ישששש בקר טוב לכולם כנסו יא

j a s t i n

New member
../images/Emo24.gif ישששש בקר טוב לכולם כנסו יא

יופי סוף סוף אני אהיה ראשון לברך אתכם לבוקר נפלא ... עם שיר חדש
... אני רוצה שכל אחד פה יברך אותי ויספר לי מה הוא הולך לעשות היום יש מבין !!!!!!!!! שיהיה לכם יום נפלא .... התרופה הטובה ביותר בעולם- להשיג ללא מרשם רופא כל שעה נשיקה , כל שעתיים חיבוק להקלה בהפרעות נשימה ועיכול לא להפסיק לקחת עד סוף הטיפול: כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. תרופה זו אין לשמור מילדים ותינוקות, לקחת בין הארוחות ועם הארוחות: כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. לא צריך לאחסן במקום מיוחד - לא חשוך, לא קר ולא יבש. אפשר לקבל בלי מרשם של רופא, צריך פשוט לבוא ולבקש: כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. אין חשש שהתרופה תפגע בעירנות, אבל שימוש ממושך עלול לגרום לתלות: כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. אם נטלת מנת יתר - לא יקרה לך מאום, ואין צורך לרוץ לחדר המיון. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. לעיתים נדירות יש תופעות לוואי: נדודי שינה או סחרחורות (נדיר), אך כל התופעות חולפות מעצמן, לאחר תקופת ההסתגלות לתכשיר: כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק. תאריך אחרון לשימור - עד עולם. תאריך אחרון לשיווק - סוף העולם. כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק.

אני שני וזה לא מקובל עלי בכלל !!!

גאס שיהיה בוקר טוב ואחלה יום. דבר שני אני הולך לקטוף מנגו לעמבה שלי... כי זה ..נו מוזס עשה אתמול אמבטיית עמבה..חשב יעשה לו טוב לשיערות בגוף... כרגיל טעה..יצא יותר שעיר ויותר..זה "מריח"... וגאס אחי אל תשכח חיבוקים ונשיקות זה של נשנשים.. אנחנו יכולים להביא אותה בהפוכה. כל שעה פנס..וכל שעתיים סקס פרוא נטול מחויבות.. קפיש??

גאס??בחייאת עמיר פרץ שו האדא????

אתה מתחרפן לי אחי??? אנחנו אנשים של סנדוויצים!! של ציצים!! של..דברים שיטחיים..שו האדא נשיקה חיבוק??? היה הורג אותך להכניס מיזמוז באמצע?? אהה?? או איזה BJ חושני??? אחי אתה דוחק אותי לפינה..אני אשרשר לך על הגבר האמיתי..יותר מאוחר.. נ..ב.. קח תיד מתחת שלי כבר..

ג'סססססססססססססססססססססס

ג'סססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס כפרה על החיים שלך לא ידעתי שאתה יודע לרשום ככה אז דבר ראשון קבל יפיוף
ואת הנשיקה קבל בתמונה
אז ככה אני קמתי בבוקר ב6.30 אמרתי לעצמי מה את עבלה תשני עוד עודדד ואז נירדמתי ואבא שלי צעק עלי ב7.10 קומיייייייייייי את תאחרי לעבודה אז קמתי ועכשיו אני ברבוטה כמו שאתה אומר הגעתי ב8.43 \ וליתר היום אני הולכת להכין טבעות שרשראות חיחי רוצה לקנות לאישתך ? אמממ זהו אה ודרך אגב אני מתגעגעתתתתתתתתתתתתת
חולית עליך נועה

j a s t i n

New member
משה למה BJ שיש DP ?!?!?!

חשבתי שאתה יותר נועז ואם ניתן להתעלל אז .......... למה לא? דבר שני אני איש של סנדוויצים , רק מה .. היום חשתי את מועקת המין הנשי אחרי שגיליתי שלגברים יש תופעה שנקראת " חרדת ווסתית" תאכלס , ידעתי שיש לי מחזור כל השנים אבל בשוש נחבאתי אל הכלים !... משה יש מצב אני אתה חופף פראג פיינל 4 סנדוויצים ?!?!?!! אה ... שמעתי הכל שקסי וחושני שם רק מה .. חלקים כמו תחת של תינוק לא יודע איך יסתדרו עם התופעה העיראקית ... ! טוב כרטיסים על קווונטי ... אנחנו טסים !

soofgania

New member
בוקר טוב לכולם!!!../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo212.gif

בוקר אור גאס,משה,מנהלות יקרות ובוקר טוב מיוחד לחופפי נייסי ושחף שהפתיעו אותי בביקור בבלוג שפתחתי אתמול<אמל'ה שחף ראית מה קרה אתמול> קיבלתי עוד מסר של איום אבל אתם יודעים לאן דחפתי אותו..... ואחרון חביב פוטי שלי בוקר קסום שיהיה לך לאן נעלמת תן סימן חיים

soofgania

New member
יפיופה איך אפשר לשכוח אותך?../images/Emo23.gif

טוב הנה חלק ב' של ברכת בוקר טוב בוקר נפלא נועה ,אקסטה,רונית,פולי,בוקר שוק,נזק חמוד,רונית, פלפלת,אליענה ראית נועה יש עוד הרבה שלא הזכרתי כי לא יוצאים מזה ותמיד יש עוד מישהו שלא הזכרתי. אוקיי להבא לא אשכח להזכיר אותך

soofgania

New member
פוטי כנס

אמממממממ זה אתה ו.....??? טוב... זה לא סיבה להעלם... זרוק לי איזו עצם<שמנה>

סופגי אני חייבת לציין שאת פשוט

מ=ד=ה=י=מ=ה! ומעבר למה שאת משדרת את בחורה מקסימה..יש להמון בנות פה מה ללמוד ממך.. חולה עלייך בובה

soofgania

New member
שחףףף תודה מאמי../images/Emo24.gif

גם אני מתה עלייך והבחינה שעשיתי לך בפרטי הייתה כדי לבדוק אם זו את באמת כי כבר עבד עליי מישהו שהוא חופפי וכשנתתי לו ניהול הוא זרק אותי. <ברור שאני יודעת שאין לך תמסן שלי>

putimakansi

New member
|סופגניה ערב טוב !!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שלום גם לך מתוקה סקסית שכמותך !!! לא נעלמתי פשוט למרות שאני בחופש אני עסוק עד הראש ! לא יושב מול האינטרנט... ראיתי ששידרת אתמול - ניכנסתי בסביבות חצות קראתי לך אבל היית עסוקה...
הייתי חייב ללכת לישון כי קמתי היום מוקדם - 0430 !!! לטיול מדהים !!לפני 5 דקות חזרתי וניכנסתי לפורום. שוב פיספסתי אותך... דרך אגב קראתי לחופף - ראיתי שהוא היה מנהל אבל הוא לא ענה לי גם
מה שלומך ? איך עבר החג ? הולך להתקלח ולנוח שיהיה לי כח ללילה ---> מקווה לראות אותך...

soofgania

New member
פוטייייייייייייייחולה עליךךךךך|מלאך

היום אני אשדר עם מישהו תבוא אם לא תהיה עייף מצטערת שלא עניתי לך אתמול כאב לי הראש מרוב עייפות וכבר לא ראיתי כלום בעיניים.

רiנה

New member
כבר לא בוקר אז...

אני יכולה רק לאחל המשך ערב נפלא אני את שלי כבר עשיתי להיום

soofgania

New member
עשתה את שלה להיום לא להלילה

הלילה עוד ארוך טלוששש רונה אתם מוזמנות לבלוג בלילה אפשר עם הבעל בזכותי הסקס יהיה טוב מתמיד

למעלה