התחקיר השבועי

משיייי

New member
../images/Emo24.gifהתחקיר השבועי../images/Emo24.gif

מה הדבר הטוב/שמח שקרה לכם השבוע?
מה הדבר העצוב/רע שקרה לכם השבוע?
מה הצחיק אותכם השבוע?
מה עיצבן אתכם השבוע?
כמה רזיתם השבוע?

רקדניתה

New member
השבוע : טה טה טם טה דם

מה הדבר הטוב/שמח שקרה לכם השבוע? האמ פי קם לתחייה :):) מה הדבר העצוב/רע שקרה לכם השבוע? 1. גיליתי שאני צריכה לעשות מבחן ל-4 יחידות =\ מה הצחיק אותכם השבוע? ראיתי הצגה ממש מצחיקה מה עיצבן אתכם השבוע? המורה ה+++יינת שלי למתמטיקה שהורידה אותי ל-3 כמה רזיתם השבוע? קילו שלם :)

dor and more

New member
השבוע שלי :

טוב לא היה לי שבוע משהו- אז תתכוננו לתחקיר מבעס. מה הדבר הטוב/שמח שקרה לכם השבוע?הלכתי לראות שודדי הקארביים לבד, קניתי לעצמי שעון ומשקפי שמש. מה הדבר העצוב/רע שקרה לכם השבוע? הלכתי לראות שודדי הקארביים לבד, התנתקתי מחברה מאד טובה שלי- אחרי תקופה ארוכה שהכל כבר לא זורם בינינו
דברים השתנו - וכל אחת מושכת לכיוון אחר וזה ממש מורגש, בקיצור אז אחרי עוד ויכוח בתחילת השבוע פשוט הוסכם לקחת חופש אחת מהשניה- זה טוב בהרבה מובנים- אבל גם קשה- אני לא רגילה להיות לבד . מה הצחיק אותכם השבוע? קפטן ג'ק ספארו תמר שלי המהממת
מה עיצבן אתכם השבוע? מה לא? כל מה שיכול לעצבן, מתקרב ללעצבן, נראה כמו מעצבן הוא אפילו היה ליד מעצבן פעם - עיצבן אותי. כמה רזיתם השבוע? 700 גר'
כל הכבוד לי.

משיייי

New member
עונה

מה הדבר הטוב/שמח שקרה לכם השבוע?
קרו דברים שלא יכולה לסםר, בשבת אני נוסעת לכינרת עם חברה מהפורום השכן להתארח אצל חברה אחרת ולחרוז מה הדבר העצוב/רע שקרה לכם השבוע?
לא הצלחתי לשמור כל השבוע ואני לא מצליחה לחזור לדיאטה מה הצחיק אותכם השבוע?
מיקה מה עיצבן אתכם השבוע?|כנ"ל מה שעצוב כמה רזיתם השבוע?
לא ניראה לי שירדתי כמו כן השקילה רק בחודש הבא

yotem 17

New member
../images/Emo83.gif

מה הדבר הטוב/שמח שקרה לכם השבוע? אממ התחלתי להרגיש יותר טוב, המחלה קצת דעכה...עדיין קיימת, אבל בעוצמה הרבה יותר נורמלית. אממ מגישים אותי על 96 בהיסטוריה, ציון מדהים ואני שמח. קניתי משהו שרציתי כבר כמה זמן מ- ebay, ולמרות שהיה לי קצת משעמם לראות כל כך הרבה סרטים כל השבוע, נהנתי (אמן האשליות- מדהים). מה הדבר העצוב/רע שקרה לכם השבוע? אממ קרה שבוע שעבר, אבל עדיין מהדהד כמובן...דוד שלי נפטר, ודודה שלי עברה התקף לב קל. מה הצחיק אתכם השבוע? לא כ"כ היה מה שיצחיק אותי, רוב הזמן ראיתי טלוויזיה וסרטים וכאלה. היו סתם קטעים נחמדים, לא משהו מיוחד. מה עיצבן אתכם השבוע? ידידה שלי, ויולטה, שבזמן שאני שכבתי בבית שבועיים חולה על הפנים והייתי במיון היא לא טרחה להתקשר. מה שעצבן אותי זה שאני מחשיב אותה לחברה טובה, אנחנו מין שלישייה כזאת (ניצן, ויולטה ואני), וויולטה פשוט דפקה התעלמות, ונורא כעסתי עליה ועדיין קצת.

עונה...

מה הדבר הטוב/שמח שקרה לכם השבוע? זוג מכנסיים שלא עלו עלי בעבר- עולים עלי. מה הדבר העצוב/רע שקרה לכם השבוע?גיליתי שאני חלשת אופי. מה הצחיק אותכם השבוע? חברה שלי.. וחברה אחרת שראה לי ולחברה שלי צילי וגילי
מה עיצבן אתכם השבוע? מישהי .. אבל בעיקר,אני עיצבנתי את עצמי.. כמה רזיתם השבוע? נשקלתי לבד בבית ונראה לי שבסביבות 1.5 (אחרי פיפי
)

המון?? את צוחקת ??../images/Emo4.gif

1.5 ק"ג בשבועיים זה קצת..קצת מידי .. בעיקר שאני יודעת שאני מסוגלת ליותר..

ערב טוב!

מה הדבר הטוב/שמח שקרה לכם השבוע? קניתי סוף סוף מכשיר להורדת שיערות ברגליים, עכשיו אפשר סוף סוף לצעוד במכנסיים קצרים!
מה הדבר העצוב/רע שקרה לכם השבוע? שלא קיבלתי טלפון שחיכיתי לו כמעט שבועיים מראיון עבודה.
הבן זוג שלי ואני בכל יום שניה לפני השינה התחלנו מתקפות דיגדוגים, אבל אני מנצחת
שלא הספקתי לעשות את כל מטלות הבית, היה לי שבוע ממש קשה.
כמה רזיתם השבוע? רק 200 גרם, אבל בהתחשב שהיו לי יומים קשים מאוד (שזללתי...) זה בסדר גמור מבחינתי! שיהיה לכולם סוף שבוע נעים!

כרישונת

New member
וזה השבוע שלי..

מה הדבר הטוב/שמח שקרה לכם השבוע? ברית מילה לבן של אחותי. שיגדל לתורה, חופה , מעשים טובים ולתפארת מדינת ישראל אמן. שמו בישראל : תומר-יהודה ( יהודה ע"ש אבא שלי). חוג תפירה שלי, שמשמח אותי כל פעם מחדש. השמלת ג'ינס שכבר לא לחוצה עליי, זה מאוד משמח. ועוד כל מיני שמחות קטנות ונחמדות שמאירות את החיים.
מה הדבר העצוב/רע שקרה לכם השבוע? היה לי קצת קשה בברית, חשבתי כל הזמן על אבא שלי שלא זכה לראות את הנכד מבתו האהובה- לא יכולתי להפסיק את הדמעות.
מה הצחיק אותכם השבוע? אחי. אתמול בערב אחרי מסיבת ה"זוהר" הוא שאף את ההליום שהיה בתוך הבלונים ודיבר אלינו בקול מצחיק בטירוף (מכירים את זה?).. אלוהים, כמה צחקתי!! כמעט עשיתי במכנסיים מרוב צחוק. קטע הזוי לחלוטין!!
מה עיצבן אתכם השבוע? לא משהו מיוחד, ולא ממש התרגזתי. אני לא רגזנית בד"כ. ( עד שמעצבנים אותי
)
לילה טוב ורק אושר ובריאות אמן!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי כן זה ממש מצחיק, ההליום. אני זוכרת שהייתי באירוע ואני וכמה חברות שאפנו את זה ונשמענו כמו מיקי מאוס....איך נקרענו מצחוק!!! אין אין על זה!!!

shirka

New member
אצלי

מה הדבר הטוב/שמח שקרה לכם השבוע?אתמול -ערב בנות היה נפלא מצחיק וכיף, יש לי חברות מדהימות אחת אחת! בורכתי
וגם אתמול הדיאטנית שלי התקשרה לברך אותי על זה שאנחנו שנה יחד
מה הדבר העצוב/רע שקרה לכם השבוע?כל מיני דברים שהטרידו את בעלי (עינייני עבודה) קצת כאב לי לראות אותו מבואס ככה מה הצחיק אותכם השבוע?חברות שלי, החבר'ה במשרד, בעלי ונועה מה עיצבן אתכם השבוע?סתםאיזה פרוייקט בעבודה, איזה פרזנטציה שקיבלתי לעצב ולהכין וכרגיל עם דד ליין מטורף (כמובן שעמדתי בו
) אבל יש איזו צורת התנהלות במשרד שלפעמים מוציאה אותי משיווי משקל
כמה רזיתם השבוע?עליתי לא עלינו! 200 גר', אבל מבטיחה ביום רביעי, בשקילה שתהיה ירידה יפה

בוא נראה...

בדרך כלל אני לא עונה על התחקיר השבועי כי אני לא מוצאת תשובות לכל השאלות האלה... מה הדבר הטוב/שמח שקרה לכם השבוע? החלמתי חלקית מההצטננות, חזרתי לפ"ג אחרי ששבוע שלם לא עשיתי }
מה הדבר העצוב/רע שקרה לכם השבוע? אוייי לא - המבחן במוזיקה וכל מה שבא אחריו (ההרגשה הנוראה, השיחות הרעות הפנימיות שלי עם עצמי וזה שזה לא מרפה ממני)
מה הצחיק אותכם השבוע? אמממ לא זוכרת.. מה עיצבן אתכם השבוע? לא נראה לי שהיה משהו... כמה רזיתם השבוע? 400 גר'

yaelgro

New member
עונה

מה הדבר הטוב/שמח שקרה לכם השבוע? המדריכה שלי בסטרצ'ינג עברה את המבחן באנטומיה. כל השבוע ליוינו אותה במחשבות, והיא שלחה לי הודעה שהיא עברה. מה הדבר העצוב/רע שקרה לכם השבוע? מתפתחת אצלי שפעת וזה לא מוצא חן בעיני. מה הצחיק אותכם השבוע? שיחת טלפון עם אחת הנציגויות שעליהן אני אחראית, וגם המפלים שהיו לנו פה ביום שלישי בגלל שהתפוצץ צינור קומה למעלה. מה עיצבן אתכם השבוע? לא היה משהו מיוחד למזלי. כמה רזיתם השבוע? נשארתי אותו דבר.

עונההההההההההההה

מה הדבר הטוב/שמח שקרה לכם השבוע? אהה אני אתחיל -
התקבלתי לעבודה
קניתי בגדים חדשים במידה מזעריתתתת
לבשתי אותם אתמול למסיבה
, קיבלתי מלא מלא מחמאות
, ומלא בנים התחילו איתי
חחחח
מה הדבר העצוב/רע שקרה לכם השבוע? שומדבר
מה הצחיק אותכם השבוע? אמממ אתמול בסוף המסיבה כיצאתי עם חברים לתפוס מונית, עשינו הרבה צחוקים מה עיצבן אתכם השבוע? שמסתבר שיש לי עדיין שן חלבית, שיצטרכו לעקור
כמה רזיתם השבוע? לא יודעת ...

למעלה