יום האהבה

orlye

New member
../images/Emo23.gif יום האהבה

יום שבת זה יום האהבה ומאוד הייתי רוצה לעשות משהו מיוחד לבעלי, בעיקר ע"כ שהחזיק [ועדיין] מחזיק מעמד בתקופה הסוערת הזאת של השתוללות ההורמונים, אנחנו כבר בשבוע 37+2 - אז אני בטוחה שאתן יודעות למה אני מתכוונת. הרעיון של סוף שבוע די נפסל בגלל החשש להתרחק מהבית / בית החולים. למישהי יש רעיון למתנה ? מקום מיוחד לארוחת ערב רומנטית [בת"א]? משהו מקורי ונחמד לאיש הכי מקסים בעולם? אשמח לקבל הצעות. תודה

dmro

New member
../images/Emo91.gifיש לי רעיון בשבילך

נראה לי שגם אני אוציא אותו לפועל- מה דעתך להזמין לו איזה טיפול בספא מפנק ? בכל זאת בתור אחד שהולך לעסות הרבה בצירים מגיע גם להתנסות לא?

orlye

New member
../images/Emo51.gif כנראה שזה מה שאעשה

חשבתי על כך, אם כי : 1. את מכירה או ממליצה על מקום ספצפי באזור המרכז? 2. השאלה היא האם לשלוח אותו לבד או עם חבר טוב. [מה שנראה לי יותר ריאלי כי לבד אני לא מאמינה שהוא ילך] 3. מותר לנו הנשים בהריון [שבוע 37+2] לעשות מסג'?

yeya

New member
מקום טוב למסזים בת"א

וילה ספא. ואת יכולה להצטרף אליו.. הבנתי שמותר מסז ממשהו שהתמחה בנשים בהריון . אבל אם לא בא לך את פשוט יכולה לחכות לו בחוץ המקום ממש נעים ומרגיע - אני חיכיתי לבעלי ולאמא שלי כמה פעמים בחוץ עוד מקום נחמד זה מלון דניאל בהרצליה.

dmro

New member
בעניין הרעיון../images/Emo50.gif

מצטערת, לא יכולה לעזור במרכז אני ממש מהצפון...
אצלנו באזור אני מכירה בחורה שעושה מסאג'ים לנשים בהריון(גם בשבוע מתקדם כמו שלך) וגם באה אליהן הביתה- נסי לחפש משהו כזה כדי שיהיה תענוג משותף... בהצלחה עם הכל- מקווה שגם אני אספיק להתארגן

אמממ אז ככה:

אתמול בדקתי בוילה ספא ובספא מול הים בת"א ובמלון דניאל בהרצליה בכולם יש גם מסאז' לנשים הרות... אבל אין מקום!!!!!! בגלל שזה יום האהבה...הוזמנו כל המקומות..ליום שישי... את יכולה לבדוק לשבת...יתכן שיש.. אם כבר יום אהבה...אז תעשו עיסוי זוגי...זה חלק מהכייף בזוגיות...יש את האפשרות בכל המקומות... המחירים נעים בין: 250-300 לאדם ל 50 דקות. לגבי מסעדה....ביג מאמא אחלה מקום...תמיד טעים ונעים... אני גם מנסה לחשוב על משהו...כלום לא עולה לי בראש... כך שבטח אעתיק מכאן איזה רעיון נחמד שיתקבל
.

אדר שלי

New member
את יכולה להזמין מעסה הביתה../images/Emo141.gif

הוספתי קישור (מקווה שהצלחתי) לאתר שיש בו כל מיני רעיונות למתנות, וקישרתי לדף של הזמנת מסז' הביתה. הם מומחים בהזמנות מהיום להיום, אז תנסי אצלם.

מסעדה רומנטית ומצויינת

קורדליה - של ניר צוק. זה ביפו, רומנטית פחד, טעימה עד כאב וממש לא יקרה.

נעמולה

New member
היא די יקרה

בערך 180-200 ש"ח לבן אדם אבל האוכל מ-ד-ה-י-ם!!! היינו שם ביום נישואים שלנו. מסעדה נוספת מומלצת היא סטפן בראון באלנבי 99 בחצר

למעלה