טריאתלון קיסריה

../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif טריאתלון קיסריה

ראיתי באתר האיגוד שהוחלט לאחד את שני מקצי האולימפי. משמעות הדבר - זינוק של יותר מ-300 איש, עומס רב וצפיפות אדירה על המסלול. איגוד יקר, אני מפצירה לכם לשקול מחדש את ההחלטה. להזניק כזו כמות גדולה של אנשים משמעה סיוט מתמשך לכל המתחרים, שלא לדבר על הסיכונים הבטיחותיים שבדבר.

ev1926

New member
איה פלוטו

רק לשם זכויות היוצרים. מי שבאמת כתב/חרז ואייר את הספר זה ארי רון . הוא הוציא את הספר בשם של לאה גולדברג

לא ידעתי את זה

זה כתוב באינפו של הספר? (אני לא מוצאת אותו עכשיו. בטח נפל מאחורי המיטה של הילדים)

ארי רון צייר וכתב את הסיפור

לאה גולדברג לקחה את הסיפור וחרזה אותו. לכן על הכריכה כתוב: חרזה: לאה גולדברג.

לאה גולדברג באמת חרזה אותו

http://www.itamar-books.co.il/newsletter/newsletter.asp?mode=nl&newsletter=57

../images/Emo18.gifקיסריה

יופי..שנה שעברה נפסלתי כי רציתי ללכת הביתה,השנה אפסל על דרפטינג שיהיה קשה מאוד להמנע ממנו,כנראה שטריאתלון קסריה לא בשבילי...

../images/Emo18.gif../images/Emo243.gifהחלטה לא ברורה

"עקב מזג האויר החזוי הטומן בחובו עומס חום וכן מצב ים גבוה שונה לוח הזמנים המקורי: כל המתחרים במקצה האולימפי יזנקו בשעה 6:30" . מבינה את הצורך להקדים את הזינוקים של קב' הגיל השונות, אך האם לא ניתן לשמור על מרווח של 15-20 דקות בין שתי קבוצות הגיל של המקצה האולימפי? איה פלוטו ומרקיינוס צודקים. 300 איש במסלול הרכיבה המפותל של קיסריה עם הבאמפרים שעל הכביש באזור התעשייה וארבעת ההקפות במסלול הצר של הריצה - לא נשמע להיט. איגוד יקר - עדיין ניתן לשנות ההחלטה.

זה לא המקום לפנות

במה תרמת שאת פונה לאיגוד דרך פורום תפוז בכלל? את מצפה להתייחסות רישמית של האיגוד ע"ג הפורום הנ"ל? את מעלה בעיה - יפה! את רוצה לפתור אותו - פני לאיגוד הטריאתלון (טלפון, פקס, דוא"ל, פורום הרישמי של האיגוד). ואל תגידי כי לא מתייחסים. כשפונים אליהם בנימוס, הם עונים... תשובה - בטוח שתקבלי. אילן סבג

../images/Emo1.gifקסריה

ששששששששששש,ששששששששששש איגוד ישן,לא להפריע. אל תצפו לתגובות. לפחות נוכל לקרב לבבות בן צעירים ובוגרים,יחד נלך מכות במים,יחד נערוך השכבות בסיבובים החדים והמסוכנים באזור התעשייה,ולבסוף נרוצה יחדיו בסבבים ,נוכל להנהן לשלום לכל מכרינו מכל הגילים,נחלוק עימם את כוסות המים שהמתנדבים האומללים ינסו להגיש לכולנו בו זמנית

מצד שני...

הקדמת הספרינט תקל מאוד על עומס החום. לזנק ב9:10 זה לא פיקניק. ב8:10 זה עוד איכשהו סביר. בשבת האחרונה מירוץ גלעד הוזנק ב7:30 והיה חם מאוד...

מצטרפת אלייך לבקשה

למרות שיהיה הרבה יותר קריר ונעים לזנק ב6:30, הצפיפות מפחידה אותי. פעם ראשונה בקיסריה, פעם ראשונה אולימפי ואני ממש לא רוצה שתהיה האחרונה.

מרוץ אולטרה מרתון סובב עמק

את מוזמנת למרוץ אולטרה מרתון סובב עמק יש מקצי ריצה או רכיבה ל - 32 או 62 ק"מ. מרוץ מתוקתק עם הפנינג דוכני מכירה עשיר. תודה, שי

Yrubanenko

New member
דוש ..

למה לא תעלי הודעה מקבילה בפורום של האיגוד . שם בטוח קוראים ...

dror p1

New member
בואו אלינו לגליל אתגר בכפר

מז"א צפוי- נפלא מסלולים - רחבים ללא צפיפות. עליות -,בחינם גם הירידות ואווירה - חבל על הזמן מרוץ כפר ורדים ב 9.10.10 פרטים ב www.gansport.co.il

למעלה