בוקר טוב לכורדים בכל קצווי תבל

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif בוקר טוב לכורדים בכל קצווי תבל

איפה כולכם? שכחתם להזיז את השעון? עדיין ישנים? הזכרתי לכם אתמול שצריך להזיז את השעון

ARIE56

New member
בתיה בכרויית איכלה נשה גיבה נוכה וובכרויית

נוכה איתלוהון צום גדליה , בלקי צום גדליה כולו גיבה דמכון גו צ'רפייה דוהון וובכרויית דמכה כולו גיבה איכלה ,וובכרויית איכלה כולו נשה גיבה שוב נוכה ! ליתלם כ'וותה דיד מחכייסת פורום דידן !פהימלך בתיה ?חחחחחחחחח אנא גכשוון כולו נשה דידן היתייאשו מין איכלה וונוכה ווצום ומין כולו מחכייסה ! אגר סהרנה דידן קיים כולו מין שאננות מוזרה הילה !חחחחחחח

תודה למלך המלכים שעשה לי רק טוב

מה שלומך - איך עבר אצלך החג? אני עדיין נמצאת בסחרור חושים ובהתרוממות רוחנית - הרגשה וחוויה שונה מתקופת חיים החילוניים מיוחד מאוד כשחוגגים את החג במודעות חוויות מערב ראש השנה החברה והאמא שלה הגיעו אלי הבית היה מצוחצח קיבלתי אותן בבגדי חג לבנים וחדשים מבושמת כל האוכל על הפלטות ביחד קיבלנו את החג בהדלקת נרות והלכנו לבית הכנסת חזרנו - ערכתי את השולחן לקידוש - אחר כך עריכת השולחן לברכות החג אמא של החברה עזבה אותנו מוקדם בגלל שהיא הרגישה עיפות ואני והחברה נשארנו ערות עד שעה שלוש כל שעה ישבנו לשולחן ואכלנו מהמאכלים הטעימים של החג - לזכותי הכל יצא טעים ומעדן גן העדן ברוך ה-שם החג עבר בשלום ובשמחה איך אצלך היה? מפאת קדושת החג לא צילמתי

בשעה 11 בערב הרגשתי שאני חייבת../images/Emo199.gif

לא היה לי נעים - אבל איכשהו סידרתי לעצמי תנומה קטנה וקיבלתי כוחות השנה חגגתי בהשראה הירושלמים - כמו שסבתא שלי הייתה מספרת לי שאצל הירושלמים יושבים בשולחן עד אמצע הלילה וככה עשינו בין מנה למנה עשינו הפסקה - נתנו לאוכל לרדת ואז שוב ישבנו לאכול נשיטה פועלת נכון ושווה את ההשקעה שלפני החג - לא יאלה יאלה ומהר !!!!

אהה דבר הכי חשוב - חברה שלי מדדה בגדים

היא מדדה את כל הבגדים הכורדים שלי - סוף סוף מישהי לבשה את היצירות שלי שתפרתי לאחרונה זה היה נראה עליה פיצוץ

אני ממליצה על טיפ

בחג חוץ מכמה סירים סכום וקופסאות פלטיק ששטפתי הצלחות והכוסות קערות של הסלטים והברכות היו חד פעמי = מהשולחן לשקית פח אשפה - תאמינו לי היה שווה להשקיע בכלים חד פעמיים מהודרים - עשה את השולחן ליפה ומיוחד ועשה חיים קלים ונוחים ..... עד שלא ניסיתי את הרעיון אצלי לא הבנתי את אמא שלי - שתהיה בריאה גאוניות של רעיון ..... למי יש כח לעמוד בקיור לשטוף כלים במיוחד שמארחים !! וכך פוטר את האורחים לשטוף כלים תמיד בחגים חייבת ליפול צלחת או כוס ואז צריך לנקות את הזכוכיות - ככה מצילים סטים של מערכות כלים.!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני עוד לא הפנמתי את נושא החד פעמי

אני לא אוהבת להגיש בחד פעמי יש לי בעייה עם זה, אולי את צודקת אבל ממילא הילדים שלי עושים כילים, אז אין לי בעייה

ARIE56

New member
אולי כלים חד פעמיים טובים לקר לחלבי

אבל לא לחם !!!!! החום מפריש חלק מהחומרים הרעילים לתוך המזון לא מומלץ אלא אם כן הכלים עשויים מנייר קרטון !לי יש מדיח בבית ואין בעייה של כלים רק סירים .

רעלים - על זה לא חשבתי../images/Emo177.gif

לא תודה אני חוזרת לכלים - עדיף להשקיע ברחיצת כלים ולא להרעיל את הגוף בחומרים מסוכנים

למעלה