הסקר היומי

twyti

New member
../images/Emo221.gif הסקר היומי ../images/Emo221.gif

כן , רק הצתרפתי אליכן וכבר החלטתי להוסיף קצת גיוון , כי כזאת אני , אוהבת אקשן ודברים מעניינים . ואיך שומעים דברים מעניינים
שואלים שאלות מעניינות
ואת זה אני הולכת לעשות - מהיום , כל יום , עד שיגמר לי (השאלות כמובן
)..... ולשאלת הסקר של היום
יצא לכן לחלום חלומות שקשורים בתינוק / לידה ? אם כן , באיזה תדירות? וכמובן ספרו קצת פרטים מעניינים מהחלום הזה שלכן ואיזה תחושות עברו עליכן. שלכן, טוויטי

תמר36

New member
לי ממש לא! מה שכן...

אני נזכרת בתהליך הלידה של הבן שלי והגועל והקושי לא מרפים ממני. סבלתי בלידה וההחלמה היתה סיוט. בכיתי המון וקשה לי לחשוב שזה יקרה לי שוב.

twyti

New member
ואומרים שאחרי לידה האשה מפרישה

הורמון מסויים שגורם "לשכחה" של הכאבים והסבל... אצלך לא נשמע שההורמון הזה ביקר...

תמר36

New member
שכחה? הצחקת אותי, אני בטראומה מאז

ומתה מפחד לקראת זה שוב. הייתה לי לידת ואקום וההחלמה נמשכה חודשים רבים. אין ברירה, מוכנה לעבור את זה שוב בשביל עוד גוזל קטן.

כל לידה

אצל אותה האישה היא שונה. מאחלת לך הריון קל ותקין ולידה קלה עם חוויה טובה וכיפית. והרבה זיכרונות טובים.

etza

New member
לא חלמתי אף פעם על לידה

אולי אחרי שאכנס להריון אתחיל לחלום.. בנתיים רק עושים את ההכנות של לפני

רק שלשום חלמתי חלום בו לאחותי

יש תאומים בנים בני 17 שדומים 2 טיפות שום לבעלי! ואני אומרת לה שכשהם יגדלו הם יהיו כל כך שוברי לבבות
(בימינו אנו יש לה תאומות בנות 6) ומה הכי מצחיק? שלפני כמה שנים מכשפה אמרה לי שיוולדו לי תאומים בנים ושאני אתחתן עם מישהו שיש לו י' ו-ר' בשם (רפי הוא בעלי)

twyti

New member
מכשפה אמרה לך??

מקווה שפגשת את המכשפה הזאת רק בחלום

twyti

New member
נשמע משהו מפחיד ביותר....

בחיים לא פגשתי "מכשפה" ומקווה גם לא לפגוש... תגידי היא נוסעת על מטאטא?

אויש נו..היא כזו רואה את העתיד..

וזה די מפחיד שאני סותמת כמו
והיא יודעת ת'שם של אמא שלי ושל סבתא שלי (שניהם ממש לא קלים)

אורקוש

New member
היה אחד

ממש מוזר, בו חלמתי שאני יולדת ואח"כ ממש הרגשתי איך אני מחזיקה את התינוקת ואפילו היה לה שם ואחי היה בחלום וראה אותה ודיבר איתי

twyti

New member
לפעמים חלומות עושים צמרמורת מרוב

שזה מרגיש אמיתי !!! קרה לי הרבה שיצא לי לחלום ומרוב שזה היה "כאילו" אמיתי התאמצתי להיזכר אם זה קרה באמת....

מירבשלו

New member
מקווה שאפשר לספרלא רק חלומות טובים

מי שלא רוצה לקרוא אני לא אפגע בשבילי החלום הזה הוא בלהות בהמלך ההריון אני חלמתי כי יום אחד אני קמה בבוקר בתוך שלולית של דם וחושבת לעצמי הנה קיבלתי מחזור ואז לפתע פתאום עוברת בי מחשבה שאיך אני במחזור כי אני אמורה להיות בהריון ואז אני קמה מהמיטה ומעירה את בעלי ללכת לעבודה והוא שואל אותי למה אני חיוורת כל כך ואני אומרת לו כי קיבלתי מחזור והוא ישר קפץ מהמיטה ואמר לי איזה מחזור בואי מהר לבית חולים ואז התעוררתי מהחלום... עכשיו זה במציאות כעבור יומיים ניגשתי לשקיפות עורפית שם התבשרתי כי העובר הפסיק להתפתח וכבר כנראה שיומיים שהוא ללא דופק (מה שכולם אומרים לי שהחלום שחלמתי הכין אותי לרעות ורמז לי שיש משהו שהוא לא בסדר

twyti

New member
אני לא מאמינה בחלומות

בעצם , אני לא מאמינה בכלום (לא עין הרע, אמנות תפלות , קבלה , נורמולגיה , קפה ומה שעוד לא המציאו) אני חושבת שזה שאני לא מאמינה בכל אלה משאיר אותי נקייה וללא מחשבות לא רצויות... אבל - בכל זאת קשה להתעלם ממה שאת מספרת.......

דווקא אני חולמת המון

חלומות על תינוקות. כל על פעם זה תינוק אחר , וכל פעם זה איכשהו קשור בטיפול בו. אף פעם לא חלמתי על לידה. אמא שלי חלמה שאני מודיעה לה שאני בהריון. (והיא אפילו לא יודעת שאני מנסה...)

miri love baby

New member
חמתי בתדירות דיי גבוהה!

היי. אני חלמתי על זה שאני בהריון בחודש מתקדם הרבה פעמים...אבל לצערי אלו היו רק חלומות.
וחלמתי על זה ומא שלי הייתה בחלום והיא נפרטה ז"ל, ואומרים אם חולמים על משהו ויש שם משהו/י שנפטר/ה זה מתגשם. (אולי אצלי זה מקרה שונה)
גם אם חולמים על דגים זה אומר על הריון ואני חלמתי על דגים..אבל לצערי אני עדיין ממתינה.
חלמתי גם על הפלה זה היה חלום נוראאאא
ממש ממש נורא. הייתי לבושה בבגד הורוד של היולדות והייתי הראשונה בתור..אחרי זה הכניסו אותי לחדר ניתוח והרגשתי את ההפלה..זה היה נורא!!! וחוצמזה אני לא ממש מבינה בחלומות ומה הפירוש שלהם. יש ספרים שמסבירים על זה..אבל כל ספר עם דעה שונה אז ככה שאי אפשר לדעת.
למה, חלמת משו?

twyti

New member
עכשיו את מבינה למה אמרתי

שאני לא מאמינה בחלומות?? יש אנשים שעצם זה שהם חלמו על משהו שיש לו פירוש מסויים והם מאמינים בו, זה גורם להם לחכות ולצפות שהדבר אכן יקרה , או מכניס אותם למחשבות סוררות לפעמים! כן , גם לי יצא לחלום על זה מתישהו , לא בתדירות גבוהה אבל גם לא התחלתי לנתח למה חלמתי על זה , או מה הפירוש ומה זה אומר לעתיד.... אני מכירה הרבה אנשים שמאד מושפעים מהחלומות שלהם - ובדרך כלל זה לרעה !

למעלה