סיפור בהמשכים.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gif../images/Emo63.gifסיפור בהמשכים.

אלוהים, אני מתה, גוססת! *דרמה* כמה עשיתי היום!
אניוואי. לנושא החשוב יותר.
אני חושבת שכולם יודעים מה זה סיפור בהמשכים בפורומים כאלה, נכון? וובכן, מי שלא הנה הסבר קצר כי אין לי כוח לארוך - משעמם - חופר. וגם אין צורך בו! יופיאיי! D:
אז ככה, אני - פותחת הפינה. מביא לכם כל שבוע נושא חדש לכתוב אליו. וכל אחד כותב כמה שורות, שכמובן קשורות לעלילה שתקבלו, וככה אתם משרשרים. אם אתם הגבתם אחרונים? אתם לא יכולים להגיב שוב, אתם צריכים לחכות שמישהו אחר יגיב לפניכם.
זה מאוד פשוט וקל נכון? אז הנה הנושא של היום!
אלכס גאסקארת', ג'ק בראקט, זאק מריק, וריאן דוסון. אלה הם חברי הלהקה - למי ששכח. כמוני.XD
רומן בין חברי הלקה.
רומן בין אלכס וג'ק. הם מסתירים אותי מריאן וזאק, וכמובן מכל המעריצים ופשוט מכולם! העם הם יצאו מהארון? בהופעה עצמה?
מה יקרה שזאק וריאן יגלו זאת?!
איך הם יגיבו ומה יעשו?
נידע הכל ברגע שנתחיל את הסיפור בהמשכים ונכתוב מה שנרצה.
בהצלחה לנו!

StayAwake

New member
הסתבכתי לגמרי../images/Emo6.gif

לא יותר פשוט שאת תתני שורה עם ההתחלה?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo6.gif איפה היצירתיות?XD

יש עלילה, פשוט מתחילים אבל בסדר, אני אתחיל.XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gifאני מתחילה../images/Emo63.gif!XD

"ג'ק... ג'ק!!" אלכס לחש לאוזנו של ג'ק, מנסה לעורר אותו משינה. "מה?" נהם ג'ק, מסתובב במיטה וגורם לאלכס להאנק מכאב. "ה-ה-ב...ביצים!" נשף אלכס ונשך את שפתו התחתונה. "במקרר". ג'ק המהם וזז הצידה, גורם לאלכס להאנח בהקלה כשברכו של ג'ק ירדה מהמפעה שלו. "תודה לאל, אתה ישן כמו מת! ועוד רצית להמית לי את הזרעים!" רטן אלכס ומיהר לצאת מהמיטה של ג'ק, מתלבש ובורח בחזרה לחדרו.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

?XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהמשך../images/Emo3.gif

"ל.. לאיפה אתה הולך?" ג'ק קרא. "לחדר לרגע ואז להביא קרח, הפכת את הביצים שלי למקושקשות!" אלכס הוציא אנחה אחרונה של כאב. "זה תמיד קורה, דאמט...". "מצטער, הן כאלה נוחות. זה כאילו הרגל שלי פשוט מתאימה לשם" ג'ק חייך בטיפשות. "אז תתאים אותה למקום אחר!" אלכס הציץ לפתע בחדרו של ג'ק, התיישב על מיטתו והקרח בין רגליו. לפתע נשמע קול של דלת נטרקת. אלה היו ריאן וזאק אשר חזרו הביתה. השעה הייתה 04:30 לפנות בוקר. "המסיבה הזו הייתה מטורפת..." ריאן אמר בקול כשהם נכנסו בדלת. "שיט!" ג'ק התרומם במהירות מהמיטה. "כדאי שתלך". "אבל אבל... קשה לי" אלכס קרא. "לא אכפת לי!" ג'ק דחף את אלכס וזה נפל מהמיטה. נשמעה חבטה חזקה בקומה למטה. "אאוץ'!!" אלכס נאנח מכאב שוב. "למה תמיד אני...." הוא החל לצלוע בחזרה לחדרו. "שמעת את זה?" שאל זאק את ריאן.

StayAwake

New member
המשך..?../images/Emo6.gif

זאק:"זה בטח שוב אלכס נופל מהמיטה..." הוא אמר וקרץ. זאק מאז ומתמיד חשד בג'אלכס אומנם ריאן חשב שאלו שטויות. ריאן:"אוי תפסיק..." הוא אמר ופתח את המקרר בשביל לקחת בקבוק מים "אני עולה למעלה" הוא אמר והתחיל לעלות... "זאקקקקקקק" נשמעה צעקה לאחר כמה שניות...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifממשיכה.... [ג'אלכס../images/Emo6.gif]

זאק לא הבין על מה המהומה וירד במהירות למטה אל זאק. "הכל בסדר?" אלכס ירד למטה גם הוא בזמן שג'ק התלבש. "נו, מה עכשיו?" זאק שאל את ריאן העושה צרות תמיד. "ישבתי לרגע במחשב... אני מדליק את המסך ומה אני רואה???" ריאן הפסיק לרגע. "נו מה אתה רואה?!" זאק שאל בעצבים. "זה... זה... סרט פורנו! של הומואים! התעוורתי... אני פשוט עיוור!" ריאן עבר לשבת בספה ליד. "תן לי את זה רגע..." זאק התבונן. "אוי לא!!" הוא לחץ בחוזקה על המקלדת, מנסה לסגור את הסרטון. "איך זה הגיע לפה..." אלכס אמר בקול צפצפני שכזה. "אני חוזר לישון... צ'או צ'או!".

StayAwake

New member
חחח התבלבלתי קצת בהתחלה אבל המשך...

[וג'אלכס זה מכל הסלאשים עליהם
] "עצור!" אמר זאק ותפס את היד של אלכס "מה זה אמור להביע?!" "זה... ז...זה לא אני" הוא גמגם "אז של מי זה?" שאל זאק וריאן נעמד לידו "שלי" אמר ג'אק "שלך?!" צעק ריאן ואלכס הביט בו מודאג...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifממשיכה

אוף נו יש לי ראש לזה, אני חייבת להמשיך חחחחחחח "כן, זה שלי..." ג'ק התקדם לעבר זאק וריאן שהתרחק במעט. "ריאן!". "מצטער, זה רפלקס..." ריאן ציחקק. "הבאתי לפה בחורה אתמול... והיא אמרה שמה שמדליק אותה זה לראות הומואים מתנשקים ושטויות כאלה. היא לא הייתה מוכנה לעשות כלום לפני שהיא ראתה וכנראה שזה נשאר במחשב..." ג'ק המציא את השקר הכי טוב שהוא יכל לחשוב עליו. אבל משהו עדיין הדאיג את ראשם של ריאן וזאק. "אני מניח ש... אוקיי!" ריאן מיהר לעלות למעלה. "מה נסגר איתכם... איזה בנות אתה מביא..." זאק צחק עליו. "אני לא מאמין שנאלצת לראות גיי פורנו". "זה היה קרוב" אלכס נאנח. כולם הלכו לישון ולמחרת בבוקר התעוררו לריח פנקיקיים שאלכס הכין לכולם.

StayAwake

New member
ממשיכה../images/Emo6.gif

ריאן וזאק נכנסו למקלחת ולשירותים ובינתיים ג'אק ירד למטה. "בוקר טוב" הוא אמר ונישק את אלכס "שום בוקר טוב!" הוא אמר ודחף אותו "מה קרה?" ג'אק שאל מבוהל "למה השארת את הסרט הזה פתוח?!" אלכס לחש בכעס "אני מצטער..." ג'אק אמר וחיבק אותו "אני אוהב אותך, אתה יודע את זה" הוא אמר. "אתה אוהב אותו?!" שאל זאק שהיה מאחוריהם...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהמשך. עוד בנות להצטרף נו!

ג'ק לא ידע מה לעשות עם עצמו באותו רגע, אך הוא התעשת לבסוף. "נו אתה יודע! אני אוהב אותך גבר! חבר הכי טוב שלי... אחי... כן" ג'ק אמר בתקיפות ונתן בוקסים קטנים לאלכס בכתף. "הו..." זאק התקדם לעברם. "לרגע חשבתי שאתה אומר לו את זה ברגישות כזו...". "נראה לך?!" ג'ק צחק ואיתו גם אלכס. "אנחנו סתם אוהבים לעשות כאלה צחוקים... ידענו שתאמין". "חשבתי שאני החבר הכי טוב שלך!" ריאן הגיח מהסלון. "כולנו חברים טובים! אתה מוכן לשתוק?" זאק צעק. "כל הזמן הוא נעלב". "טוב, יש לי איזה חבר שהמליץ לי על מועדון להיום... בא לכם?" אלכס הציע. "כן, למה לא... יהיו בנות שוות?" שאל ריאן. "אהא" אלכס הנהן.

למעלה