שאלה לגבי אימות נתונים חוזר
|

RRR38

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo219.gifשאלה לגבי אימות נתונים חוזר../images/Emo82.gif|

שלום, חברה שלי הייתה בצו ראשון לפני כחודשיים . החיילת שקיבלה אותה באימות נתונים לא הבינה את דבריה כראוי וכל הזמן זרזה אותה,ולא נתנה לה לדבר אלא שאלה הרבה שאלות על כל דבר שהיא אמרה,וחברה שלי שכחה להגיד את מה שהיא רצתה. כתוצאה מכך, הנתונים שלה באימות נתונים(מבחינת הסימול של השפות וכו') לא יצאו נכונים ולא לפי כל מה שהיא יודעת.. מה לעשות? האם ניתן לתקן את הנתונים שלה בחלק זה של הצו ראשון? אודה לך אם תעזרו לי לעזור לה... רונית

RRR38

New member
למה הכוונה?ואיך לפנות?

בטלפון או פקס? תודה רבה

וואו אני ממש במקרה פה

בפקס הכי טוב ואחרי כמה ימים לבדוק בטלפון מה קורה עם הבקשה אני לא יודעת על איזו לשכה מדובר אז כאן יש את כולם http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Subjects/OAmodIDF/OAMRecruitmentOffices/OAMRecruitOffices/ בהצלחה

היא יכולה לבקש אבל הסימול של השפות הוא עניין

די זניח, בכל מקרה מי שממלאת את הנתונים האלו ממלאת לפי הצהרת המלש"ב, במקרה הזה חברה שלך, ולא לפי איך שבא לה.

sexytomato

New member
../images/Emo45.gif

וסימול עברית לא נכנס לקב"א לפי הידוע לי, ככה שאם היא לא בונה על להתמיין לדוברות ומידע (ועוד משהו אני מניחה) אז זה לא הכי חשוב.

RRR38

New member
הסימול של העברית זה לא לפי המבחנים שיש באימות

נתונים?(המבחנים לכתוב ולקרוא)? תודה רבה על העזרה, רונית

or1013

New member
אוקיי

אז על סמך מה נותנים סימול באנגלית?(לא שאלו אותה כלום באנגלית)..

sexytomato

New member
אני אישית לא ידעתי שיש בכלל סימול אנגלית

אבל היה פה דיון על זה מתישהו ואומרים שפשוט על סמך זה ששואלים אותך איך את מדברת באנגלית (ואני זוכרת ששאלו אותי את זה) המאבחנת קובעת ציון, משהו 6/9 למי שאומר שהוא מדבר אנגלית ברמת שפת אם אבל שפת האם שלו זה עברית, וציונים גבוהים יותר למי ששהה בחו"ל וכו'. אני מקווה שאני לא אומרת שטויות, אבל אני מציינת שוב שאני לא יודעת על זה וכל מה שאמרתי עכשיו זה רק על סמך הדיון שהיה פה..

or1013

New member
אוקיי

כן אבל חברה שלי לא יכלה להגיד כי שאלו אותה מיליון שאלות על כל דבר שהיא אמרה והיא שכחה כבר מה היא רצתה להגיד..יש לה אנגלית ממש מעולה!!וזה לא רק אנגלית,אלא גם עברית.. מה לעשות?פשוט מה שקבעו לה אינו נכון..

sexytomato

New member
זה לא משפיע על הרבה דברים ממילא...

שתנסה לקבוע אולי ראיון נוסף, או איכשהו להתקשר ללשכ"ג ולהגיד שהיא קיבלה את הרושם שהמאבחנת שלה לא הבינה שהיא דוברת אנגלית ברמה טובה ואם אפשר לתקן את זה... לא יודעת מה הם יעשו עם זה אבל אולי אפשר לעשות משהו.

microsoft word

New member
הדבר הכי טוב שהיא יכולה לעשות

זה לשלוח פקס ובמקום לבקש אימות חוזר (שכנראה לא יאשרו לה) פשוט לכתוב את כל מה שהיא רצתה להגיד, כל מה שהיא חושבת שהובן לא כהלכה וכל מה שהיא רוצה לעדכן. הם יקבלו את הפקס ויעדכנו. מקסימום באמת להתקשר לוודא שהתקבל.

למעלה