סכמ"ש אופנתי

veredmp

New member
../images/Emo241.gif סכמ"ש אופנתי ../images/Emo241.gif

בכל זאת. איב סאן לורן
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: אין לי כוח לחשוב על שאלה. שכל אחד ישאל את עצמו משהו ויענה

veredmp

New member
../images/Emo79.gif מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "מה עשית" מהתכנית של אלירז, ללא ספק
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני רמי קלינשטיין
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי פעמיים את התכנית של אלירז, זה נחשב?
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: היום ומחר (אני נביאה
)
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע הבא יש לי מלא תכניות, כמעט כל יום יש משהו אחר. אני אוהבת שבועות עמוסים
האם פגשתם את מירי השבוע? אוטוטו.

veredmp

New member
בהמשך ל"מה עשית", כנראה שרשת ג' החליטה

להוציא את השיר על דעת עצמה, כי היום בבוקר השמיעו אותו. היה ממש כיף

מסכמת. ../images/Emo79.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מה עשית בגרסא אקוסטית שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):מילים של הראל סקעת, שיר חדש של רוני דלומי תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: סופר נני על רותם
, עספור (עוז)
, קדם אורוויזיום וכמובן תוכנית של אלירזוש. ציטוט/י השבוע:אני מלכה (אני אחרי בדיקות דם )אני גיבורה
. אפשר עוד מים (מי שמכיר אותי יודע שאני לא שותה מים, אבל זה לצורך בדיקות רפואיות) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום ראשון פתיחת שבוע פתוח להורים- תלמידים הופיעו, היה מרגש. יום שלישי טיול עם התלמידים שלי למערות הכרמל האדם הקדמון. הם היו מדהימים
. בטוחה שגם היום יהיה מדהים בערב. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:שאני לא יכולה להגיע גם מחר להופעה של מירי בשל המרחק
, מצב רפואי מסויים שגורם לי לדאגות, אבל אני בטוחה שיש לי רופא מצוין אז הכל יסתדר במהרה
. געגועים לארוסי אהובי אחרי ששהה יומיים בצפון . המרחק. הגעגוע. העיקר שחזר. רציתי גם ללכת להופעה של עינב ג'קסון כהן ופאניק אנסמבל אבל לא הסתדר. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:להמשיך את סאגת חיפוש צלמים וDJ (אני נהנית) וכמובן הצגה. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-עוד מספר שעות. ספירה לאחור החלה. א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מוזיקלי

סתיוי17

New member
חופששששששש!

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): בשעה טובה הגיע האלבום וכמובן שחרשתי עליו, אז כולו..
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אבא - אביתר בנאי אדם בתוך עצמו קח לך אישה כמה טוב שבאת הביתה נוף ילדות נגד הרוח למה לי לקחת ללב אחרי הכל את שיר לא עוזב את העיר (מישהו פה שם לב למגמתיות?) תמונת/פליקס השבוע: הי'יתי השבוע באיזה 4 ראנים של חברים ממגמת תיאטרון במונולוגים-דיאלוגים שלהם, והם פשוט מהממים אחד אחד. זאת תמונה מתוך דיאלוג ששתי חברות עשו מ"הזוג המוזר - הגרסא הנשית" - סגר את המופע והפיל את הקהל כל פעם מחדש. אנשים אשכרה נפלו לרצפה
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: המפץ הגדול, החבר'ה הטובים
ציטוט/י השבוע: מלא שורות מצחיקות מהמופע איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: חפרתי, אבל המונולוגיםדיאלוגים... האא והי'ה לנו סיור ממגמת ספרות לירושלים בעקבות שירים של י'הודה עמיחי - הי'ה מהמם משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: נאדה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אוווו חופש. האם פגשתם את מירי השבוע? לא :( סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: דיאלוגיםמונולוגים..
שבת שלום וחופש מעולה שי'הי'ה

shay keran21

New member
עונההננה../images/Emo24.gifשבת שלום אנשיםםם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ממש קשה לי...אני חושב שמה עשית..חיחחח פעם ראשונה שהוכחה לא מקום ראשון שלי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שירי קרן ושירי אירוויזיון תמונת/פליקס השבוע: עצלן עצלן עצלן תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: קדם אירוויזיון ציטוט/י השבוע: "אם תקחו את המילים של שם השיר ותהפכו אותו,תראו שיצא אותו שם,ותצביעו לו"-הראל מרמז לקהל להצביע למילים חחחחחח גאון! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שני ואמש משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אממממממ לא זכור לי....אבל לא חייב להיות סיבה להורדת מפלס מצב הרוח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום חמישי,מסיבת הפתעה לידידה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- טלויזיהההה..היה מדהיםםםםם מירי הייתה מדהימההה א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: צפוי שאלת בונוס: אין לי כוח לחשוב על שאלה. שכל אחד ישאל את עצמו משהו ויענה אממממ מחכים לפסח? מחכים להשמין 5 קילו כל החג? מחכים לכל מהלומת המשפחה שתבוא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shay keran21

New member
אההההה חחחח אני אמור לענות לעצמי?! חחחחחחחחחח

אז בבקשה...התשובה להכל כן...פסח זה אחד החגים שאני הכי אוהב,גם בגלל איחוד המשפחה,בשוחלן נהיה כ30 איש..ואני וגם בגלל האוכל המוי טעים...יש לעדה שלנו(גאורגיים) מאכלים ממש טעימים במיוחד לחג...אז כל שנה ושנה אני מחכה למטעמים האלו..חחחחח וחוץ מזה שאקבל מוי מתנות(עדיין חיחי) מהדודים שגרים אי שם בת"א שבאים לבקר כל כמה חודשים..שמבחנתו הם מקסימום באים מחול..חחחחחחחח

ofree15

New member
מסכמת..

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אהובי, מה עשית שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מבול, אביתר, לרוץ לרוץ, הכוכב הזה מת, הירושימה תמונת/פליקס השבוע: אין.. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: התוכנית של אלירז! ציטוט/י השבוע: "בשביל לצאת מעבדות לחירות צריך קודם להיות בעבדות!.. שיעורים לחופש..:" המורה שלי:( איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי, פעולה מגניבה ביותר בצופים משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: היום.. מבחן בפיזיקה שלא הלך טוב בכלל משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טיול אתגר!!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מייאש

ה 22

New member
שבת שלום ושבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ערב חג (?!) -זה היה אחד מצילצולי השעון המעורר. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
כל היתר חולף
(ברור ברור ברור)
ציטוט/י השבוע:
"מה שלא יהיה, יהיה רק טוב... יהיה רק טוב! מה שלא תגיד האור קרוב......."
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
בוא נגיד שלא היה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: חופששששששששששששששששששששששש (סוג של...) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-עדיין לא
כפרה עלייה
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: תחילת שבוע: עמוס, צפוף, לחוץ
וסוף-שבוע: תחת עצי התאנה..
שאלת בונוס: אין לי כוח לחשוב על שאלה. שכל אחד ישאל את עצמו משהו ויענה- מה שלומי? - בסדר שבת שלום שבת שלום שבת שלום

veredmp

New member
צל"ש! שאלת וענית. ידעתי שיש גם אנשים

רציניים בפורום הזה

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מה עשית -שיר בהמתנה שלי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): השירים של הראל מהקדם תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:אמריקן אידול וסרוגים איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול היה ממש ממש נחמד גם טיול בתל אביב וגם התחלתי יד' וגם יצאתי לחופש פסח אחרי כבר שבועיים חופש משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שיעמום!!!!! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: החלטות נקיונות מיונים נקיונות ועוד ניקיונות האם פגשתם את מירי השבוע? לא אבל לפני שבוע כן והיה מדהים סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ שאלת בונוס: אין לי כוח לחשוב על שאלה. שכל אחד ישאל את עצמו משהו ויענה גם להמציא שאלה וגם לחשוב על תשוב באמת וורד כמה את מבקשת מבן אדם אחד??

veredmp

New member
אני עושה את זה כל שבוע! תתאמץ בשבילי פעם

אחת, מה יש

tomgirl21

New member
מסכמתתתתת....

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות! (מאוהבת בשיר הזה)... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מלח הדמעות-אביב גפן,יש לך אותי-אביב גפן... תמונת/פליקס השבוע: אין לי... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מאז שאין האח הגדול,אני בקושי רואה טלוויזיה:/ ציטוט/י השבוע: אין לי ציטוט,אבל אני פונה אל מירי למקרה והיא רואה את ההודעה שלי, מירי אני אשמח מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אם תשירי היום את חדשות טובות בהופעה, ובנוסף אשמח עוד יותר אם תזכרי אותי:) פעם שלישית זה כבר גלידה, צריך לזכור :) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: החיוכים החיבוקים והנשיקות של הילדים שלי שגורמים לכל הצרות להעלם:) וההופעה של אביב אתמול... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: חולשה כללית וצינון, ואתמול היתי בהופעה של אביב גפן,והגעתי לאלנבי (איפה שהיתה ההופעה) ראשונה, וחיכיתי לחברות שלי,פתאום אני רואה את אביב גפן נכנס למקום, חטפתי הלם (היתי לבד)..הסתכלתי עליו עמדתי בלי לזוז,ולא יכולתי להוציא מילה... אם הוא לא היה נכנסססס נראה לי היה צריך אמבולנס עכשיו שאני אחרי זה מאוד הוריד לי את מפלס המצב רוח כי היתי יכולה להשיג תמונה שלו,היתי יכולה להגיד לו כמה השירים שלו משפיעים עלי ועוד כל מיני דברים שיש לי להגיד לו,הרגשת החמצה:( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: חופש פסח מיום ראשון הבא!!!:) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:היום,בטוח יהיה מהמם קסום מרגש ומדהים!:) סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעייף... שאלת בונוס: אין לי כוח לחשוב על שאלה. שכל אחד ישאל את עצמו משהו ויענה: לא עולה לי כרגע אף שאלה...

ady18

Well-known member
שבת שלום

שיר השבוע של מירי:מה עשית שיר השבוע לא של מירי :איל גולן -חלומות תוכנית סופר נני סרט תלוי באוויר יום רביעי יום הולדת ושני עזריאלי מחכה לו סרט השבוע היה מרגש

למעלה