אפשר במקום ארוחה גדולה ומרכזית - להכין תפריט של מזטים, ולהוסיף בשרים קרים כך למשל אפשר לנצל שאריות עוף - להכין סלט עוף, עם מעט ירקות מוקפצים לשדרוג אפשר להכין 2-3 פשטידות ולהגיש בצורה מגוונת, חלק מהן כל פעם אפשר להכין הרבה סלטים - עם לחמים טובים ולהגיש במקום "ארוחה כבדה" דווקא דברים קלים יותר אני הולכת להכין שעועית ירוקה עם שקדים (הבאתי את המתכון לפני כמה ימים) וגם עלי מנגולד - באידוי, עם לימון. אולי אכין גם דלעת אתמול הכנתי לחמניות ובייגלה - מקמח מלא וקמח לבן וקמח שיפון. יצאו נפלאות ורכות (שכחתי לקחת לעבודה היום) אה, והכנתי שוב את עוגת הגזר - והכל יילך גם לטיול ברביעי