gif סכמ"ש לאמצע/סוף חודש אוגוסט ../images/Emo190.gif

שיר השבוע:
שיר של הבאקסטריט בויז של השבוע:
קליפ/סרטון מהיוטיוב של השבוע:
האם קראתם ספר או ראיתם סרט השבוע, אם כן המליצו
מה עשיתם השבוע:
תוכנית לשבוע החדש: שאלת בונוס
עוד כשבוע וחצי החופש הגדול נגמר. האם התגעגעתם לביה"ס ? שבת שלום

הסיכום שלי

שיר השבוע: "שי" - אלון דה לוקו, "אבא" ו-"אמא" - שלומי שבת שיר של הבאקסטריט בויז של השבוע: ביגר קליפ/סרטון מהיוטיוב של השבוע: "ישראל" - קובי פרץ ואוף שימחאס האם קראתם ספר או ראיתם סרט השבוע, אם כן המליצו אני קורא ספרים עכשיו כל יום, ברכבת בדרך לעבודה ובדרך חזרה מהעבודה, עכשיו אני קורא את הספר "מספר חסוי" מאת ליעד שהם, לפניו קראתי את "שבוע באמצע החיים" גם כן מאת ליעד שהם ואחרי "מספר חסוי" אקרא את "משחק הראיות" ו-"משפט חוזר" גם שניהם של ליעד שהם. אחריהם כנראה שאחזור למר ג'ון גרישם עם הספר "משחק המושבעים". מה עשיתם השבוע:חוץ מלעבוד? שום דבר מיוחד. תוכנית לשבוע החדש: חוץ מלעבוד? לטפל במשהו בבנק ביום שני בבוקר וללכת למסיבת ברית (הברית עצמה כבר הייתה ביום שני האחרון) ביום חמישי בצהריים.

../images/Emo178.gif מסכמת עוד שבוע חםםם

שיר השבוע: משהו חדש - עמית פרקש
שיר של הבאקסטריט בויז של השבוע: ever green
קליפ/סרטון מהיוטיוב של השבוע: shape of my heart
האם קראתם ספר או ראיתם סרט השבוע, אם כן המליצו
בדרך לסיים את הספר "הצופן האלכסנדרוני" מאוד מעניין למי שאוהב את הסיפורי ארכיאולוגיה שבמצרים.
מה עשיתם השבוע: טיפול שיניים
תוכנית לשבוע החדש: לא חסר

crazy smiley

New member
מסכמ"שת..../images/Emo178.gif

איזה חום בלאט!!!! (סלחו לי...
..הייתי חייבת.....) שיר השבוע: Shakira- Waka Waka שיר של הבאקסטריט בויז של השבוע: ----- קליפ/סרטון מהיוטיוב של השבוע: יש שניים.. אחד מצחיק.. ילד שמנסה להגיד "דם" ולא מצליח לו..
http://www.youtube.com/watch?v=Ib0Tll3sGB0 והשני.....היא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה..!!! והיא רק בת 10....... http://www.youtube.com/watch?v=SKhmFSV-XB0 האם קראתם ספר או ראיתם סרט השבוע, אם כן המליצו לא ראיתי...אבל יש ממליצים על "זוהי סדום".. מה עשיתם השבוע: כל מיני....בעיקר עבדתי ונחתי.. תוכנית לשבוע החדש עבודה עבודה עבודה עבודה עבודה...... אה, כן.....ואני עולה לכיתת צה"ל!!!

eden love BSB

New member
מסככמממתת

שיר השבוע: no one else come close-של הבויז המדהימים<3 שיר של הבאקסטריט בויז של השבוע:אה יש עוד אחד-the one >3 קליפ/סרטון מהיוטיוב של השבוע:אין במיוחד יש הרבה שאני אוהבת מאודד !! האם קראתם ספר או ראיתם סרט השבוע, אם כן המליצו :לא..חח..אני תמיד ימליץ על דימדומים 1 2 3 4 מה עשיתם השבוע: עכשיו חזרתי מהפלגה לא הייתי בבית 4 ימים~!!היה ממש כיף !שרית חדד הייתה באוניה והיא פשוט מלכה!היא ממש יפה במציאות ושרה מדהים..נגעתי בהה!!!חחחח:p תוכנית לשבוע החדש:ללכת לדואר,לקנות דברים לבצפר,ספרים של בצפר,ולאתרגן לבצפר בגדול חח שאלת בונוס עוד כשבוע וחצי החופש הגדול נגמר. האם התגעגעתם לביה"ס ?כ-ן אני רוצה לחזור לשגרה כבר..!! רוצה בצפר...מודה..

למעלה