מצעד בלדות האהבה של מאריה

ForeverMC

New member
../images/Emo23.gifמצעד בלדות האהבה של מאריה../images/Emo23.gif

לכבוד הוולנטיין דיי המתקרב, ערן הגה רעיון להוציא את כל הקיטש והשמאלץ מהארון ולערוך מצעד שכולו מוקדש לבלדות האהבה הגדולה /פרידה / שיברון לב / משגל סוער ובקיצור להיות הכי דביקים שרק אפשר.
בשבועיים הקרובים אתם מוזמנים לדרג את 10 שירי האהבה של מאריה האהובים עליכם במיוחד מהמקום ה-1 למקום ה-10 ולשלוח את הדירוג אליי במסר.את הדירוגים שלחו אליי עד יום חמישי ה-16.2.06 בחצות
ביום שבת עוד שבועיים נשב כאן עם כוס תה עם 4 כפיות סוכר ועם שלל שוקולדים ואפרסם כאן את התוצאות. כתזכורת הכנתי כאן רשימה של בלדות אהבה (ופרידה) של מאריה, יכול להיות ששכחתי שירים מסויימים בדרך, ואתם מוזמנים להוסיף אותם (כמו גם, היו מספר שירים שהיתה לי התלבטות אם הם נכנסים בקטגוריית "בלדת אהבה"): 1. After Tonight 2. Against All Odds 3. All I've Ever Wanted 4. Alone In Love 5. And You Don't Remember 6. Bliss 7. Bringin' On The Heartbreak 8. Butterfly 9. Can't Let Go 10. Circles 11. Do You Think Of Me 12. Don’t Forget About Us 13. Don't Play That Song 14. (Endless Love (Luther Vandross & Mariah Carey 15. (Everytime I Close My Eyes (Babyface Feat. Mariah 16. Everything Fades Away 17. Forever 18. Fourth Of July 19. I Don't Wanna Cry 20. I Only Wanted 21. I Still Believe 22. I Wish You Knew 23. I'll Be There (With: Trey Lorenz) 24. If It's Over 25. If Only You Knew/Somewhere Over The Rainbow 26. Joy Ride 27. Just To Hold You Once Again 28. Lead The Way 29. Love Takes Time 30. Melt Away 31. Mine Again 32. Miss You Most At Christmas Time 33. Music Box 34. My All 35. Never Forget You 36. Never Too Far 37. Open Arms 38. So Blessed 39. Thank God I Found You 40. The Beautiful Ones 41. There For Me 42. Till The End Of Time 43. Underneath The Stars 44. Vanishing 45. Vision Of Love 46. We Belong Together 47. When I Saw You 48. Whenever You Call 49. With You I'm Born Again (with: John Legend) 50. Without You 51. You And I 52. Yours

True Colors

New member
הצבעתי. תצביעו גם ../images/Emo140.gif

רציתי רק להגיד שאני חושב ש-Everything Fades Away הוא אחד השירים היותר טובים ב-Music Box, וחבל שהוא בונוס טראק.

LYPD

New member
../images/Emo127.gif הצבעתי!

Lead The Way, ביג טיים! וולטר עשה עבודה מצויינת ואחרונה, לצערנו.

LYPD

New member
כן, משהו כזה.

רק שאני חוזר יום חמישי בבוקר
מתי בדיוק הגראמי? אולי אני אספיק לראות.

m c m c

New member
לירן

פעם פעם כתבת לי כמה הודעות חמודות ואז נעלמת לשמור על המולדת.. סתם שתדע שלא שכחתי.. אז don't B a stranger תראה סימן חיים לפעמים.

ForeverMC

New member
נועהל'ה...

דרך אגב כשכתבת Don't Be A Stranger הזכרת לי בלדה קיטשית ומתוקה בטירוף של דינה קרול מאמצע שנות ה-90. אם את לא מכירה..תורידי, זה שיר שבטוח תאהבי!

m c m c

New member
תודה ../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif

אני לא מכירה את השיר , " כשהגרמני"
שלי יקום מהשינה ויתאושש נחפש אותו.

../images/Emo6.gif הוא עדיין לא קם???...

החצוף הקטן לא מודע לאהובתו שחיקתה לו שניייים שיחזור מהשחור אל הממלכה האבודה, נועה?
.. חח אני על ברנדי

LYPD

New member
אין בעיה מותק ../images/Emo9.gif

באמת שלא היה לי זמן, אולי בזמן הקרוב היציאות הביתה יהיו יותר טובות. תמונה שלי "שומר"

eranmc

New member
מי המפקד שלך?????????

חוצפה! למה המיטות מחוברות! אני רוצה 80 ס"מ מרווח מראש לראש. *מתקשר למפקדת בריאות הצבא*

eranmc

New member
עוד משהו...

עכשיו שאני רואה את התמונה הזאת ורואה את התמונה שאז שלחתי לי שלך שהיית קטן ליד הכניסה של הבניין אני אומר לעצמי.... "איך גדלת" עם מבטא מרגולי.

ForeverMC

New member
תודה נשמה!../images/Emo24.gif

כל הקרדיט על הרעיון למצעד ל-ערן
[פרח בט מידלר], אני רק מיישם. בכדי שהמצעד הזה אכן יעבוד אתם באמת מוזמנים להצביע..בינתיים מעט מאוד הצביעו אני מקווה שזה השתנה.

a 90s Noah

New member
אין את Oh holy night או שפספסתי?

בכל מקרה אני מכניס אותו לרשימה שלי

ForeverMC

New member
בכיף

זה פשוט נראה לי שיר הלל לאל וליקום ולא שיר אהבה, ולכן לא כללתי אותו ברשימה, אבל בסופו של דבר זו נקודת מבט אישית: אני בטוח שחלק יחלקו על מספר שירים שהכנסתי שייראו להם שירי מיד טמפו ולאחרים יהיה חסר שיר מסויים שאולי שכחתי. לכן כל אחד יכול להכניס לרשימה האישית שלו את מה שנראה לו כבלדת אהבה, וכמובן הדגש הוא על השירים האהובים ביותר עליכם ולא המצליחים ביותר. כך שאתם מוזמנים לתת תשומת לב גם לשירים הפחות מוכרים שלא יצאו כסינגלים.

a 90s Noah

New member
וואלה ../images/Emo13.gif

עכשיו שמתי לב שכתבתי לך butterfly עם רווח. לא משהו באנגלית אבל לא עד כדי כך

למעלה