יום גימל

תהיה מרפסת

אבל קטנה יותר מהקודמת, בהרבה. ויתור הכרחי כדי להגיע לכאן. סתם מוזר שהילדים חוזרים עם קישוטים ואין לי איפה לשים אותם. אל תדאגו, אני יודעת שזה רק השנה.

יוליה323

New member
אל תגידי לי את זה אפילו

איזה מוזה ל-א נחתה עליי... לא עשיתי כלום מהבוקר. הילדים בחופש, אז עשו כאן הצגה, ולא היה לי מי שיקח את הקטנה, אז אני הלכתי, כבר הלכה שעה וחצי. אח"כ המחשב התחיל לעשות בעיות, אז שעה בטלפון עם טכנאי, גם לא עזר, וגם ביזבזתי זמן. ויש סוכה מוכנה, עדיין לא תלינו קישוטים וחלק עדיין רוצה להכין. ויש אורחים לערב חג, אז צריך להתחיל להתארגן. וכבר אני עייפה...

סליחה?לא לעשות כלום זה לא לתפוס מוזה?

. מגיע לך לנוח.מקווה שמר בחור נמצא אתכם
. תכל'ס.בישול את יכולה להספיק הכל גם היום בערב.אני בעד לא להתקשקש מדי כשהזמן קצר,בסוף יוצא הכי טעים. ומה?בבוקר על האש? תגידי.מה תוכניותכם לחוה"מ??

א ו ח

New member
מה שלום החולות? אוריתקה, זיג זג?

מחכות לדיווח החלמה מהירה

חח איזה קטעים

חשבתי ששאלת על החולות מלשון - חול וכבר הייתה לי תשובה מפולפלת. בכל מקרה אני בסדר. ב"ה עברתי את זה יחסית בסדר. היום הגדול חטף את זה, בימים הקרובים בטח גם הקטן יחטוף - אבל האיש יהיה בבית אז הכל דבש.

אמאבולי

New member
מריחות את החג?../images/Emo121.gif

כיוון שבחול המועד אני מתכננת לטייל עם החבר'ה ולא בא לי לבזבז את כל זמני במטבח, בישלתי כבר אתמול כל מה שהוא בר הקפאה גם לשבת חוה"מ וגם לשמחתורה
הבנות שלי כבר שלושה ימים עושות פה הפעלות ויצירות וקישוטים
מזל שהן הרבה יותר יצירתיות מאמא שלהן... ומחר בעז"ה ובשעה טובה ואם לא ישתבש כלום- אנחנו נפרדים אחר כבוד מה
שלנו, עשרה חודשים מאוחר מידי

למעלה