מילוי שאלון (מפקד)

אטיה123

New member
../images/Emo22.gifמילוי שאלון (מפקד)

שמי: אטיה. 123 כדי שאוכל לזכור....... נשואה + 3 ילדים 2 כרגע לא בבית. 1 בן (24) בארה"ב. מחפש את עצמו בעגלות בקניונים. 1 בן (15) בפנימיה כמו שהבנתן באנגליה. (קרא יותר מידי הארי פוטר) בת (20) אין לה ברירה היא חיילת אז היא בבית. יש לנו גם חיות: 1 כלב, 1 תוכי. 3 צבים הרביעי בדרך מחכים שהוא יבקע מהביצה. גרה בראשל"צ. בת 47 אביבים אם תרצו מידת נעליים 39. חשבון בנק: יש כל כך הרבה שאני לא זוכרת....

מתפקדת....היות ופיספסתי

כינוי.........דולפינית כחולה...........על אהבהתי לדולפינים ולשחיה איתם בים הכחול שמי בת שבע שרה מעיר ראשון לציון נשואה + 4 כבר כולם לא גרים בבית מכורה לחרוזים ולעבודות אומנות ..........אפשר להגיד אפילו קצת משוגעת בתחום מלמדת חריזה בבית וגם בקבוצות מאורגנות ועוד...........

גם אני פספסתי ורוצה להתפקד../images/Emo195.gif מקווה שבסדר

חרוזית מהדרום כי אני אוהבת חרוזים וכל הווריאציות של המילה חרוז היו תפוסות - אז הוספתי מהדרום כי אני גרה בדרום... שמי האמיתי - חנה. נולדתי בחודש ניסן - חודש הגאולה, ואני בת 27. נשואה + 2 ב"ה. האמת - אני פשוט אוהבת לחרוז לשם התרפיה, רק שאין לי כ"כ זמן. עכשיו אני בכיוון של לפנות לזה זמן כדי שזה יהפוך להכנסה נוספת. שיהיה לכולם בהצלחה ושנה טובה לכל עם ישראל! חייבת לומר, בנוסף לעוד כמה שכבר אמרו זאת, שזהו פורום מדהים מבחינת הפירגון והערזה שיש פה. אשריכם....

אטיה123

New member
|מוב../images/Emo250.gifשכחתי לכתוב לכן שאני מנהלת חשבונות

כך שאין לי בעיה לפתור לכן את בעיית הבנקים)

mazy57

New member
רוצה גם להתפקד

שמי מזל והכינוי במשפחה מזי נולדתי ב05.09.57 כך שחגגתי יום הולדת לא מזמן שרטטת מכונות במקצועי גרה בדימונה נשואה +4 מכורה לחרוזים ולפורום המקסים ומחמם את הלב נהנית בכל רגע מהפרגונים והעבודות היפות של הבנות המקסימות

למעלה