שאלות, בקשות, חדשות

s h a r o n 7

New member
נפרדו מזמן מאוד../images/Emo126.gif

וזה שמועות...
אני בכל אפן לא שמעתי שהם חזרו..

ייאייר

New member
כן אני יודע היא יצאה

עם הכדורגלן הזה,שחכתי את שמו ואז אמרו לי שהם חזרו,אם לא יותר טוב אני אוהב אותה רווקה רק בשבילי חח

s h a r o n 7

New member
ממו ../images/Emo86.gif../images/Emo126.gif

חחח אני כמעט בטוחה שזה שמועות.. בכל אופן גם מממו היא נפרדה חחחחח
חחחחחח בהצלחה

mirit40

New member
../images/Emo47.gifדיסק של דולסה בהופעה למכירה

בנים יש לי בשורה טבה,תקשיבו מועדון מעריצים של בנים בברזיל ובספרד התאחדו והם עשו ספיישל דיסק של דולסה מהופעות,הנה סירטון קצר בחינם מהדיסק שחלקו באיכות מצויינת הרב וחלקו הקטן באיכות פחות טובה .אבל מראים שם רק את דולסה בצילומים נדירים ומיוחדים בהופעות בעיקר ,במלון.הם צילמ אותה בהופעות כמה בנים שעמדו מכמה זוויות.הדיסק או הקובץ שיותקן במחשב ימכר ב400 שקל בגלל הביקוש יתכן שירד ל 350(ממש זול.. חחח) בנתיים יש ''רק'' 4,876 קונים.ובחודש הבא יפתח אתר שדרכו יהיה אפשר לקנות . מי מעוייניין??תגידו שאני ידע את מי להוסיף ואת מי לעדכן בבקשה הסירטון בחינם .דרך אגב הסירטון הזה הלהיט הרבה בנים חחח תחשבו שמה שכתוב בקומונה צנוע יחסית הסירטון ערוך על ידי,כי היה שם משהו מגעיל בסוף שהעדפתי למחוק כי זה לא מתאים לפה בכלל.אבל רק את הסוף מחקתי.הם קצת חדרו לפרטיותה יותר מידי. אני יוגדעת שזה פורום נובלות ,אבל גם פה יש מעריצים שלה,אז רק תודיעו לי. http://download.yousendit.com/C039D4425BF649A1

ייאייר

New member
הייתי קונה ,אבל יש בעייה אחת

מי מבטיח לי שזה אנשים אמינים ובהחלט יש על הדיסק את מה שהבטיחו,זה לא קנייה בטוחה,אז נראה לי שאני מוותר,אבל תודה על הסירטון אני מוריד אותו.

mirit40

New member
לדעתי זה אמין כי יש פיקוח על

המכחירות,אבל זכותך לא לקנות.

ייאייר

New member
לא יודע,אני יחכה,אחרי שיקנו אותו

וידברו עליו ואני יראה שבאמת קיים ,אז אני יקנה אותו.

למעלה