גדול לאלכס!

guydot

New member
../images/Emo24.gif גדול לאלכס!

לפני בערך חודשיים הייתי אצל אלכס - זה עלה לי די ביוקר כי למחרת הלכתי לקנות 6 דיסקים חדשים - ומאז אני מאזין להם, אחד אחד הם מתחילים לשקוע (אני זקוק לזמן בכדי להתאהב ביצירה) - בשבוע האחרון יש דיסק אחד שכמעט ולא יוצא מהמערכת שלי והוא מסב לי אושר אדיר - ראדו לופו מבצע את הקונצ´רטו לפסנתר בלה מינור של שומן ואת זה של גריג - יש משהו בביצוע הזה שלו שנותן את הכבוד הנכון ליצירות האלה - לא יודע להסביר את זה, כמו שה-9 של בטהובן בביצוע של קאריאן משנת 63´ נשמע לי כמו שבטהובן התכוון שזה ישמע - מעין פגיעה בול (לאזניי כמובן). אז בכל אופן שוב תודה אלכס - הביקור אצלך למעשה מסב לי כבר שבועות של אושר! אני מפחד לבוא שוב
גיא.

אלכסי

New member
שלום גיא

קודם כל אני שמח שאתה נהנה לגבי שומן ורדו לופו מבחינתי זה לא הביצוע הטוב ביותר, אבל זה הביצוע הטוב ביותר שיכולתי להשיג, מבחינתי היה ונשאר הביצוע של אשכנזי עם קאראיאן הביצוע הטוב ביותר רק שלא ניתן להשיג אותו. לגבי גריג לא שמעתי ביצוע יותר טוב. בכלל לדעתי רדו לופו הוא הפסנתרן הטוב ביותר הפעיל היום. כמובן אין לו רוחב כמו לריכטר אבל לאף אחד אין. היום אמזון שלח לי אישור שהוא שלח לי בטהובן בביצוע שלו. אולי גם שם זה יהיה מספיק טוב אפילו שכמה שזה מוזר הוא לא יותר מדי מבצע אותו.

guydot

New member
כן אני זוכר

שסיפרת לי על הביצוע הנעלם - אולי יום אחד.... מה אתה מתכוון "רוחב כמו לריכטר"? מה זה רוחב? איזה בטהובן? מקווה שאתה לא כועס על זה שביקשתי לינק בשרשור קדום

אלכסי

New member
התכוונתי לרוחב של רפרטואר

בסרט של ריכטר איפה שהוא מקריא את היומנים שלו ומסביר כל מני דברים על עצמו הוא הסביר למה הרבה פעמים הוא מנגן עם תווים הוא אמר שיש לו יותר מ80 ערבים שונים שהוא מתכוון לנגן רק מה שכתב מלחין אזי הוא צריך תווים. בטהובן הכוונה לסונטות לפסנתר וקונצרטים מצאתי רק ביצוע אחד וגם הוא עם פילרמונית ישראלית עם זובין מטה. זה קיים רק באמזון אנגלי.

למעלה