ארוחת טו באב שלי

ברוזונת

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifארוחת טו באב שלי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ראשונה:
קרפצ'יו תאנים עם גבינה כחולה ופש"ג ביניים:
פרחי פילה בקר ממולאים ברוטב חומץ בלסמי מצומצם מרענן חיך:
סורבה רימונים מתובל ברוזמרין, נענע וודקה עיקרית:
מדליוני פילה בקר ברוטב סילאן ויין אדום בתוספת פירה חצילים קינוח:
??????? אז ככה הלבטים שלי: כן / לא סלט - הוא מוותר על הסלט לי זה לא משנה. קינוח - תאנים (?! שוב) מקורמלות וצלויות או קרפצ'יו אננס או טראפלס שוקולד מריר (תערובת של 99% מוצקים עם כזה של 40 ומשהו) מה דעתכם? ** ברוזי שמקווה שה
לא יכנס לפה פתאום ויקרא **
 

gtali

New member
יאמי יאמי!!!!!!!!!!

בעד סלט עלים רענן ללא תיבול דומיננטי. בעד קרפצ'יו אננס לרענון אחרי הבשר לקינוח מאוחר יותר (כן... יש דבר כזה. מה לא ידעתם?!
) טרפלס. קבלי צל"ש על ההשקעה! שנה הבאה תורו. (לא?)
 

ברוזונת

New member
למה שנה הבאה?

שבוע הבא לא אוכלים?!
הבעיה בקינוח ה"מאוחר" זה שאחרי כל כמויות היין שקניתי אני לא בטוחה שנחזיק מעמד...
 

gtali

New member
צודקת.....יש שבוע הבא...../images/Emo163.gif../images/Emo6.gif

 

hornk

New member
סחתיין!

גם אני בעד הצעתו של קודמי המלומד. אם צריך לבחור הייתי הולך על הטראפלס. את יכולה לפרט קצת על פירה החצילים?
 

ברוזונת

New member
פירה תפוחי אדמה רגיל

עם תוספת של חציל קלוי.. רעיון שאני משאילה ממורי ומלמדי אורן גירון.. עוד תוספת נחמדה לפירה זה לבנה / פסטו / רוטב חזרת!!!
 
למעלה