תמונות חדשות

מצב
הנושא נעול.

evgeniy2

New member
../images/Emo24.gif תמונות חדשות ../images/Emo24.gif

תמונות חדשות

היום צילמתי תמונות בתל אביב של אוטובוסים ןכמובן האוטובוס האהוב אלי נידרופלור של אגד

evgeniy2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif חידון ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תמונות חדשות

היום צילמתי תמונות בתל אביב של אוטובוסים ןכמובן האוטובוס האהוב אלי נידרופלור של אגד
חידון

מישהו יוכל לזהות את האוטובוס בו צולמה תמונה זו ? (האוטובוס של אגד)

evgeniy2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifחידון../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תמונות חדשות

חידון

עוד תמונה מאוטו אוטובוס

צחקן

New member
תודה על הקימות

תמונות חדשות

תודה על הקימות
ב"ה ותודה מראש שעל העוד שתביא.... וכומבן, תמשיך כך להביא תמונות של אוטובסים נתב"ג 2005 רכבגות וכל דבר אחר שקשור לפורום (וגם שלא....).

evgeniy2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif חידון ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תמונות חדשות

חידון

ועוד רמז קטן אני חושב שתזהו מהר לפי התמונה הזאת שלי (אני בתמונה) נו אז איזה אוטובוס זה ? דרך הגב הגלרייה שלי מעודכנת עכשיו אתם מוזמנים להיכנס (הגלרייה של איבגי)

evgeniy2

New member
מישהו ?

חידון

ועוד רמז קטן אני חושב שתזהו מהר לפי התמונה הזאת שלי (אני בתמונה) נו אז איזה אוטובוס זה ? דרך הגב הגלרייה שלי מעודכנת עכשיו אתם מוזמנים להיכנס (הגלרייה של איבגי)
מישהו ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה