חדשים/חדשות

מ א י י ק

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

השתלבות נעימה ומהירה

Shelinka2007

New member
מצטרפת בכיף =]

אני לא מעריצה שלו,אבל לדעתי הוא מוכשר ברמות יוצאות דופן. מקווה להשתלב. ד"א..ממזמן רציתי לפתוח אתר מושקע ומועצב ליהודה,אבל אני צריכה מעריץ/ה רציני, שיכתוב ביוגרפיות,יאסוף תמונות,יהיה אחראי ממש על התוכן. אז מי שרוצה מוזמן להוסיף אותי לאיסיקיו 438792398 העיצוב יהיה ממש רציני,חברה שלי מעצבת מעולה ואני בטוחה שהיא תוכל להשקיע ולהכין עיצוב מדהים.

יערונת15

New member
ברוכה הבאההה..

ברוכה הבאה מאמי אני יערה בת 15 [[עוד מעטט חח]] השתלבות מהירה מאמי ותהני לך בפורוםםם
נ.ב בקשר לאתר... אני טובה [[מאודדדד]] בהטמל אבל אין לי איסי.. אז אם באלך לדבר .. מסנג'ר:: [email protected]

מ א י י ק

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אני מיכאל
השתלבות נעימה ומהירה

חדשהההההההה ../images/Emo99.gif

אני לא מאמינה שרק עכשיו פתחו לו פורום
קיי, אז אני דניאל >>בת 14>> מראשלצ....[בלאגןןןן] אני ממש חולה על הבנאדם הזה... יוואוו..... תגידו... זה רק אני כשהיה את הפרסומת הזו של הוט וי או די אז כל פעם שהייתה את הפרסומת הזו הייתי מסמיקה מהחיוך הזה בסוף כשהוא אמר "וזה שלכם!.." רק אני האא?! טוב ברוך הבא ליי.. יהיי

יערונת15

New member
חח ברוכה הבאה מאמי ../images/Emo41.gif

יערה&15 [[עוד מעטטט]] מהשרון.. תהני לך פה והשתלבות מהירההה .:]

מ א י י ק

New member

אני מיכאל
השתלבות נעימה ומהירה

yaeltao

New member
חדשה...

היי קוראים לי יעלי ואני פשוט מתה על יהודה לוי.... מה צריך יותר מזה??? איזה מושלם!!!!!!!

למעלה