Midweeks רדיו ירושלים

א ו ח נ ה

New member
../images/Emo221.gifMidweeks רדיו ירושלים../images/Emo221.gif

27.01.2006 דירוג חצי שבועי למצעד מספר 5 כמות דירוגים
633 Top-10 נכון להערב
1 - Doruntina - Dream World 2 - Kelly Clarkson - Because Of You 3 - Conjure One - Extraordinary Way 4 - Katie Melua - Nine Million Bicycles 5 - Enya - Amarantine 6 - Mary J. Blige - Be Without You 7 - Melanie C. - First Day Of My Life 8 - DHT - Listen To Your Heart 9 - Mattafix - Big City Life 10 - Dee Robert - Come Inside My World הפינה לשיפוטכם
כאמור קלי קלארקסון מבצעת כניסה מטאורית אל תוך המצעד ואף מאיימת על הפיסגה. הכניסה הנמוכה ביותר (על סף ה-Top-20) שייכת ל-Saint Etienne נכון לעכשיו. אתם מוזמנים להמשיך ולדרג את עשרת הגדולים שלכם (דירוג אחד בלבד!)

atar1987

New member
איזה חידוש סתמי...

אני רוצה לנסח חוק ברזל: אם אמן מעוניין להוציא חידוש ואופי החידוש זהה לאופי המקור (או קרוב) אין צורך לחדשו! אל תנסו לכפר על חוסר הכישרון או חוסר ההצלחה בעזרת נוסחאות בטוחות! אלאניס לצומת ליבך

הסלואו ורז'ן של DHT יפה יותר...

1. מהביצוע של רוקסט 2. מהביצוע של שרה מקלקלן 3. מגסרת הדאנס של DHT 4. מכל שאר הרמיקסים שדיג'יים למינינהם עושים (כגון הUniting Nations והדיג'יי רנקין) שמעתי המון גרסאות של השיר. אף אחת מהן לא קרובה להשתוות לשלמות הסלואו של DHT, אבל שום גרסה! ככה שלדעתי אינו מדובר בכלל בחידוש סמתי.

א ו ח נ ה

New member
לא ידעתי ששרה מלקחלן חידשה אותו...

ומן הסתם ברור שהגירסא השקטה היא הטובה ביותר הווקאל של אדמי חבל"ז, עושה צמרמורת!

14מתן

New member
../images/Emo31.gif לא מסכים איתך

לדעתי הגירסה של רוקסט הכי טובה את של שרה מקלחלן שלא שמעתי
האמת שזה נשמע מעניין גירסה שלה לשיר

ליאוריש

New member
חידוש נוראי לדעתי כמובן

אין כמו רוקסט פשוט לא לגעת זה הכל זה הצליח השנה בגלל שזה שיר טוב שיכול להתאים לכל תקופה ואני מקווה שרוקסט קיבלו על זה לפחות הרבה כסף מהזכויות.

The Human

New member
הייתה לי הרגשה..

שדורונטינה תגיע גבוה בי-ם... אבל תחושת הבטן שלי אומרת שקלי קלארקסון תסיים ראשונה....

TheRasmus

New member
אוחנה אני ממש ממש מאוכזב../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

מתוך 36 שירים רק 2 שירי רוק, שהם יותר נוטים לפופ. ועוד חשבתי שגלגל"צ הם דיקטטורה!

omrimayo

New member
אח"כ הוא יאמר שאין גיוון בגלגלץ,

שכחתי כמה פה. פשוט הכל בומים בשקל.

מה קשור גיוון?הוא דיבר על סוג השיר.

ומה לעשות , רוק לא כזה הולך היום
כי גרין דיי מצליחים בענק , יפה מאד, אבל כל הרוק היום נבלע בתוך הפופ וארנדבי . :| ככה זה במחירות בחול, ככה זה גם פה (למרות שפה זה יחסית פסדר)

TheRasmus

New member
רוק לא הולך היום../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הנה סקר שנערך בתפוז לא מזמן. ודווקא כן דיברתי על גיוון, לא ייתכן שמצעד שאמור לייצג את המדינה באירופה יכיל 70% דאנס ועוד 29% פופ ורק אחוז בודד של רוק.

The Human

New member
מסכים!!! ../images/Emo45.gif

צריך לבצע איזשהו איזון במשוואה... שיהיה סקר כללי כל שנה ולפיו ייקבעו כמות השירים מכל ז'אנר שיהיו בפלייליסט - מגוון ורב ככל שיהיה...

ותקרא שוב את מה שכתבתי

(למרות שפה יחסית פסדר) . השורה הזאת אומרת שבארץ זה דווקא כן הולך. אבל בחול -- אפשר למצוא ברשימת 40 האלבומים הנמכרים לשנת 2005 הרבה הרבה יותר ארנדבי ופופ מאשר רוק. רוק , ממש ממש ממש טוב ( ראסמוס) , יכול להבלע בקלות בפופ\ארנדבי בינוני למדי (מה 50 סנט עושה בטופ 10 של 2005?ולמה הראסמוס לא שם -->גם אם הם הרבה יותר איכותיים וטובים ממנו , והם כן. )

למעלה