• פותח הנושא MeB
  • פורסם בתאריך

MeB

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

"יחד
אל
נפתח ונראה ת´אור שבשמיים. יחד
אל
נביט בתקווה לאהבה. ורק אם נאמין, ובלי שום דאווין בדרך העולה, זה זמן לאהבה. אימרו הכל אפשר זה לא מאוחר, השחר כבר עלה, זמן לאהבה." לא איחלתי לכם שנה טובה בראש השנה, אני רוצה לאחל לכם עכשיו: "שישמור אותך האל ויגשים משאלתך, שתעשה בשביל אחר והוא למענך. שתגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב, שתשאר צעיר לנצח. שיהיו ידיך עסוקות וצעדיך מהירים, שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים. שבלבך תהיה שמחה, שישירו את שירך, שתשאר צעיר לנצח." (בערך בסדר הזה- אבל מה שחשוב זה התוכן) מכל ה-
(השלם-אם שמתם לב...) תהיו חזקות, אפשר לצאת מזה, אני יודעת שאפשר.
מענבל.

...

מקווה שאת מרגישה יותר טוב ושלא נפלת כמו שהרגשת אין לי הרבה מילים רק
ענק ושתיקה אוהבת אותך ילדה תגל

MeB

New member
לא נפלתי ../images/Emo20.gif

הייתי לפני נפילה, אבל החלטתי לא ליפול- או יותר נכון לקפוץ, כי כל הנפילות שהיו לי היו הבחירה שלי, ככה שיותר נכון להגיד קפיצה. החלטתי שהיא לא שווה את זה, המחלה הזאת לא עזרה לי ונכון שיש משהו שגורם להרגיש טוב כשלא אוכלים, אבל עוזבדה שאני זוכרת את שנה שעברה כשנה הכי דכאונית שהייתה לי בחיים...ואי אפשר להתווכח עם העובדות. אני יודעת היום שאני הרבה יותר חזקה ממה שנראה לי לפעמים, ואני חושבת שכל אחת מכם גם כן יכולה להיות חזקה אם רק תעשה את הבחירה. ברגע שעושים את הבחירה אפשר מאוד להפתיע את עצמנו, אני הפתעתי את עצמי בעוצמה שיש לי. יצאתי מזה. יש לפעמים את הפיתוי לחזור, אני לא אגיד שאין, אבל הייתי לפני קפיצה והחלטתי שלא לקפוץ. אני לא רוצה "להתאבד", אני אוהבת את החיים שלי ולא רוצה להרוס אותם, ואני חייבת להזכיר לעצמי את זה לפעמים.

למעלה