רוצה להיות מאוהבת...

../images/Emo23.gifרוצה להיות מאוהבת...../images/Emo23.gif

כבר מלא זמן אני מחפשת משהו חמוד , מתוק.. שאני פשוט יתאהב בו אבל... אין לי מזל ואני לא מוצאת מישהו שמוצא חן בעיני.. היו כמה שניסו אבל אף אחד מהם לא מצא חן בעיני.....

adi7

New member
את תמיד

יכולה ללכת למכולת וליקנות איזה סוכריה M&M הסוכריה חמודה ומתוקה סתם סתם צוחק לכי לאיזה פארק לכי למועדון לכי לקניון תיסתובבי אוליי תימצאי מישהו

לא כל כך פשוט...

זה לא כל כך פשוט! אני רוצה להכיר מישהו שיהיה קרוב למושלם! כאילו.. שאני פשוט יתאהב בו! וכנראה שבנתיים. בגיל שלי אין כאלה....

adi7

New member
לא נורא

כבר מצאת אניייייייייי צוחקקקקקקק לא נורא עוד תימצאי מישהו כזה

המוטציה

New member
אז רצית מישהו טוב הא?

1. חפשי בצ´אט 2. חפשי בפורום 3. פרסמי מודעה בעיתון ותציעי 50 שקל למי שיתאים לדרישות בהצלחה

תגובה...

אין לך הצעות טובות..SORRY... זה לא ככה! ככה לא מוצאים מישהו חמוד.. מתוק... צריך לפגוש ואז להתאהב....אבל תודה בכל מקרה...

TheCrush

New member
אם את....

אם את יודעת שזה לא פועל ככה אז אולי תנסי לצאת עם חברות שלך ושהן יכירו לך מישהוי........ או תני לגורל להחליט לך ........כשיגיע לך הזמן אז בטח הגורל יכיר לך מישהו........

תורידי ציפיות...

אולי תנסי להוריד קצת את הציפיות שלך.... מישהו שהוא קרוב למושלם? אפילו אם קיים אדם כזה מה הסיכויים שהוא יבחר דווקא בך?

dfdf23453

New member
היי יש לי שאלה אליך (לנענע המנענעת)

אממ יש לך אולי איי סי קיו? אם כן מהו?

man15

New member
אני מבין אותך

גם אני מחפש כבר הרבה זמן את לא רוצה לדעת כמה

liran6995

New member
כמוך כמוני

והאמת היא שלא מזמן חשבתי שמצאתי מישהי, וכשהכרתי אותה לעומק כל כך התאכזבתי, גיליתי שהיא כה שטחית
, לא משנה... או כמו שאומר האינפו שלי באיי סי קיו: you could be so happy, if you got somebody to love לירן

למעלה