סיכום השנה

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
../images/Emo221.gifסיכום השנה../images/Emo221.gif

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה מה היא אכזבת השנה? משהו שהרס לכם את השנה? בילוי השנה? שיר השנה של קרן ? שיר השנה שלכם לא קרן אומן שאהבתם חוץ קרן ? ציפות מהשנה החדשה? ושתהיה לכם שנה מתוקה ומלאת חיוכים

מסכמת שנה

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה? יש כל מיני דברים..... לא משהו ספציפי... הייתה לי שנה בכלל לא רעה באופן כללי מה היא אכזבת השנה? אין משהו שממש לקחתי קשה... הייתה שנה טובה משהו שהרס לכם את השנה? ידיד שלי... עזבו, זה סיפור ארוך מדי בילוי השנה? לא יודעת...... יש הרבה שיר השנה של קרן ? מבוללל
שיר השנה שלכם לא של קרן? תגידי לו של אוהד חיטמן אומן שאהבתם חוץ קרן ? נועם פנחסוב..... הוא לא כל כך מוכרה (עדיין...) ציפיות מהשנה החדשה? שתהיה לפחות פי 2 יותר טובה מהשנה שהייתה ושתהיה לכם שנה מתוקה ומלאת חיוכים

BRANGELINA

New member
=]

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה : חח"יום השנה " שלי ושל קרן
ב22.12.07 חגגתי שנת היכרות עם קרן(מיום ההופעה הראשונה הכרתי את המוזיקה שלה הרבה לפני) מה היא אכזבת השנה?ממ.. משהו שהרס לכם את השנה?המ.. בילוי השנה?הופעות של קרן כמובן! שיר השנה של קרן ?מ-ב-ו-ל!!! שיר השנה שלכם לא קרן: עכשיו אתה חוזר בחזרה אומן שאהבתם חוץ קרן ? מירי ציפוית מהשנה החדשה?שתהיה אחלה שנה ומלאה ועמוסה בקרן ושתהיה לכם שנה מתוקה ומלאת חיוכים

למעלה