שרשור בחנים מעצבנים

../images/Emo23.gifשרשור בחנים מעצבנים

כמו שיוגב פירסם פה פעם.. או שזה לא היה יוגב..
בעצם נראה לי שזאת הייתה סיון. בכל מקרה, צ'רצ'רו את כולם לפה. כנסו לפה בשביל להכין בוחן. בלה.

NiKi†a

New member
וואלה אין לי מושגגגגגגג

איך הוא השיג 90 לעזאזל????????? מי זה didi?????? הוא השיג הכי הרבה מכולם...מאיפה הוא מכיר אותי

The Real FiFi

New member
היי גיא

ממצב? סורי על יום שני הייתי מגעילה...:\ בלה בלה בלה :) המבחן\בוחן (איך שבא) שלך קשה! :) ביי

The Real FiFi

New member
שוב..

אני ממש לא מחוברת.. התכוונתי יום חמישי... בלעעעע שונאת אנטיביוטיקה שונאאאאאאתתתתתתת להיות חולה... תמה לה פינת שחר המתלוננת :) חכו עד לפעם הבאה... :) חחחחח

Mister Man

New member
../images/Emo6.gif

כדור הארץ לפיפי, כדור הארץ לפיפי. האם שומעת?

The Real FiFi

New member
כן שומעת שומעת נהדר!

חחחחחחחחחחחחח אני לא מחוברת כבר כמה ימים!! יו אני שונאת טומטומטיקה! ואת המורה שלי לטומטומטיקה!!!!!!!!!!! זזוונננההההההה!!! חחחחח היום התחרפנתי לגמרי!! ואתמול בלילה גיליתי ברגים על המיטה שלי אז הגעתי למסקנה שנפלו לי כמה! והיום בהסעה היה מבדר! (תשאלו את שחף..:) דולב טיפש!!! אידיוט! קקה של בנאדם! חחחחחחחחחחחחחחחחח איי הראש כואף הראש! אי אי אי אי אקמול דחוווףף דחחחווווףףףףף!! חחחחחחחחחחחחחחח מעניין את מי אני אשגע היום באי סי קקה....*מהרהרת* חחחחחחחחח טוף! בהביי :))) אני משוגעת כרגע!! חחחחחחחחח :)

Sivush

New member
../images/Emo124.gif הודעה חשובה!!! ../images/Emo124.gif

לכל מי שניסה לעשות את הבוחן שלי וזה לא עבד לו: תלחצו על הלחצן הימני בעכבר לכו ל- Encoding ואז ל- Unicode UTF-8 עכשיו זה אמור לעבוד לכם...:) לכל מי שעוד לא ניסה להיכנס לבוחן שלי:

למעלה