מחפשת נושא למחקר

night mistress

New member
../images/Emo23.gifמחפשת נושא למחקר ../images/Emo23.gif

אני יודעת שיש סיכוי שזה לא קשור לפורום אבל בהחלט שווה לי לנסות.. אני סטודנטית לתואר שני, פעילה מאד בתחום בעלי החיים וירוקה בנשמתי.. אני מתמחה בתחום הגיהות והבריאות התעסוקתית (מיד אצרף הגדרה של התחום) ואני מחפשת נושא למחקר שאיכשהו אפשר לקשר אותו לאיכות הסביבה או לבעלי חיים, בעיקר עם כל ההשפעות של ההתחממות הגלובלית, זיהום האוויר והתיעוש.. לצערי האוניברסיטה לא ממש עוזרת לי למצוא נושא ככה שאני תקועה, ואני לא רוצה להתפשר על נושא שלא יתרום כלום לעולם וסתם לצאת מידי חובה (למרות שבדיעבד זה הכי קל).. הגדרות תחום הגהות:
בטיחות (safety)שליטה בסיכונים, וצמצום (הפחתה) של סיכונים, באתר או בתהליך מסוים. הגדרה זו מתאימה למונח "בטיחות" כפעולה. לחילופין אפשר להגדיר את המונח גם כתחום מקצועי. הבהרה זו חלה גם על שני המונחים הבאים.
גיהות תעסוקתית (occupational hygiene) חיזוי, הכרה, הערכה, בקרה ומניעה של גורמי סיכון בסביבת העבודה ושל תנאי חשיפה המשפיעים על בריאות העובד. מאחר ומדובר על נושאים שקשורים לאוכלוסיה הכללית כל נושא שיתרום משהו לסביבה בהחלט יכול לבוא בחשבון.. אהיה אסירת תודה על כל רעיון ואדאג לתת קרדיט במידה והנושא יאושר ע"י האוניברסיטה..

הנה רעיון

נזק נפשי שנגרם לעובדים במקומות בהם מתאכזרים לבעלי חיים כחלק מתהליך העבודה (למשל במקומות הם עורכים ניסויים מכאיבים בכלבים, חתולים וכו')

night mistress

New member
הלוואי ויכולתי נפשית לעשות דבר כזה..

אבל אני לא מסוגלת להיכנס למקום שמתעלל בבעלי חיים בלי להרוס אותו ולחלץ את כולם.. (מעברי אני מנהלת עמותה להצלת בעלי חיים והנושא מאד רגיש אצלי)..

למעלה