חברים של סער אם אתם קוראים פה :

../images/Emo243.gif../images/Emo124.gif חברים של סער אם אתם קוראים פה :

אם אתם אוהבים את סער תתנו לו להגיע לגמר לבד ואל תסמסו לאיילה , היא עושה לו רק נזק. כל המשחק היא מזיקה לו ומקלקלת לו וחבל............ אפילו בלילה צרחה עליו והוא טוב מנסה לעזור לה. היא מסכנה ואני מרחמת עלייה , אבל כולם רואים שהיא מקלקלת לו.

anonimit75

New member
סער כל הזמן אומר שהוא זקוק לאיילה

אחיתופל שלכם לא יעזרו לכם. אנחנו לא עד כדי כך מטומטמים.. אתן לא בעד הזוג אתם בעד אלירז ותחפשו את הפינות שבהם אתם יכולים לנגח. הפסיכולוגיה ההפוכה שלכם לא עובדת עלינו. גם אם הם מזיקים אחד לשני לפעמים, לצרי ,הם זקוקים אחד לשני ולא יכלו לשרוד בבית לבד !!! אנחנו נעזור להם!!!

למה אחיתופל?

הם זקוקים אחד לשניה בשביל התמיכה בביתה אח,כן. אבל הם עושים אחד לשני נזק , ומוזר לי שאת לא רואה את זה.

אסתי69

New member
כמי שמאוד אוהבת את סער

אני בהחלט מתכוונת להצביע לאילה, כי סער לא יתפקד בלעדיה
עדיף שהיא תישאר בבית מאשר אלין, חד משמעית

אסתי69

New member
א. כן

ב. אסור להשאיר את אלין בבית! היא נמאסה לחלוטין, לשמוע אותה אוכלת, לשמוע אותה מתבכיינת ומשקרת דיי

Daria83

New member
../images/Emo23.gifאלין ואלירז בגמר,יחיו ויסבלו הקנאים../images/Emo57.gif

אסתי ראית בלילה אתמול את איילה המסכנה?

חחחחח את ממש בדיחה מה יש לקנא בה? אני מרחמת עלייה כמה בושות עשתה לעצמה , מסכן סער ממנה שקילקלב לו . איך הוא אומר לה תמיד:"אני לא שק החבטות שלך". מקללת ורועדת ואנשים גם אומרים שאני ראיתי רק את הסירטון והיה עוד הרבה המשך. מסכנה ושתלך לטיפול הכי טוב.

יש אנשים שכן נהנים לצפות בזוג שקי חבטות!

מה מפריע לך, יש אנשים שזה גורם להם הנאה שגבר מתנהג באטימות גדולה כ"כ כלפי חברה שלו, והיא יוצאת אומללה! זה בידור בשבילם!

אסתי69

New member
כמה רוע יש במי שמסוגל

לצחוק על בחורה שנפגעה מ"חברה" שלה. תתביישי. ואת יודעת מה, הנה עוד יום תראי את הנעל בית בצורת אלין יוצאת, תוכלי לחבק אותה. ו....תמשיכו ללגלג, נראה מי יהיה הצוחק האחרון

../images/Emo45.gif יחיו ויסבלו המקנאים בסער ואיילה!

מי שמסוגל לקנא בגבר המשפיל האלים והאטום - סער, ובחברתו האומללה (שאני כולי רחמים עליה
) שכל הזמן יוצאת מושפלת ונתקלת בקיר אטום ותוקפני, כאשר זקוקה למעט פורקן. כנראה הוא סובל הרבה מאוד בחיים שלו, וימשיך לסבול אם אלו מושאי קנאתו

anonimit75

New member
../images/Emo45.gifללא איילה סער יהיה בסכנת הדחה בשבוע הבא

כולם יצביעו לסער אם איילה לא תהיה בבית , אין ברירה חייבים להגן עליה (למרות שלפעימם הם בהחלט מזיקים אחד לשני)

anonimit75

New member
הגיוני, אך שום דבר לא בטוח. לא לוקחים סיכון

מה גם שלסער יהיה קשה להתמודד בבית בלי איילה. אין מצב שאוהדי סער לא יצביעו לאיילה

למעלה