everynormal
New member
../images/Emo220.gifהחוליה החלשה- והמנצח הוא....../images/Emo220.gif
כן, כן, חבר'ה, עוד סיבוב של החוליה החלשה הסתיים לו. אז כמו שכבר הספקתם לראות, הזוכה בתואר השיר הטוב ביות באלבום פייסליפט הוא, "לאב, הייט, לאב". זכייה דיי מפתיעה הייתי אומרת, כי הלהיט של פייסליפט הוא בעצם "מן אין דה בוקס", אבל אני מאוד מרוצה שלא נתתם למיינסטרים להשפיע עליכם, והלכתם לפי האיכות, כי אכן לאב הייט לאב הוא השיר הכי טוב בפייסליפט, ובאמת הגיע לו לזכות! אז עכשיו, כמה שאלות על המנצח שלנו:
Love, Hate, Love
1. מה דעתכם על הזכייה של שיר זה? האם אתם מסכימים איתה? 2. איזה שיר באלבום הייתם רוצים שיזכה, במקרה שלאב הייט לאב לא היה זוכה? 3. מה הקטע האהוב עליכם בשיר (זה יכול להיות בית, סולו, פזמון....)? 4. האם לדעתכם שיר זה נמנה עם השירים הטובים ביותר של אליס? 5. מה לדעתכם הייתה תגובתם של אליס, אם היו יודעים שמעריציהם בחרו בשיר זה בתור השיר הטוב ביותר באלבום? שבוע טוב =]
כן, כן, חבר'ה, עוד סיבוב של החוליה החלשה הסתיים לו. אז כמו שכבר הספקתם לראות, הזוכה בתואר השיר הטוב ביות באלבום פייסליפט הוא, "לאב, הייט, לאב". זכייה דיי מפתיעה הייתי אומרת, כי הלהיט של פייסליפט הוא בעצם "מן אין דה בוקס", אבל אני מאוד מרוצה שלא נתתם למיינסטרים להשפיע עליכם, והלכתם לפי האיכות, כי אכן לאב הייט לאב הוא השיר הכי טוב בפייסליפט, ובאמת הגיע לו לזכות! אז עכשיו, כמה שאלות על המנצח שלנו: