גיוס עובדים

מצב
הנושא נעול.

evgeniy2

New member
../images/Emo24.gif גיוס עובדים ../images/Emo24.gif

גיוס עובדים

שלום רב. שאלה: מישהו יודע איך אפשר להיתקבל בעבודה בנתב"ג ? אפילו עבודה פיזית, היתי שם אתמול ואמרו לי לבוא ביום ראשון כי היה סגור, חוץ מזה הם רוצים שיהיה לי צבא לפני או אחרי לא משנה ולי אין בגלל הסוכרת ד"א זה ביכלל לא מפריע לי. מה עושים ? כי חבר שלי עבד במחסן דיוטי פרי של james richerdson לפני כשנה.. וגם אמרו לי לשלוח קורות חיים לפקס ואז יזמינו אותי לראיון עבודה אולי.

אורי404

New member
סביר להניח שהעבודות האלה נעשות

גיוס עובדים

שלום רב. שאלה: מישהו יודע איך אפשר להיתקבל בעבודה בנתב"ג ? אפילו עבודה פיזית, היתי שם אתמול ואמרו לי לבוא ביום ראשון כי היה סגור, חוץ מזה הם רוצים שיהיה לי צבא לפני או אחרי לא משנה ולי אין בגלל הסוכרת ד"א זה ביכלל לא מפריע לי. מה עושים ? כי חבר שלי עבד במחסן דיוטי פרי של james richerdson לפני כשנה.. וגם אמרו לי לשלוח קורות חיים לפקס ואז יזמינו אותי לראיון עבודה אולי.
סביר להניח שהעבודות האלה נעשות
דרך חברות כוח אדם. אני מציע לך לברר אם איזה חברות כוח אדם עובד נתב"ג, ואז דרכן אפשר אולי לנסות לעבוד. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה.

ממידע מסויים שמגיע אלי לא יפתח

גיוס עובדים

הטרמינל החדש בנובמבר ועכשיו מדברים על מרס 2005. שוב דחיה של פרוייקט נתב"ג 2239 !

evgeniy2

New member
תודה ! אני לא מאמין !!!

הטרמינל החדש בנובמבר ועכשיו מדברים על מרס 2005. שוב דחיה של פרוייקט נתב"ג 2239 !
תודה ! אני לא מאמין !!!
ידעתי שזה יקרה והם לא יספיקו לפתוח אותו !!! פשוט בושה !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה