אהבה זוגיות ומה שביניהם

רותי 11

New member
../images/Emo23.gifאהבה זוגיות ומה שביניהם ../images/Emo23.gif

רובנו מחפשים זוגיות אמיתית רובנו מחפשים אהבה אמיתית רובנו זקוקים לזה, צריכים את זה, רוצים את זה. השאלה היא אם עצרנו פעם לחשוב באמת אם זה מה שבאמת אנחנו רוצים או צריכים, האם זה בגלל בדידות שלנו האם זה בגלל צורך להיות נאהב ע"י מישהו או חשוב למישהו, האם זה בגלל ובעיקר בגלל צורך חברתי? הרי היום זוגיות זה לא מה שהיה פעם זה לא באמת לכל החיים כמו שהיה פעם, היום אנחנו מהר מאוד יחסית מוותרים על זוגיות יש לנו נטיה לבחון את הצד השני ולבקר אותו ולמצוא את הפגמים שלו אם פעם חיינו איתם היום אנחנו פחות מסוגלים להכיל אותם מה אתם חושבים שקורה איתנו כחברה? האם אכן הזוגיות והמשפחתיות מאבדים את עצמם?

DBTK

New member
מעניין שהשאלה הזו עלתה בדיון

כי אני בדיוק חושב על זה בתקופה האחרונה
אשמח לקרוא תגובות אחרים בנושא הזה.

Nel v

New member
../images/Emo23.gifהיי רותי

לדעתי הרבה זוגות אכן נמצאים יחד בכדי למלא צורך מסויים, להרגיש חשוב , להרגיש נאהב, להרגיש נחשק. להרגיש שעושים בשבילו או בשבילה. זה מאוד כיף לעשות משהו בשביל בן/בת הזוג ולנסות לא לצפות לתמורה. וכמובן שזה גם מאוד כיף לקבל. לדעתי אם תעלה מודעות בנושא הנתינה והקבלה והחיבור האמיתי לנשמה ולשיעורים שאנו למדים מול בני הזוג, הזוגיות תחזיק מעמד אפילו לנצח. ובמידה ולא לפחות אז הזוגיות תסתיים בהבנה וקבלת בן הזוג, גם אם היא לא תהיה מיידית.

VampireLust

New member
אהבה אמיתית?

לא קיים כזה דבר. השתכנעתי בכך. וזוגיות גם כן מיותרת אלא רק אם היא עונה על אינטרסים וצרכים חשובים

רותי 11

New member
האמת שכן יש אהבה אמיתית

אמנם זאת לא אהבה ללא תנאי אבל יש בהחלט אהבות חזקות העניין הוא עד כמה אנחנו מאפשרים לעצמנו לחוות את זה

DBTK

New member
בוודאי שיש אהבה אמיתית../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

יש אנשים שלמזלם פוגשים באהבה גדולה ואמיתית עם בני זוג מאוד טובים! לא יודע מה קורה לזוגות של היום, כי העולם מלא ברווקים ורווקות כבר אחרי גיל 30 שעדיין לא מוצאים את בן/ת זוג שלהם. בסטטיסטיקה האחוז של הרווקים מאוד גבוה, שזה עצוב. אני מאמין שמי שמחפש ומאמין, הוא ימצא אהבה גדולה ואמיתית
ולא צריך לשכוח שאת האהבה הגדולה ביותר אנחנו אמורים להעניק לקדוש ברוך הוא, ולעצמנו : ) שיהיה עם המון אהבה ולילה טוב!

BABE111

New member
אני חושבת ש....

הזמנים השתנו.... הגברים והנשים של פעם הם לא הגברים והנשים של היום... זוגות שלא מצליחים בחיי הזוגיות שלהם פשוט מפנים מקום להתחלות חדשות.הם כבר לא מוכנים להשאר בכל מחיר. אם לא מסתדרים אז ממשיכים הלאה..וזאת הסיבה שהזוגיות והמשפחה היא כבר לא מה שהיתה פעם. אנשים מפוכחים יותר,פתוחים יותר,מודעים יותר.

Mandy18

New member
אני די פסימית בקשר לנושא...

כתבת, "היום זוגיות זה לא מה שהיה פעם , זה לא באמת לכל החיים , כמו שהיה פעם, היום אנחנו מהר מאוד יחסית מוותרים על זוגיות...." אני דווקא חושבת, שהיום אנשים מבינים שהם לא צריכים לסבול כל החיים שלהם עם מישהו שהסתבר כהבחירה השגויה. לא כמו פעם, היום יש לנשים יכולת לשרוד אחרי הגירושים - כי הן עובדות, ויש ביטוח לאומי וכו'... והיום יש לנשים את הבחירה - לבחור האם להשאר או לצאת... מהצד אולי זה נראה שאנחנו מחפשים יותר פגמים וכו' אבל ממה שאני רואה אנשים עדיין מתפשרים - נמצאים בזוגיות רעה רק כידי להיות בזוגיות. (וזוגיות רעה, זה לא דווקא עם מישהו אלים, אבל גם להיות עם מישהו שלא מפגין שום חיבה כאשר את כן רוצה חיבה, או כל פעם יש ריבים קטנים וכו') לכן הבחירה שלי היא להמשיך לנסות למצוא מישהו שמתאים לי - אני כן בודקת את הפגמים, אני כן בוחנת מכל הצדדים - כי אני לא רוצה להתפשר.....ואני שמחה לדעת שאם אשגה בבחירה שלי תהיה לי היכולת לשנות את המצב ...

למעלה