שלום לכולם אני חדש כאן

tomer 35

New member
../images/Emo24.gifשלום לכולם אני חדש כאן

אני ממש שמח למצוא אותכם ואני חשבתי שאני לבד בעולם חחחחחחח... אני פגשתי את לארה בבית החולים והיא סיפרה לי שיש פה קהילה חמה ואוהבת שממש עוזרת ותומכת בעניין הקיצור ובכלל אז קפצתי לראות . וכמובן שקראתי הרבה מהשבוע האחרון אבל חברה אתם ממש פעילים לא כמו כל הפורומים פה. אז ככה: אני בן 35 ואני מתגורר בשרון עדיין רווק לצערי (תשכנעו את לארה לצאת איתי לדייט
) גובהי - 180 משקל - 135 עקב משקל פיתחתי בעית נשימה קלה ולכן הניתוח הוא עניין שדחוף אמור לעבור ניתוח טבעת צרפתית (לא ידעתי עד שלארה הסבירה וביררה) ומקווה להתאקלם פה טוב. לארה מקווה שתרגישי טוב - אני מקווה לבקר אותך השבוע

kees

New member
אז קודם כלברוך הבא תומר למשפחתנו

הגדולה מקווים כי תמצא כאן מקור למידע ועידוד מבטיחים לנסות לשכנע את לארה לצאת איתך!!:)

שרה16

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif תרגיש נח לשאול ...

וסתם להשתתף בשיחות המעמיקות(!?)שלנו. תמצא פה קשת רחבה של גילאים,ישובים ודיעות...ממש קיבוץ גלויות. ולארה!כדי לך לצאת איתו, כי יש פה הרבה בנות שיקפצו על המציאה..(גם רווק וגם גבוה וגם נחמד)...אז,מתי הפגישה?

orhen

New member
../images/Emo68.gifשרה לא יפה להעליב את הרווקות

אז קשה לנו לצאת קצת.. או כמו שורדה רזיאל ז´קונט פעם אמרה בתוכניתה: "אז יש לנו מום" (אני מאחלת גם לה מום כזה). זה לא אומר שאנחנו ישרררר קופצות על בחורים גבוהים ונחמדים, תני לי לחדש לך שרה ...דווקא הם אוהבים קולביות.. בקיצור, הנקודה כואבת

orhen

New member
מה את אומרת- עוד יש תקנה?

או שכדאי כבר להתייאש (אני ממש בדרך)?

tomer 35

New member
תודה שאתם עונים כל כך מהר

חמים פה ונעים !!! תודה לכן כיס ושרה על קבלת הפנים החמה והעידוד. אז ככה - אני עדיין לא יודע מי מנתח אותי כי יש פה כמה רופאים בבית חולים כרמל. אני מקווה שד"ר כהן ינתח אותי כי שמעתי עליו דברים טובים. חוץ מזה שמעתי שאתם עושים מפגשים וממש חברים גם מעבר לאינטרנט ממש פרצתם את מחסום הוירטואליות זה ממש נחמד. איזה טווח גילאים יש פה ?? ראיתי שיש פה גם ילדים בני 16 ו17 האם גם הם מנותחים??? זה לא צעיר מידי?? האם יש סיכוים גבוהים כל כך גם בניתוח טבעת או שזה הרבה יותר "קל", והאם גברים יורדים יותר מהר במשקל כפי ששמעתי מלארה???? יש פה הרבה מנותחים בטבעת?? גברים???

kees

New member
יש כאן מגוון גילאים מ17 ועד 60+

גברים ונשים מכל סוגי הניתוחים המנתחים ובתי החולים וכן אנחנו כבר מזמן לא פורום וירטואלי אלא משפחה אחת גדולה וחמה אנחנו נפגשים לעיתים די קרובות יחסית לפורומים אחרים נוצרו כאן חברויות אמת ואנחנו בקשר רציף ויומיומי ולצערי - גברים אכן יורדים מהר יותר מנשים - מה לעשות אצלם ההורמונים לא כ"כ משחקים תפקיד

שרה16

New member
הכינוי לא תמיד אומר על הגיל האמיתי.

במידה ואתה לא יודע,אז לחיצה עם העכבר על השם,תפתח בפניך את פרטי הכרטיס האישי של כל אחד. להתחלה, הייתי מייעצת לך להכנס ל"מאמרים" שבראש העמוד.יש חומר רב לקריאה.

orhen

New member
היי תומר - ברוך הבא

טוב שהגעת, אני חושבת שפה תמצא את המקום הנכון לאינפורמציה ולתמיכה, אני נותחתי אצל סובחי לפני 2.5 שנים, איזה ניתוח אתה הולך לעבור? דרך אגב ברוך הבא גם לקהילת הרווקים פה בפורום.

tomer 35

New member
אוריתה תרשי לי לתקן אותך

אני אומנם בקטגוריה של ה "הם" שלך אבל אני לא אוהב קולביות כי אני לא כלב ולא נזרק על עצמות אשה צריכה להיות עגולה ונשית ולא קולבית אז הטעם שלי כבר מובן חוץ מזה אני ממש לא חושב שלהיות שמן זה מום - זה לפעמים לא בריא ומכביד אבל חוץ מזה במידה הנכונה "ריפוד" לא מכער!!! גם אני לא בדיוק קולב ואני עדיין ללא מום! וגם אני מאחל לורדה מום כזה לארה - אני עדיין דואג לשלומך, למה את לא עונה בנייד ??? האם אישפזו אותה??? מישהו יודע משהו??? (מקווה שלא תכעסי שאני מברר פה.)

באיה

New member
בורוך הבא לפורום תומר

כפי שכבר הבנת, או לא, אז אני האמא של הפורום ומוכנה לאמץ גם אותך. לידיעתך ניתוח טבעת הרבה יותר קל, והסיכונים שבו לא יותר גדולים מאשר ניתוחים אחרים. בעניין לארה- מה קרה איתה, למה היא חולה, כלומר מה יש לה? שפעת או משהו אחר? אם לא קשה לך תידע אותנו. המשך יום נעים וגשום

באיה

New member
בודאי אוריתה ../images/Emo39.gif

את כבר מאומצת באופן אוטומטי מיום שהתחלת כאן לכתוב.

באיה

New member
גם אם את לבד-את לא לבד

כולנו איתך. תחשבי איך אחרי כל הגשם תצא תפרחת נפלאה בשדות. פטריות יצוצו ביערות שעוד נותרו לנו. השקדיות
יפרחו ויניבו פרי נהדר וטעים. הריח המבושם של פרחי בר בדרכים, ינעמו את נסיעתנו וכן הלאה וכן הלאה............ ותחשבי על זה

orhen

New member
זה לא ממש אני - זה הגשם

ברקים ורעמים...רעמים וברקים

למעלה