חברים יקרים.

../images/Emo24.gifחברים יקרים.

רק רציתי להגיד לכולכם תודה ענקית. אני מסתכלת עליכם מכאן, בשלושת הימים האחרונים לא היה לי כמעט זמן לנשום. אני רואה את האחווה שנוצרת כאן מקסים. את כל אלו שעוזרים מחבקים ותומכים את הדרדסית שלנו שאני חייבת אבל ממש חייבת למצוא לה שם נוסף אולי "דרדסיבה"..על מסיבת הרווקות שהיא מארגנת את המפלצת שלנו מיה שלא נחה כמעט ועם זיכרון מדהים לכל פרט ופרט בפורום והיא כבר נשואה הרבה מאוד זמן, תמיד עוזרת ותמיד מופיעה עם הלינק הנכון במקום הנכון.. את רונצ'יקית שחזרה אלינו ועומדת דום לכל קריאה כמעט.. את שר ההסברה שמצליח להסביר, ואת שני החטיפים בנבןובמבה שכל משפט ומילה שלהם עטופים בחום מדהים ועוד רבים וטובים שקצת קשה להזכיר את כולם כי אז אצטרך להשתלט על הנשואים הטריים והריון ולידה גם. החיבוק הענקי שאתם נותנים כאן לכולם מדהים. אתם ההוכחה לכך שמאחורי האותיות מסתתרת המון נשמה. בשבוע האחרון מצאתי את עצמי מציצה בדפי הארכיון, החל מהדפים הראשונים של הפורום. כל כך שמחתי לגלות שאופיו של הפורום הזה כבית וכמשפחה לחתנים וכלות היה כמעט מהיום הראשון ומגדל עתה דור רביעי של עונת חתונות. בדיוק עם אותו החום, אותה האהבה, אותו הפירגון ואותה התמיכה. ואתם חברים, מחזור יוני 2004 דור רביעי של מתחתנים בפורום הזה. ולכל אלו ששלחו לי מסרים כל כך יפים ומפרגנים בשבוע האחרון, תודה!! אני יודעת שאתם כאן, אני יודעת שאכפת לכם מהבית הזה ואני שמחה ומודה על כך.

שכחת אותי...אבל רק רציתי להגיד

שממש כיף לי כאן בפורום. כולם עוזרים ומחבקים, ופשוט משרים אוירה נהדרת. ורק שתדעו שלפני כמה חודשים נשבעתי בפני חברתי שוני שון שאותי לא ימצאו בפורום חתונות...
איך נפלו גיבורים... אז לפני שאעזוב כאן סופית ת-ו-ד-ה ענקית לכולם!

מתוקה, לא שכחתי אף אחד

הזכרתי כמה ויש עוד המון טובים ונהדרים שעוזרים ותומכים ונפלאים פשוט קצרה היריעה בדיוק קראתי הודעה של מישהי כאן שטענה שדרדסית הכריחה אותה להיחשף. ואז חשבתי פתאום לצאת עם ההודעה שלי. ראית את התגובה שלי לתמונות שלך? נראיתם כל כך מאושרים.

ראיתי וחייכתי לי בלב

כי ראית כל כך נכון....זה בהחלט היה יום מאושר מאוד בחיינו המשותפים...

ככה זה ....

ככה זה כשטוחנים לך במוח כל יום כל היום על הפורום
כל פעם שהיא ששטרודלית שאלה אותי משהו אמרתי לה: "תיכנסי תשאלי בפורום; תעשי חיפוש בפורום; אוי בדיוק דיברנו על זה לפני X ימים בפורום" בסוף זה חייב לחלחל פנימה...

kuki28

New member
מצטרפת לברכות. אתם מקסימים !

ואפשר להגיד ש...אתם כמו אינפוזיה בשבילי ברגעים האלו. מעודדים..עוזרים.. ובעיקר מבינים. אז תודה לאתי ולחבר'ה המקסימים שכאן. אין עליכם ! קוקי

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לפעמים המילים פשוט מיותרות!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif*1000000000000

אתי יקרה ופורום יקר! אני חייבת להתוודות: עובר עלי שבוע מאוד מאוד קשה (מהרבה סיבות שלא קשורות לחתונה) ולאורך כל היום הדבר היחיד שמחזיק אותי זה הידיעה שכשאני אתקרב למחשב עם אינטרנט אני אוכל להכנס לפורום, וגם אם לא לכתוב אז לקרוא, לחייך ולדעת שיש לי אתכם
. אתי - לא משנה מי אנחנו את היא זו שמובילה ומתווה לנו את הדרך ובלעדייך לא היינו כאן בכלל ורק על זה מגיע לך חיבוק ענקי - אז קבלי:
פורום יקר, אני יודעת שאני שמלצית (מזל בתולה, מה אתם רוצים?!) אבל אני מתה עליכם ואני כל כך שמחה שמצאתי אתכם ומבחינתי - כולכם מגיעים לחתונה שלי!!!!!!!
נשיקות!!!!

shiri2809

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif!!!

תודה לך אתי על הפורום הנפלא הזה. כל יום אני רק מחכה להגיע הביתה ולהכנס למחשב ולפורום. ודרדסית-את מלכה!

shiri2809

New member
עוד לא נתת תאריך סופי!!

אבל אני אשתדל מאד! אפילו שחיפה זה רחוק מאד! וזה בהנחה שהשאלה היתה אליי בכלל!

ואני בכלל דיברתי על החתונה שלי....

מחר בבוקר אני אפרסם תאריך למסיבת רווקות ולפי מה שהבנתי את גרה פחות או יותר באזור שלי אז מקסימום תבואי איתי!

shiri2809

New member
בטח שאני יבוא,אם את רוצה!?!

ואני מזמינה אותך לשלי!
אין לנו מספיק אורחים...
ובהזדמנות זו-אני מזמינה גם כן את כל יושבות הפורום!!!

juanes

New member
אתי

אף פעם לא יצא לי לתקשר איתך, אבל אני חושבת שזו במה טובה מאוד להודות לך על הפורום הנעים והמקסים הזה!

keren shemesh27

New member
תודה גם לך !

מאז שהתחלתי את ארגון החתונה והגעתי (במקרה לחלוטין אני חייבת לציין) לפורום הזה, כמעט ואין יום שאני לא נכנסת וקוראת וגם משתתפת בעצמי. הרבה מידע קיבלתי כאן,ונעזרתי בפורום המון! כמעט בכל תחום שקשור לארגון החתונה. תודה לכולם על השיתוף והתגובות המעודדות. עוד ארבעה ימים אני מתחתנת, אבל אני לא מתכוונת להיעלם מכאן.
כולי התרגשות, פחד, ואני רוצה להיות רגועה כל כך... בשבת אני מקווה שאוכל להירגע בספא... תודה לכולם שנמצאים כאן, ובאמת הפורום הזה נותן הרגשת חום וביתיות. נתראה אחרי החתונה ואספר איך היה !

למעלה