נשות פורום המקסימות...

שושינה1

New member
../images/Emo230.gifנשות פורום המקסימות...

ביתי הקטנה והנסיכה בת ה - 24 מבקשת שאסרוג לה מעיל רך ארוך ונעים, במסגרת שיטוטי הרבים בבלוג של אלונה ארובס הוחלט לסרוג, "בלה במבינה" לגדולים, אבל..... זקוקה לעזרה - לא מצליחה לדעת כמה עיניים לעלות בהתחלה.... אז אנא מי שסרגה או מי שיכולה לעזור לי אשמח מאוד מאוד .... החוט שיש לי מתאים למסרגה מס' 5 - לא זוכרת את שמו.. תודה מראש

iris3111

New member
שושינה יקירתי הצחקת אותי הרבה חיחיחיחיחיחי את

את מקסימה שחבל לך על הזמן. הזכרת לי סיפור אישי. לפני כמה שנים לא הרבה
אחותי החליטה ליקנות לי מיכנסי ג'נס סרבל אז זה היה באופנה ועכשיו את יודעת גם כמה שנים עברו חיחיחי ניכנסה לחנות וביקשה מהמוכר לדעת אם יש לו ג'נסים כאלה ועם המון כיסים. לאחר שקיבלה תשובה חיובית הוסיפה אחותי או קיי אחזור אחר הצהריים עם אחותי הקטנה ונימדוד תכין לי כמה שהיא תבחר. אחרי הצהריים הגעתי הביתה מהצבא ניכנסנו לחנות ואחותי מבקשת להראות לי את הג'ינסים שהכין. המוכר מיד נתן שרות והביא מיכנסיים לגיל 3,4 , 5, אחותי מיסתכלת וממשיכה לחכות ואז המוכר אומר לה גברת הינה המיכנסיים שרצית ועדיין מצביע על המיכנסיים הקטנים. אחותי צחקה ואמרה לו זה לא מתאים זו אחותי הקטנה ומצביעה לעברי גברת חיילת עייפה מכוסה בוץ ומתה למיקלחת ולישון. המוכר מוסיף אבל אמרת אחותך הקטנה אז....... אחותי מפסיקה אותו ואומרת לו זו אחותי הקטנה חיחיחיחיחיחי ולמה ניזכרתי בסיפור המצחיק הזה? את מבקשת מעיל לבת שלך הקטנה היית נחמדה וציינת בת 24, עד כאן הכל טוב ויפה רק שכחת את הפרט הכי חשוב יקירתי והוא: מידה. אזו מידה הבת שלך? מדיום לארג' ............. קבלי מימני הרבה

שושינה, סרגתי כבר 3 במבינות במידה מדיום ../images/Emo140.gif

בחוט, בעובי שציינת, הסתדרתי עם חלוקה של - 12 עמודים (חצי חזית) - פינת הרחבה - 12 עמודים (שרוול) - פינת הרחבה - 24 עמודים (גב) - פינת הרחבה - 12 לשרוול שני - פינת הרחבה ועוד 12 אחרונים לחצי השני של החזית. לחישוב הזה - 76 עיניים + עוד שניים = 78. נועצים את המסרגה בעין הרביעית מהמסרגה. הנה דוגמא לאחד סגור:

שושינה1

New member
איריס ואלונה החביבות תודה ותודה,

אלונה יקרה תודה על ההוראות מיד מתחילה עוד הערב...... ולך יקירתי איריס בוודאי שתצחקי אבל ילדה קטנה שלי תמיד תמיד תישאר קטנטונת גם כשהיא תהייה בת - עד 120 אינשאלה בבריאות. אז שתיכן עשיתם לי את היום שמח
ומאושר... ביי בנתיים ולעבודה
.

למעלה