המצעד העברי של הפורום מס' 3

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo221.gifהמצעד העברי של הפורום מס' 3

אחרי שבשני השבועות הראשונים דירגו 26 איש, הפעם נקבע שיא חדש של 32 מדרגים! 53 שירים קיבלו קולות, במצעד יש רק 20 מקומות.

אריה31

Member
מנהל
יצאו מהמצעד

קובי - דפנה והעוגיות (הגיע למקום ה-20) לינדה - אתניקס (הגיע למקום ה-19) בראש השנה - עברי לידר (הגיע למקום ה-15) רק שלי - דניאל (הגיע למקום ה-14)

Wogee

New member
גם אני מופתע שעברי יצא

גם אני מופתע שעברי יצא, אבל יחסית לאיכות שיריו , "בראש השנה" רצועה חלשה ביותר. כמו כן אני חייב לציין שקובי, ובכלל כל שיריהם של דפנה והעוגיות לא ראויים אפילו להיכלל ברשימת השירים לבחירה, מקומם בפח הזבל השכונתי ותו לא.

אריה31

Member
מנהל
מקומות 20-11

20. זיכרון - מורן אהרוני כניסה 19. לילה לבן - עידן יניב ירידה של שלושה מקומות 18. תשמח - אריק ברמן כניסה ישירה! 17. ונדמה שישוב - עידן יניב כניסה ישירה! 16. המקום הכי רחוק - סיון שביט ירידה של מקום אחד 15. פסק זמן - קרן פלס ירידה של שני מקומות 14. תראי זה אני - סינרגיה ירידה של שלושה מקומות 13. מהר מדי - ג'ירפות ירידה של מקום אחד 12. מיליון כוכבים - עמית פרקש הכניסה הגבוהה! 11. כל מה שרצית - הדורבנים ירידה של חמישה מקומות

Rincewind

New member
מה זה השיר של מורן אהרוני?

סינגל עצמאי או ביצוע מ"כוכב"?

אריה31

Member
מנהל
תיקון למקומות 16-18

18. ונדמה שישוב - עידן יניב 17. המקום הכי רחוק - סיון שביט 16. תשמח - אריק ברמן (שכחתי קול אחד שלו)

העכביש2

New member
חבל שהדורבנים וסינרגיה..

נמוכים...מגיע להם טופ 10... וככה גם שביט -- עוד שיר יפה מהאלבום שלה
גם לילה לבן של יניב נחמד

אריה31

Member
מנהל
מקומות 10-4

10. יצאתי לטייל לפנות ערב - שי גבסו בשבוע שעבר ירד שבעה מקומות, השבוע עולה את כולן בחזרה 9. יונתן שפירא - איה כורם דריכה, שבוע אחד בראש 8. מאבד אותך - ג'קו איזנברג בשבוע שעבר הכניסה הגבוהה, השבוע מטפס שני מקומות 7. משא ומתן - מוש בן ארי ירידה של שני מקומות נוספים (השיא מקום שני) 6. היא רוצה - יובל חברנו לפורום יורד ארבעה מקומות 5. מה עוד ביקשת - אריק ברמן בשבוע שעבר זינק 11 מקומות, השבוע מטפס עוד 2 4. ככלות הקול והתמונה - נבחרי השנה הזינוק של השבוע, ארבעה מקומות

אריה31

Member
מנהל
מקום שני

אחרי שבוע אחד בראש, ירידה של מקום אחד מוכרת לי מפעם - דין דין אביב 16 קולות

למעלה