בואו נשחק משחק

../images/Emo23.gif../images/Emo103.gifבואו נשחק משחק

משחק שיעלה לנו את הדפים הפעילים בפורום. אז ככה, אנחנו נשחק במשחק הידוע שאופיר העלתה לי במוח "מה עדיף". איך משחקים? ככה. נגיד אופיר כותבת בהודעה "מה עדיף, לאכול חיפושית חיה או ג'וק מת?" וארן עונה לה "ג'וק מת." באותה הודעה שארן כתב "ג'וק מת" הוא צריך לכתוב עוד שאלה של עדיפויות, למשל "מה עדיף, להיות עיוור או חירש?" ושירן תענה לו "חירש. מה עדיף בלה בלה" וכן הלאה. אז אני אתחיל בשאלה המקורית ביותר במבה של אוסם או במבה של עלית?

YaLdoNet 4 EveR

New member
ישראל, בהחלט

אנחנו מובילים בתעשיית הפרסומות..
אממ זה בשבילך שמרית - באג או לב שרון??

בטח ש-../images/Emo15.gif

הייתי מפסידה פעולה במקום להפסיד פרק חדש של בנות גילמור
זה ברור. או שהייתי מקליטה..
. והנה השאלה שבגללה קראת לי מעפנה. XP או ME?

פנטילון

New member
לא זה ולא זה!

98 הכי טוב ואת זה לומדים שרוצים לעשות מסיבת רשת... אוי זה בדיוק קרה לי אתמול. אולי באמת בין השניים ME כי הוא יותר דומה ל98 אבל אני לא חושב שהוא יעיל באותה מידה. מה עדיף: רמקולים או אוזניות?

פנטילון

New member
רגיל אין מה לדבר בכלל

יותר טוב, יותר זול, וגם אם יש לפטופ מה כבר עושים איתו? מה עדיף: דלתות שנפתחות ימינה או שמאלה?

שמאלה

ממתי יש דלתות שנפתחות ימינה ושמאלה?
אה לא רגע, יש לי אחת כזאת..
פופקורן משקית למיקרוגל או בסיר?

פנטילון

New member
שקית לצערי

דלת של חדר של אחות X נפתח לשמאל דלת של חדר של אחות Y נפתח לימין והדלתות צמודות אחת לשניה אני בחרתי בשקית כי בשביל סיר צריך את אמא. מה עדיף: מיץ מנגו או מיץ אפרסק?

פנטילון

New member
רזה ונמוך!

רזה ונמוך זה אפיק אז זה טוב! טוב אז עכשיו הוא כבר לא כזה נמוך אבל אפיק שווה! מצטער שמרית אני נאלץ לפרוש מהמשחק אני הולך לרועי.

פנטילון

New member
אוי שכחתי שאלה!

מה עדיף: פורנוגרפית ילדים לא חוקית או פורנוגרפית אסייתיות?

YaLdoNet 4 EveR

New member
כמובן ש.... *תישארו במתח* ../images/Emo108.gif

נדלג.
מה עדיף - חח זה טוב אממ אייסיקיו עם טיפההה אנשים אבל שאת כולם אתם מכירים היטב או אייסיקיו עם איזה 300 אנשים שאת שם המשפחה של חלקם אתה אפילו לא יודע, וזה סתם בשביל להתלהב ולהיות מאאאגניב?

Well, what is much?

לא לא לא בג'ס! סדרה..
אז אממ.. טיפההה אנשים אבל שאת כולם אתם מכירים היטב.. רק שאצלי זה מתחלק לקטגוריות
אממ.. בריטני או כריסטינה?

למעלה