שבת מוזיקלית

העכביש2

New member
../images/Emo221.gif שבת מוזיקלית ../images/Emo221.gif

אז מכיוון שאני כותב וכותב ומבלבל את השכל ב"פורום מצעדים" למה שלא אביא את הפינות שלי גם לכאן? או במילים אחרות: מה עם קצת מוזיקה לרווקים רווקות?? אז הנה פינה קטנה של שבת מוזיקלית. למי שיש הערות, טענות ובקשות מוזמן להציף אותי בהודעות ו/או מסרים אישיים

העכביש2

New member
../images/Emo27.gif מה אתם שומעים השבת?

הנה מה ששמעתי היום בבוקר, מוזיקה מהנה במיוחד : ## 10:00 1. דנה ברגר - תוך כדי תנועה 2. KT Tunstall - False Alarm 3. Howie Day - Collide 4. Lifehouse - You And Me 5. Josh Rouse - Invisible 6. Buble Michael - Home 7. Guster - Keep It Together 8. Keane - She Has No Time 9. Something Corporate - cavanaugh park 10. Shayne Ward - No Promises 11. hall and oates - i cant go for that 12. Jack Johnson - Better Together 13. Josh Kelley - Almost Honest 14. מלי לוי שמעון וסבי גרשון - שמיים כחולים 15. Will Young - Who Am I # KT Tunstall היא זמרת טובה.נקודה. # Howie Day בשיר נסיעה קלאסי. # Keane עם אחד השירים היפים שלהם. מומלץ לנסות. מתוך "תיקוות ופחדים" # מישהו מכיר את Something Corporate ? יש לי אותם בארכיון כבר מ-2001 והחבר'ה האלה מצויינים!! אני זוכר שהם לא היו הטעם שלי בזמנו, אבל עכשיו -- בול פגיעה! # קיטש השעה: מלי ושמעון גרשון . שרתי את השיר הזה בקריוקי כשהייתי בצבא ## 11:00 1. Sia - Breathe Me 2. The Kooks - Naive 3. Delta Goodrem - Predictable 4. Stabilo - Flawed Design 5. Curtis stigers - to be loved 6. Sophie Ellis Bextor - The Earth Shook The Devils Han 7. Andreas johnson - sing for me 8. Blur - good song 9. עדין רייכל ודין דין אביב - יש בי עוד כח 10. Avril Lavigne - Two Rivers 11. קרן פלס - איתי 12. The Feeling - Fill My Little World 13. Starsailor - This Time 14. The Upper Room - Black And White 15. אביב גפן - בשבילך 16. Kwan - Diamonds # Stabilo מקום ראשון ב-"drive chart" השבוע (המצעד שלי למי שלא יודע) # איזה שיר יפיפה ל-Curtis stigers . מתוך הפסקול ה-1 של "דוסון קריק" # Sophie Ellis Bextor עם שיר שנשכח אבל יפה מאוד. הולך להיות מושמע אצלי עוד כמה פעמים. ובכלל-- מדובר בזמרת טובה מאוד שלא זוכה לאיזכור מיוחד # The Feeling האלה גדולים!! איזה שיר תענוג לאוזניים!!!

אני אמרתי שרע לצחוק? להיפך, למה לא?

ואני חייבת לציין שהפורום הזה עונה על הדרישות מהבחינה הזאת

העכביש2

New member
../images/Emo91.gif גיליון "7 לילות" של ידיעות

למי שיש "ידיעות אחרונות" (ולמי שאין-- שישיג
) אסור לפספס את גיליון סוף השבוע של "7 לילות". עיתון גדוש בדברים מעניינים:
כתבה על Black Eyed Peas לקראת בואם לישראל עשה אבנר הופשטיין כתבה גדולה (2 עמודים וחצי) תחת הכותרת "שחור בעיניים", על הלהקה שמפציצה את העולם ותנחת בבלומפילד בתחילת יוני.
"האמן והמרגרינה" זה שם הכותרת למיני פרוייקט שעשו בידיעות: עידן רייכל, בטי רוקאווי, הראל סקעת, עדי הימלבוי, שרה שילה, קרן פלס, דניאל סולומון ורוני סומק התבקשו לצייר את עצמם והעיתון נתן פרשנות. יצא נחמד
"מש"ק מיינסטרים" כתבת העיתון, מאיה בקר, יצאה לישיבת הפלייליסט של גלגל"צ וחזרה עם רשמים נחמדים. כדאי לקרוא (3 עמודים )
בפינת המוזיקה: # על האלבומים של פט-שופ בוייז, וויט רוז מובמנט ו-סיקרט משינס # "מנהרת הזמן" על בטא בנד # "תמונת אמצע" על רדיוהד # "שיחת ועידה" עם טלי פיין אחלה עיתון

העכביש2

New member
../images/Emo27.gif קאט סטיבנס חוזר

והנה ידיעה מעניינת: הזמר Cat stevens שהתפרסם מאוד בשנות ה-70 עם אלבומים ושירים מצליחים מאוד, והתאסלם בשנות ה-80 ופרש ממוזיקה, החליט לחזור בגיל 58 והוא עובד על תקליט חדש כדבריו. ידיעה מתוך ynet

למעלה