החוליה החלשה- והמנצח הוא....

everynormal

New member
../images/Emo220.gifהחוליה החלשה- והמנצח הוא....../images/Emo220.gif

כן, כן, חבר'ה, עוד סיבוב של החוליה החלשה הסתיים לו. אז כמו שכבר הספקתם לראות, הזוכה בתואר השיר הטוב ביות באלבום פייסליפט הוא, "לאב, הייט, לאב". זכייה דיי מפתיעה הייתי אומרת, כי הלהיט של פייסליפט הוא בעצם "מן אין דה בוקס", אבל אני מאוד מרוצה שלא נתתם למיינסטרים להשפיע עליכם, והלכתם לפי האיכות, כי אכן לאב הייט לאב הוא השיר הכי טוב בפייסליפט, ובאמת הגיע לו לזכות! אז עכשיו, כמה שאלות על המנצח שלנו:
Love, Hate, Love
1. מה דעתכם על הזכייה של שיר זה? האם אתם מסכימים איתה? 2. איזה שיר באלבום הייתם רוצים שיזכה, במקרה שלאב הייט לאב לא היה זוכה? 3. מה הקטע האהוב עליכם בשיר (זה יכול להיות בית, סולו, פזמון....)? 4. האם לדעתכם שיר זה נמנה עם השירים הטובים ביותר של אליס? 5. מה לדעתכם הייתה תגובתם של אליס, אם היו יודעים שמעריציהם בחרו בשיר זה בתור השיר הטוב ביותר באלבום? שבוע טוב =]

../images/Emo99.gif

1. מה דעתכם על הזכייה של שיר זה? האם אתם מסכימים איתה? מאוד מסכימה. אפילו שהצבעתי בעד bleed the freak. מה לעשות, בחירה קשה. 2. איזה שיר באלבום הייתם רוצים שיזכה, במקרה שלאב הייט לאב לא היה זוכה? Bleed the freak? >< 3. מה הקטע האהוב עליכם בשיר (זה יכול להיות בית, סולו, פזמון....)? "You told me Im the only one Sweet little angel you should have run.."
וגם הקטע שליין צועק כזה, לפחות ששר את הסוף "love, hate, love" כזה מדהים. 4. האם לדעתכם שיר זה נמנה עם השירים הטובים ביותר של אליס? ועוד איך! 5. מה לדעתכם הייתה תגובתם של אליס, אם היו יודעים שמעריציהם בחרו בשיר זה בתור השיר הטוב ביותר באלבום? עוד פעם השאלה הזאתXD את האמת, אין לי מושגXD

Kneeling Roses

New member
../images/Emo9.gif

1. מה דעתכם על הזכייה של שיר זה? האם אתם מסכימים איתה? מאוד. 2. איזה שיר באלבום הייתם רוצים שיזכה, במקרה שלאב הייט לאב לא היה זוכה? מאן אין דה בוקס? 3. מה הקטע האהוב עליכם בשיר (זה יכול להיות בית, סולו, פזמון....)? הכל. פשוט כל השיר. 4. האם לדעתכם שיר זה נמנה עם השירים הטובים ביותר של אליס? לגמרי
5. מה לדעתכם הייתה תגובתם של אליס, אם היו יודעים שמעריציהם בחרו בשיר זה בתור השיר הטוב ביותר באלבום? חח לא יודעת$:

Maliman

New member
לאב הייט לאב :)

1. השיר האהוב עלי באלבום 2.ריל ת'ינג 3.אני אוהב את העלייה בשירה בקטע של "take my hands..." 4.בטוח בין 10 הגדולים שלי 5.בטח היו שמחים דרך אגב אני חושב שמן אין דה בוקס הוא גם שיר שיכול לזכות, זה שהוא הכי מפורסם בדסיק לא הופך אותו לפחות טוב. אבל זה עניין של טעם, גם אני מעדיף את לאב הייט לאב.

karin64

New member
../images/Emo45.gif

למרות ש"מן אי דה בוקס" הוא בהחלט השיר האהוב עלי של אליס גם love hate love הוא שיר בהחלט עצום שאני אישית מוצאת בו הרבה עומק. ואני הכי אוהבת את הבית הראשון בשיר
יש לי חשק ענק לתותים

למעלה